User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yeni araç alımı hyundai

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendine gel, kardeşimli felan konuşma. bu bir.

İkincisi beni ne kadar tanıyosunda kapısı tokmuş felan muhabbet yapıyosun.

Sen yazdıklarımı okumak yerine uzun uzun paragraf yazmasaydın eğer, benim alana saygım var kelimemi de okursun

Nerde yaşıyonuz siz allah aşkına ? Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun, harcadığın para helal i hoş olsun kardeşim sana.

Güle güle kullan arabanı. Maşallah, allah kazalardan esirgesin. TAMAM da banane mkk ben kendi fikrimi söyledim

Alana laf mı ettim, Almasın mı dedim, ben olsam dedim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradigin bir renk varmi ? 1.0 otomatik mi alinicak ?
    bende birkac yere danisiyim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada 1.0 alıyorum ben listesi 46500 sanırım 43000 fıyat aldım makul sayılır

Otomatik mi bakıyorsunuz, yoksa düz vites lpg'li mi? İkisinin de liste fiyatı aynı sitede. (46350)
    3 bin lira indirim makul görünüyor. i30 baktığım dönemde peşin fiyatına 2500 lira indirim ancak yaptırabilmiştim.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk tercıhı yok beyaz genelde heryerde var beyaz olur otomatık 1.0
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik mi bakıyorsunuz, yoksa düz vites lpg'li mi? İkisinin de liste fiyatı aynı sitede. (46350)
    3 bin lira indirim makul görünüyor. i30 baktığım dönemde peşin fiyatına 2500 lira indirim ancak yaptırabilmiştim.
    otomatik istiyorum lpg şart deyil
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2015 sıfırını 41.500 e aldım. Kim ne derse desin küçük segment otomatik yakıt olarak benzinli otolara göre tasarruflu ve ürettiği fabrika ve satıcının 5 sene arkasında durduğu başka otomobil yok. Deneme sürüşüne gittim bi easytronic corsa için de detayları öğrenmeden abim sana hayırlı satışlar dedim. i10unumu birçok arkadaşım kullandı, şanzıman dahil memnun kaldılar. (hatta çoğu da piyasaya hakim arkadaşlar, ben dahil hepimizin ortak fikri bu parayı hak etmeyeceğiydi) Fakat ben 2 gün boyunca tüm 35-40 arası otomatik benzinlilere baktım 10 altı yakan dahi yoktu. Sırf a segmenti sıfır araç almamak için her 100 kmde 3 + litre daha yakmayı göze alamam.
    Ayrıca genelde küçük segment oto araçlar hep "eşşek" olarak binildiğinden değişenler boyalı parçalar havada uçuşuyordu. Yakınlarından 2. küçük segment araçların nasıl kullanıldığını bildiğinden ötürü az daha verip gidip sıfır i10 aldım. Şuan 960 km'de. Ben de şahsen ablam araba kullanmaya alışsın diye ayrıca otomatik tercih ettim. Hatta kısa süre içinde b segmenti dizel manuel birşey geçebilirim. Zaten neredeyse tüm oto küçük segment araçlar bu amaçla alınıyor, o sebepledir ki 2005-2006 model oto jazzlar dahi yüksek rakamlara satılmakta. Aldığımdan beri bir tek keşke elite donanımlısını alsam diye düşündüm yer yer, onun dışında hiç pişman olmadım desem yeridir.

İsteyen bu parayı verir isteyen gider 2.el alır herkesin tercih hakkı vardır. Küçük segment araçların çoğu da filo ya da kiralama çıkması bunu da göz önüne almak lazım.

Benim ufaklık:

http://www.techturkey.com/forum/otom...ten-devam.html
    Instagram: mutusgarage

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai Maslak'tan teklif alın. Simdiden hayırlı olsun Sıfır KM Araç almak her zaman daha kara kutu ne idügü belirsiz arabaya o kadar para baglıycagına Sıfır km araç al kafan rahat olsun hemde 5 yıl 5 Ay Önce Sıfır KM 84.000 TL'Ye İ30 Aldım Elite Paket Cevremdeki mahlukatlar cok kafamı .ikti yok bu arabaya bu para verilirmi yok o paraya audi alırdın bmw alırdın dediler Hepsiyle Kanlı bıcaklı tartısmalara girdim gene olsun gene girerim o kadar para veriyorsam basar parayı Sıfır KM Arabaya binerim Simdi o lafları diyenlerin qötü düsüyor salyalar akarak arabamı inceliyorlar. İLk sayfada Bi arkadas yazmıs amk ülkesinde bu arabaya bu para verilirmi diyenlerden diye kendisine son derece katılıyorum. Bosline vw'leri alıp ona buna almana biniyorum diye hava atıp kendini kandırsınlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslak sordum 44 cıvarı verıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedELite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai Maslak'tan teklif alın. Simdiden hayırlı olsun Sıfır KM Araç almak her zaman daha kara kutu ne idügü belirsiz arabaya o kadar para baglıycagına Sıfır km araç al kafan rahat olsun hemde 5 yıl 5 Ay Önce Sıfır KM 84.000 TL'Ye İ30 Aldım Elite Paket Cevremdeki mahlukatlar cok kafamı .ikti yok bu arabaya bu para verilirmi yok o paraya audi alırdın bmw alırdın dediler Hepsiyle Kanlı bıcaklı tartısmalara girdim gene olsun gene girerim o kadar para veriyorsam basar parayı Sıfır KM Arabaya binerim Simdi o lafları diyenlerin qötü düsüyor salyalar akarak arabamı inceliyorlar. İLk sayfada Bi arkadas yazmıs amk ülkesinde bu arabaya bu para verilirmi diyenlerden diye kendisine son derece katılıyorum. Bosline vw'leri alıp ona buna almana biniyorum diye hava atıp kendini kandırsınlar
    birader konuyu neden uzatıyosun hala asıl konuştuğum sen misin ki o adamda kapattı konuyu.

