User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Ankara Oran Şehri Çukur Dikkat!!!

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun hocam. Maalesef ön takım vs masraflarından yıldık usandık artık. Ben de 3 gün önce yolun ortasındaki tuzağa düştüm, sağ ön tekerleğin şahkülü kaydı. Kamber baya açıldı. Maalesef olan bize oluyor. Şehirlerarası yollar yapana kadar şu şehir içlerine de bir el atsalar ne olur sanki .
    M50b30 - Bumblebee...

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kötü bi durum hem jantın kırılsın hemde parasını almak için sağ sola koştur dur

Ankarada yollarda ya çukur var yada kasis boyunda yama yüksek arabayla bile sağ sol kaçmadan gidilmiyo yeni asfalt atılan yerlerde bile 2 aya kazıp yama yapıyolar

Şirzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün 11 12 civarı geçtim ordan fotoğraf çekmek için fakat doldurmuşlar gerçi çevresi hala çökük yolun bakalım yarın jantı tamir ettirip yeni lastik alıcam faturasıyla birlikte yazı yazıcam belediyeye bakalım sonraki süreç ne olucak
    JUST A DRİVE...

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama onlar yol yaptılar,haha ulan yapılan yolların 1 sene ömrü yok tekrar tekrar yama ve çalışma daha ne kadar dürtücekler bu milleti acaba!
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada sıradan bir gün, *** delikleriyle dolu etimesgut ilk sırada tabiki

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankamall önünden bahçelievler göbeğine kadar en sağ şeritte kaç tane logar kapağı var sayabilen oldu mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaranın trafik canavarları kadar poktan yollarıda meşhur Melih başgan sağolsun çok ilgileniyor. Birçok ara yolun , dar sokağın durumu ana yollardan daha iyi. Her taraf çukurlarla dolu. Bir anlık dalgınlık ve orta halli bir sürat ile minumum lastik patlatarak ucuz atlatmış olursunuz

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Etimesgut ve Keçiören, Allah yolunuzu düşürmesin... Kendim Keçiörende oturuyorum, arabayla 40-50 yi geçemiyorum yüksek olduğu halde, yağmur suyu ızgaralarından geçmek zulüm zaten, artık durup, dörtlüleri açıp öyle geçiyorum mecburen. Arabaların heryerlerinden langur lungur sesler geliyor, bu yollar yüzünden. Ulus yönü Fatih köprüsüne çıkmadan, köprünün sağından ayrılan yolda, rögar kapağı için asvaltı kesmişler, 20 cm derinlikte çukur 1 haftadır öyle duruyor. Allah belalarını versin küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Etimesgutunda uzun bi caddesi var, ben böyle berbat bi yol görmedim hayatımda, anlatılmaz yaşanır.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başıma geldi hacıkadın tarafında gece vakti dönerken logarı es geçeyim dedim küt diye bi ses duydum minik bi çukur su dolmuş oda görüntüyü saklamış ama derinliği magmaya kadar hemen sağa çektim direksiyon bi yumuşadı zaten dedim z rotu kırıldı herhalde foto çektim falan git gide iyice yumuşuyo direksiyon ertesi gün kaldırdık ki direksiyon kutusu kırılmış honda efeyi aradım 5 bin lira dedi. olan bize oldu sonuç olarak artık hasar kayıtlıyız.. takipteyim 1 ay oldu olmadı en azından buradaki arkadaşlar paylaşırsa karayollarının veya belediyenin cevabı nedir nasıl olur

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esat caddesinden kızılaya döntükten 100 metre sonra, olgunlara gelmeden sağ şeritte bi çukur var onada dikkat edin. 60-70 gibi bi hızım vardı jant kalp şekline döndü

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilkent - Beytepe köyü yolundan selamlar Ancak yaşayan bilir. Ankara'da bu kadar kötü bir yol daha olduğunu sanmıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)