User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: AldiĞi araba pert Çikinca kurŞun yaĞdirdi

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O saydığın doktor gidip zaten 2. el o tarz bir araba almazki

Eşek niyetine bineyim diye bile olsa gidip sıfır alır baya bir süre biner sonra kendi satar

O yüzden yüksek ihtimalle zaten dar gelirli biriydi bu

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başına gelmeyenlerin yorum yapması biraz kolay oluyor, pert araç hangi marka model? adam ne derecede maddi güce sahip, eğitim seviyesi ne?

bende savunmuyorum ama 3 evi,1 yazlığı, bankada 500 milyarı olan 45 yaşında doktorun megane gibi arabada başına gelip 10 milyar kaybetmesi bir olay.

zar zor yılda 6-7 milyarı kenara atabilen vede tertemiz sanıp 50ye lan 10 sene binerim deyip kredi üstüne kredi çekip aldığı focusun pert çıkması ve 3 sene geri gitmesine sebeb olan bu durum özelliklede eğitimsiz biri için çıldırma sebebi olabilir.

adam haklıyken haksız duruma düşmüş ama başta bu adiliği yapanlar yapmasaydı olurmuydu böyle bir durum?
    Aynen katılıyorum, insan zar zor biriktirip onca yılın emegi bir araba alıp üstünede aptal yerine koyup kazıklanıyorsa cinnet geçirebilir keşke olmasaydı tabi hicbir mal iceride yatmaya degmez ama bazen insanın haksızlık karşısında gözü hiçbirsey görmüyor.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşağı tükürken sakal, yukarı tükürsen bıyık.
    Memlekette adalet yok adam ne yapsın, eğer adam gidipte bunların dükkanını basmasaydı belkide aramızdan birisini dolandıracaklardı.
    Böylelerinin dükkanına uyuşturucu koyup polise ihbar edeceksin
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gölcük ,kavaklı yapar harbiden

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    G.tünü keserim tabirini de görmüş olduk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O saydığın doktor gidip zaten 2. el o tarz bir araba almazki

Eşek niyetine bineyim diye bile olsa gidip sıfır alır baya bir süre biner sonra kendi satar

O yüzden yüksek ihtimalle zaten dar gelirli biriydi bu

Aslında doğru söylüyorsun olması gerekeni bu, hatta belkide genelde olanda budur.

ama belki tesadüf, konudanda uzak ama ertafımda tam 7 doktor / dişçi var 30-38 yaş arasında yakından tanıdığım 1i araba sahibi bile değil 1 tanesi 90lar modeli Mazda 626 ya biniyor, 3-4ü sıradan ikinci el arabalar ancak bir tanesi sıfır Volvo S60ı var onunda babasının inşaat şirketi, trilyonları var ona rağmen en boş paket 1.6 s60 aldı

ne hikmetse benim etrafımdakiler biz mühendisler kadar gönül rahatlığınca parasına kıyamıyor, şirtketde 26 yaşında ilk işi olan mak mühendisi var 4 aydır çalışıyor gitti helaliyle sıfır 1.6 cdti ful astrasını çekti kardeşim

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam zar zor biriktirip 50-60 bin TLye araç alıyorsa bence biraz geri düşsün. Zar zor biriktiren, parasal durumu olmayan fakat araç lazım olan adam gider 15-20bine araç alır. Motoru şanzımanı komple sorun çıkarsa 5-6 bine yaptırır kullanır. 60 bin borçlanmak ne.

Benim tanıdığım bir amca var, karşı apartmanda oturuyor. Oturduğu apartman dahil bu mahallede 7-8 apartmanın hepsinin sahibi, kalan daireler hep kirada. Amca fiorinoya biniyor, pantolon gömleğini geçirip geziyor. Bir de yardımsever, sağolsun. İstese satın alır istediği şeyi. Babasının şirketinin üstüne Volvo C70i olan arkadaş var, kendisi biniyor, araç üstünde haciz var, yakıt koyamıyor. Ama facebook instagram ne biçim.