ben vw savunmuyorum bence diye bi fikir belirttim.

bindiğin arabayı çok seviyorum ayrıca i30 ve ceed favorilerimden.

ha sen arabaya dokundukça soğuyorum o da ayrı mevzu.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birader konuyu neden uzatıyosun hala asıl konuştuğum sen misin ki o adamda kapattı konuyu.

ben vw savunmuyorum bence diye bi fikir belirttim.

bindiğin arabayı çok seviyorum ayrıca i30 ve ceed favorilerimden.

ha sen arabaya dokundukça soğuyorum o da ayrı mevzu.
    Konuyu uzattıgım yok müdür bende aynı dertten muzdaripim onu dile getirdim forumla forumdakilerle alakası yok yani cevremden gelenleri söyledim yanlıs anlama ben aracımı gayet güzel yaptım bu forum harici hiç kimseden olumsuz bi yorum almadım cok sükür

Baksana sunun güzelligine Ecuk bassam tamamdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam bi fiyat almak istedi konuyu nerelere getirdik

bas gayrı arabayı sende .

neyse kazasız belasız kullanman dileğimle.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz valideye 6 ay önce odak hyundaiden aldık 1.2 otomatik olanı seramik kaplama vs gibi bir sürü paket de koyduk fiyat o zaman için uygundu

1.2 style bile zar zor gidiyor o yüzden 1.0 olanı eleyin bence

odakta selim var genç bir arkadaş yardımcı olur telefonu bu 0551 261 71 20

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kağıthane hyundai plazaya 2. El lpg li i10 almak için girdi 33500 e. Nasıl oldu nasıl bitti anlamadan 0km 39 bin e i20 alıp çıktık. İyimi ettik kötümü ettik bilmiyom. Ama yinede memnunum arabamdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat İbiza 1.2 tsi sıfır Referans paket: 42,900

Yeni Skoda fabia 1.2 tsi sıfır Ambition paket: 47,000

bu fiyatlar üstelik indirimsiz liste fiyatı vede 2016 model için geçerli, eminim stokta şu bu ilde 2015i varsa vede indirim yapılırsa dahada uyguna gelir.

açıkcası ikinci eli daha kuvvetli,motor 10 numara ve bence bahsi geçen araçtan daha mantıklılar.

hani bu sıfır takıntınız var ise yorumumdur yoksa bende arkadaşlara katılıyorum bencede ikinci el o fiyatlara daha mantıklı araçlar mevcut piyasada.

geçen gırtlak dolusu Clio 1.2 turbo edc icon aldı arkadaşım henüz 20binde araçta en ufak sorun yoktu 42,000tl verdi performans,tasarım donanım ikinci el değeri servis 10 numara derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seat İbiza 1.2 tsi sıfır Referans paket: 42,900

Yeni Skoda fabia 1.2 tsi sıfır Ambition paket: 47,000

bu fiyatlar üstelik indirimsiz liste fiyatı vede 2016 model için geçerli, eminim stokta şu bu ilde 2015i varsa vede indirim yapılırsa dahada uyguna gelir.

açıkcası ikinci eli daha kuvvetli,motor 10 numara ve bence bahsi geçen araçtan daha mantıklılar.

hani bu sıfır takıntınız var ise yorumumdur yoksa bende arkadaşlara katılıyorum bencede ikinci el o fiyatlara daha mantıklı araçlar mevcut piyasada.

geçen gırtlak dolusu Clio 1.2 turbo edc icon aldı arkadaşım henüz 20binde araçta en ufak sorun yoktu 42,000tl verdi performans,tasarım donanım ikinci el değeri servis 10 numara derim
    clio turboyu çok iyi fiyata bulmuş 50den aşagı yok internette bulursam 45 civarı direk alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio turboyu çok iyi fiyata bulmuş 50den aşagı yok internette bulursam 45 civarı direk alırım
    iconmuş ben gtline sandım pardon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatİk lazim arkadaŞlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iconmuş ben gtline sandım pardon
    aynen karıştırdınız

valla 3 senedir icon edc ye şirket aracı diye biniyorum ve işimin ortamı gereği çok çok zorlayıcı yollarda kullanıyorum bazen yeri geliyor düşmanın arabası muhammelesi bile görüyor (400kg yük + taş ocağı yolları + hız )

açıkcası bence gayettde o eksi fransızların eksiği olan ses,kalite sorunu bu araçta giderilmiş bence baya başarılı, donanım olarak sınıfında bence açık ara önde zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatİk lazim arkadaŞlar
    eee iyide 1.2 turbo edc zaten otomatikki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)