User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: 80 Bin liraya kadar dizel+manuel aile arabası

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    station wagon birşeyler bakın binek olacaksa. Belkide tatlı bir grand sedan. Mesela Focus S max. Ya da Suv düşünürseniz de Renault Kadjar ve ya Hyundai tucson Bu fiyatlara alınabilir.

Ek olarak Renault megane Gt-line SW seçeneklerinde güzel bir model olabilir.
    *On3r*

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Loading site please wait...

çok mantıklı bi tercih olur. Geniş ferah kaliteli az yakar çok kaçar yok yok

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Loading site please wait...

çok mantıklı bi tercih olur. Geniş ferah kaliteli az yakar çok kaçar yok yok
    Sıfırı şu an satılmıyor galiba sitesinde bulamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde aynı kararsızlık içindeydik geçen hafta.Peder bey passatı çok yakıyor diye satınca dizel bir şey alalım dedi.D sınıfı fiyatları uçmuş.Tekrar passat almamız imkansız olunca bizde c sınıfı araç bakar olduk.Listemizde:

corolla 1.4 dizel
    octavia 1.6 dizel
    focus 1.6 dizel

bu araçlar vardı.Kore dizellerini çok yakıyor, kalitesiz ve pahalı diye eledim.Astra sedanı eski kasa diye eledim ve son bu 3lüye kaldık.Corollayı bizzat sürdüm.Eski arabam 1.4 tdı fabiam çok daha giderli idi corolladan Corolla resmen gitmiyor.Hani 4 kişi ve bagajla uzun yolda o arabayı düşünemedim ve eledim direk.Octavia 1.6 tdı manuel style donanımlı araca baktım.Araba cidden güzel eski skodacıyız zaten içimize de sindi.Ama fiyat olarak 81-82 civarı dediler.Bana bi tık fazla geldi.77-78 bandı olsaydı alınabilirdi.Octavia'yı elemedim genede.Durdu listede.Son seçenek focusa baktık.Focus octaviadan hacim olarak dar.Motor olarak biraz daha performanslı ve az yakıyor.Donanım olarak aynılar aşağı yukarı.Yol tutuş olarakta focus epeyi iyi.Ama her şeyi bir kenara bırakalım.Otokoç ciddi güzel indirim yaptı Liste fiyatları hikayeymiş onu anladım.Bu ciddi indirim bizi focus sahibi yaptı.Sizde bir gidin konuşun derim.Epeyi esnekler fiyat olarak.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80 bin,sıfır kilometre ve manuel opsiyonlarını görmeme rağmen bu arabayı önermek istiyorum.

Bagaja diyecek yok.Donanım olarak çok dolu,özellikle koltuklar çok güzel.Kilometresi az,kaza boya hasar kaydı yok.

Kendini kanıtlamış sorunsuz CR motor.Ayrıca 2 litre TDI ile kombine edilmiş DSG ler 6 ileri ve yağlı şanzıman ve sorunsuz.Şehirlerarası 5 şehiriçi 7 litre civarı yakar,isteğe bağlı olarak yazılımla 180 HP bandına çekilir.Tek eksiği sunroof.

Burada yazılan C sınıfı arabalardan gömlek gömlek üstün olduğunu da belirtmek istiyorum.

Ayrıca bu araba aylardır ilanda,bu da pazarlık gücünüzü çok arttırır.81-82 lere doğru alınabileceğini düşünüyorum.Profilde de İstanbul yazıyor,bence bir gidip bakılmalı.Şiddetle tavsiyemdir.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aile arabası olarak bence sedan çok anlamlı değil, tek hacimlilere bakmak daha mantıklı.

sw ve mpv segmenti daha kullanışlı olur. Leon ST nin fiyatları uygun gibi mesela.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)