İnsanlar bindikleri aracın, ceplerindeki telefonun zenginlik ibaresi olduğunu düşünüyor ya, çok eğleniyorum.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında doğru söylüyorsun olması gerekeni bu, hatta belkide genelde olanda budur.

ama belki tesadüf, konudanda uzak ama ertafımda tam 7 doktor / dişçi var 30-38 yaş arasında yakından tanıdığım 1i araba sahibi bile değil 1 tanesi 90lar modeli Mazda 626 ya biniyor, 3-4ü sıradan ikinci el arabalar ancak bir tanesi sıfır Volvo S60ı var onunda babasının inşaat şirketi, trilyonları var ona rağmen en boş paket 1.6 s60 aldı

ne hikmetse benim etrafımdakiler biz mühendisler kadar gönül rahatlığınca parasına kıyamıyor, şirtketde 26 yaşında ilk işi olan mak mühendisi var 4 aydır çalışıyor gitti helaliyle sıfır 1.6 cdti ful astrasını çekti kardeşim
    Çok zorluklarla okuyup doktor olmuştur o yüzden ve hala ailesine falan destek oluyor eline para kalmıyor olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok zorluklarla okuyup doktor olmuştur o yüzden ve hala ailesine falan destek oluyor eline para kalmıyor olabilir

yok yok hiçte öyle değil zaten vermeye çalıştığım mesajda buydu tam aksine bu adamlardan 3ü özellikle kral zenginlikte ,tek sorun inanılmaz cimriler elleri ceplerine gitmez mübarek hatta genel ortamamıza bu sayılı arkadaşı biz aramıza bile nadir alır olduk, adamın sayısız dairesi,yaylası,yazlığı, 2 ayrı işleyen şirketi var adamla buluştuğunda öz sütde düdtürüleyla bir filtre kahvenin hesabını ödemez her defasında ya telefonu çalıyor rolu yapar yada WC si gelir

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle yada böyle ne farkeder ki sattığın malın ayıbını söyleyeceksin karşıdaki insanı aptal yerine koymanın gereği yok
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam zar zor biriktirip 50-60 bin TLye araç alıyorsa bence biraz geri düşsün. Zar zor biriktiren, parasal durumu olmayan fakat araç lazım olan adam gider 15-20bine araç alır. Motoru şanzımanı komple sorun çıkarsa 5-6 bine yaptırır kullanır. 60 bin borçlanmak ne.

Benim tanıdığım bir amca var, karşı apartmanda oturuyor. Oturduğu apartman dahil bu mahallede 7-8 apartmanın hepsinin sahibi, kalan daireler hep kirada. Amca fiorinoya biniyor, pantolon gömleğini geçirip geziyor. Bir de yardımsever, sağolsun. İstese satın alır istediği şeyi. Babasının şirketinin üstüne Volvo C70i olan arkadaş var, kendisi biniyor, araç üstünde haciz var, yakıt koyamıyor. Ama facebook instagram ne biçim.

İnsanlar bindikleri aracın, ceplerindeki telefonun zenginlik ibaresi olduğunu düşünüyor ya, çok eğleniyorum.
    Çok güzel yazmışsın tebrik ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence mantık yanlış, bugün parası orta düzeyde insan zaten 6-7bin biriktirir eee ne şimdi gidip 15 yaşında 2 kapılı fiesta van yada corsa C 'ye binsin ?

bu adamın aile,hacim,güvenlik derdi varsa yada Tutkususuysa bizemi hesap verecek bence tam aksine gayetde kabul edilebilir bir durum.

şahsen ben 7bin tl biriktirebilen bir adam olsaydım birazda peşinatım varsa ikinci değeri kaybedeceği kadar kaybetmiş muhtemelen 3-4 sene binip satarken daha fazla zarar etmeyeceğini bildiğim piyasanın sevdiği hızlıca satılabilir ama garantisi vs devam eden yada kronik sorunları ağır olmayan sağlıklı ,hacimli,şık ve taze bir araç alırdım

tabi paramın yetiği kadar mantık çerçevesinde , gidip 20 yaşında önü sağ, arkası sol şeride bakaraktan düz giden şasesi kaymış sahte bir 150bin kmde olan neydüü belirsiz bir araca binmezdim.

bugün temiz bir 207 alim desen olmuş 30bin küsürler , hacim güvenlik arayan adamın hiç yoksa temiz 40bin sayması lazım derim ben.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başına iş almayacak olsa güzel yapmış da yazık.
    Hem mağdur hem başına bir sürü iş açıldı

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu yalan söylenerek satış yapılması.Ayağını yorganına göre uzat, durumu değil.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde perte çıkan aracım şuan hafif hasarlı tek parça değişen var diye satılık,alan kişi hiç mi baktırmadı acaba sağına soluna,çok ta güzel para istiyor.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meblalar değilde keriz yerine konmak cinnet sebebi olabilir ister 3 lira olsun ister 300 bin ...

