User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
60 sonuçtan 58 ile 60 arası

Konu: Yeni Nüfus Cüzdanı ve Yeni Sürücü belgesi çıkarttırma

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tremx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi o konuda haklısın biz devlet tarafından soyulmaya, verginin vergisinin vergisini vermeye alışık oldugumuz için ben o kısma takılmadım pek
    ben genç kardeşlere üzülüyorum bu ülkede her şey çok yorucu olmaya başladı hiçbir şeyin keyfi tadı tuzu kalmadı. insanları her konuda zorladıkça zorluyorlar..

ben en fazla 2 kez daha yenilerim ehliyeti ondan sonra gelirim zaten 60 ıma o saatten sonra kim öle kim kala sayılı günler.. 60 ımdan sonra ehliyetsizde idare ederim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben genç kardeşlere üzülüyorum bu ülkede her şey çok yorucu olmaya başladı hiçbir şeyin keyfi tadı tuzu kalmadı. insanları her konuda zorladıkça zorluyorlar..

ben en fazla 2 kez daha yenilerim ehliyeti ondan sonra gelirim zaten 60 ıma o saatten sonra kim öle kim kala sayılı günler.. 60 ımdan sonra ehliyetsizde idare ederim..
    60'ımı görürsem, apartmandaki emekli albay ile beraber takılırım. O silecekleri kaldırır bende dairesel çizik tespiti yapıp kenarına köşesine ürün uygularım

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık raporumu aile hekimimden edindim. Üzerinde mutlaka kan grubu yazmasına dikkat edin. Aksi halde birde ona dair belge düzenletiyorsunuz.
    5cm e 6cm biometrik olması şart resimlerin. Birçok versyonu var bu ayrıntıya dikkat edin.
    Yarında Foça emniyete gidip önceden internetten almak zorunda olduğum randevu saatine riayet edicem. Randevusuz kesinlikle gidemiyorsunuz ve şuan İzmir sınırları içinde 10 günden önce randevu veren bir ilçe yok.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)