Bu sefer HATASIZ.
Bu sefer HATASIZ.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Kacinci makyaj oldu bu ya mk5 mi ayni kasaya yaptiklari?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
İlk jenarasyonun jantlarının üstüne tanımam. Böyle kaslı kıvrımlı bir yapıya ince telli jantlar kibar kalıyor.
Böyle olmalıydı![]()
![]()
DR. OWL
Hersene ufak tefek makyajladılar. Bu da güzel olmuş bence. Ağırlık azaltmayı bir sonraki kasa değişiminde gerçekleşir bence.
Elleme Sekelesin...
renginin igrençliginden biişey anlamadım
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Benide taşlamayın ama GTR hastası biri olarak hiç beğenmedim,çok abartı caf caflı geldi gözüme,nismoyuda hiç beğenmemiştim nedense.
Mk 1 her zaman favorim![]()
GTR digerlerinden en buyuk farki sadece gecmisinde ki basarisi ve gercekten hizli sportif bir arac sevenlerin ilgisini cekmesidir. Gercekten kemik bir kitleye hitap ediyor iyide yapiyor. Ortamcilara gore degil sonucta markasi Nissan. Binilecek en guzel supersport z06,zr1 ve viper ile sahsi kanaatim.
dışına göz alışmıştı şimdi güzel bir renkle yine alışır da
içi *** gibi yahu koltukları tr'deki döşemeciler bile daha iyi yapardı
sadece direksiyonu beğendim onuda juke'a koyarlar seneye![]()
Photoshopta siyah yapabilcek bir allahın godzillacısı yokmu beylerRenkten dolayı böyle cafcaflı geliyor bi black edition olsun size minik orgazmlar vaadediyorum.
Magdem abuk bir makyaj yapma cabasinda,elleme mk3'u. Birsey degistirecegim diye onu kotu yapmislar.
İcine el attiklari iyi olmus cok dandik idi...
Yuruyen ve teknikde neler yaptilar acaba?
Agirlik atamadiysalar nerede muhendislik...?
2 tane gtr'im oldu,ikisinide sifir almistim ama satarken hic uzulmemistim...
konudan sonra kımler sahibindende gtr ılanlarına hesap kitap yapıp iç geçirip baktı![]()
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Gtr cok guzel ama o koltuktaki derideki potlarini burda bir ustaya para verip deri kaplatip o sekilde teslim alsan ustanin ne anasi kalir ne bacisi![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)