Hocam sahibinden dışında alternatif var mı? Bi iki oto pazarına gittim bu ara oralarda boş doğru düzgün araba bulamadım.
Printable View
Şu piyasanın haline bakın ya.
Fotolardan burda milletin dudağı uçukladı, wovvv öyle güzel böyle güzel noldu bi sorgulama herşeyi bitirdi. :D
Çarpışan araba niyetine kullanılmış kaç kere km düşürülmüş belli değil.
Ama fotolar jan janlı olunca istenilen fiyat yeni araba parasında.
Bence hiç cebinizi ve sinirlerinizi yıpratmayın gidin yeni bir araç alın mis gibi binin.
megane coupe bakabılırsın 2010 modellere cok hızlı degıller ama gorunusu guzel ama klas hızlı dersen de le mans olabılır eskı kullanıcısı olarak tavsıye edermısın dersen etmem ama araba kendını gosterıyor :)
Audi A4 2.0 TFSİ Mantıklı seçim olur.
Loading site please wait...
İlanla alakam yokturç
s60 t5
s40 t5
v50t5
Daha ucuz olsun dersen temizini bulmak çok zor ama c70-s70 gurubu olabilir... Şanzıman sorunu olursa 2-5 arası masraf açar volvolar... Ona göre bütçeni ayarlarsın. 2,5t awdler var s60, onlarda çok güzel. Altta dolduran bir turbosu var. 4 çekerin ivmelenme hissi çok güzel.
xc70te bakabilirsin volvo gurubunda...
İlla volvo al demiyorum, seninle aynı ikileme düşerek volvoya geçtim ben. Bunları bildiğim için öneriyorum... Yoksa Audi gurubuna da bakılabilir veya diğerlerine... 200hp+ bir araç denemek güzel olur. Standart 2.0t leri önermem volvoda...
Ben tüm volvolarıma LPG ile bindim. LPGye bağlı ne ben sorun yaşadım ne de sattıklarım. Ama ne olursa olsun, ek bir sistemdir ve riski vardır.
Volvolar genelde motor bitirmez... Bir yerlerde bakımsızlıktan bir hortum patlar, öyle alırsın motoru eline... Tanıdığın bildğin birinden almakta fayda var. Çevremde çok volvocu var ama şuan satan yok sanırım. Herkes arabasına aşık. (ben dahil) Satan olursa ve düşünürsen haberdar etmeye çalışırım.
Konu güncelliğini koruyor yakın bir akrabam ile görüştüm Ankara'daki galerici arkadaşlarına temizinden 3.18 yada 3.20 BMW düşerse haber verecek. Kendi aracımda bakımdan çıktı bu hafta sonu İstanbul'a döndüğümde satılığa çıkartacağım hatta bir arkadaşım talip oldu bile anlaşabilirsek satacağım. Bu sebepler yüzünden bir modelde karar vermem için de zaman daraldı. Yeni tavsiyelerinizi bekliyorum en az 150 hp biraz yakışıklı düzgün 40.000 TL'ye kadar tüm araç önerilerine açığım.
Konu güncel.
40 ın üzerine 2-3 koyup 2014 1.2 tsi polo alsan yazılımla 130 hp civarı oluyo ve guzel yürüyo .
Ne alaka dersen modelsiz arabanın derdi bitmez hele spor arabaysa, gönül hep istiyo sıralı 6 lı bi e46 cı ama temizi uçmamış fiyata zor . :) Hayırlısı olsun
40.000e 2002 model Corolla Tsport bakabilirsin. Çok keyiflidir; biraz kozmetikle baya yakışıklı oluyor. Piyasasıda var ama senin için klas mıdır bilemem
E46 hala düşünüyorsanız illa coupe değilse Berkay ın söylediği 1998 2. sahip 3.20 bakmanız gereken güzellikte.
bu forumda en cok volvoya bınıp ve hatta yukleyen belki benimdir ...Sanzuman lafı hurafedir.Sanzumanın omuru normal kullanımda 400 k ları gorur.Mesela benım 2 oncekı volvom 500k cıvarındaydı ve arac 350 hp cıvarı guc uretıyor otomatıkti.Fmic cooler ,buyuk turbo ,yazılım dp eksoz filtre yazılım vs vs yuklu bir araçti ve inanılmaz keyifli otomatik olmasına ragmen.Cok roll drag koşturdum birde araçla.Daha 2 önce bildigim kadari ile tr deki tek s60 t5 manuel olan aracımı satıp c70 aldım hep hayallimdi.Saglıklı bakımı olan bir volvo insanı üzmez hayatta.Bu arada video bulabilirsem eklerim 50-200 gc8 denememi 1.1 bar basan bir gc8 e 200 e kadar 6 boy geçmiştim :) Gc8 kullandım bir arkadaşimin bana göre toyota corallanın turbolanmış hali.S70-c70-s60 t5 bu araçların hepsi gemi gibi bir 106 gti olarak düşünebilirsin.Sanzumanıda sorun cıkarırsa 3000 tl ye komple reklefiye yaptırabilirsin volvo alacaksan kesinlikle t5 ibarisine bakmalısın
3 tane volvo'm oldu 2 adet s60 1 adet s80 toplamda 3-4 sene bindim bu araçlara. 2 tane de gc8'im oldu. Volvo iyidir güzeldir çok sıkıntı çıkarmaz ama aşırı derecede hissiz ve soğuk bir araçtır, kullanımı zevk vermez.
Y
ürümeyen gc8'e binip corolanun turbolanmış hali demek başarısız bir yorum olmuş.
Çok beğendiğim hep denemek istediğim bir araç hatta geçen forumda bir t-sport konusu okudum sahibinden'e girip direk ilanlara bakarken buldum kendimi. :D Loading site please wait... Şu ilandaki araç için biraz indirim yapsa çok güzel olacak.
ekstra harcıcak paranız varsa impreza gt, yoksa a4 b6 1,8t quattro
bu kadar düşünmeye gerek yok hocam 2.4 accord al bu kategoride en az yakan (lpg ile) ve en sorunsuzu en yakışıklısı
maceraya gerek yok bence :)