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Silah var madem bıcak niye bıcaklamanın yakın mesafeden yaralama veya öldürme gibi sebeple cezası daha ağır biliyorum silah ile yaralasa ayağa topuğa felan sıksa daha az cezayla kurtarırdı belki oda paraya dönerdi sonra gider 2 daha sıkardı

Satanlar pert durumunu biliyosa "iyi kitledik haa" lafı boğazında kalmıştır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Aynı duruma az kaldı bende düşücektim .

Allah bin keriye kadar Bursa BMW Grage ( Tansel Kama ) Abi ile Maslak Teknik Oto (Forumdan Jason Yekta ) Abin'den razı olsun. Allah bol kazanç , hayırlı işler versin . . .

Araçlar e34 520i

Bir araca bursada gittim . Araç kalpazanın elinde ,anlaşmış boyasız vuruksuz koportacı ile ; Toplamış kardeşim seni alma gelicek dedi , gele gele kaportacı geldi kartından anladım işi iyi niyetli insafiyetli çocukmuş . Kahvaltı filan yaptık
    Aracı Tansel Kama götürdük. Fiyat ne dedi bu dedim , araçla gözlemlediğim bu bu v.s var dedim . Direk elemanı gönderdi bizim sizinle işimzi olmaz hayırlı işler diye . Dedi araç pert en az 5 bin yer yine adam olmaz. . .

2. İst. adam gayet mütevazi bir'de adamı 1 ay bekledik Bodrumdan gelsin diye çıka çıka amele çıktı neyse , küçümsedimden değil bana anlatış vede konuşma stili ap ayrı .

Aracı Maslak'ta Yekta abinin sahip olduğu Teknik oto çektik sağolsun ilgilendi bizimle ondanda aldığımız (not :daha önce uyardı bmw'nin kötüsü arabadan soğutur ) dedi araç kafadan yemiş yan sanayi ile toplanmış , anlıcanız 10 bin yer yine adam olmaz dedi son gittimiz aracın motor vanossuz yine motor ii çıktı. . .

Şimdi gelelim konuya ben bu ismini saydım bol bol dua ettim abilerime rastlamasam ; 2.ci arın sahibi 'nin dediği gibi araca aşık oldum aldım . bir usta demicem şahısa göstermiş usta desek gerçek ustalara ayıp olur , haksızlık olur , göstermiş şahısa tofaş parasına bmw demiş eleman almış . Bmw dışında her şeye benziyor
    Alsam gelsem ne olıcak cepten bir ton para adam edicem diye uğraş olmıcak bir'de satarken masraf et zararına sat . . .

Hadi onu geçtim Allahtan abilerin tavsiyesi sayesinde almadım . . .

2 Bölgeye ; Gidiş + Geliş + Yeme + İş Gücü + Zaman + + + Kayıplarım . Bile Neredeyse 1 maaşıma takabul ediyor .
    Yazık mı değil , Aracın insan gibi her şeyini söyleyin insanları saf yerine koymayın . . . Ben önceki aracımı telfonda satış anlaşması yaptım adam 1-2 gün sonra gelicek gaz kelebeği problem çıkarttı aradım dedim . Pahalı bir parça yaptırım öyle gel ben bu aracı böyle teslim etmem gönlüm razı gelmez , Adam Allah razı olsun dedi

Olayda suç işliyen şahsa çok üzüldüm, İnş. fazla bir suç almaz ve bu mınafık mindarların burunların fitil fitil gelir . . . İnş. esnaflık haysiyetleri biter .
    Yaaa artık cidden araç bakma giderken ses kaydı yapıyorum 10 kere onay alıp öyle gidiyorum . Binbir türlü insan var abi boş gezmicen bu devirde

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Adamın nasıl piskolojisini bozdularsa silahla sıkıp bıçakla derisini yüzücekken bıçakla kesip silahla vurmuş adam resmen kaydırma yapmış
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)