User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: biraz klas biraz hızlı önerisi?

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0t s60 lara bakabilirsiniz (2008 ve civari kasa olanlar, facelift li) , bizimki 170.000 de henuz sanzimanla ilgili en ufak sikinti yasamadik ki santiye ortaminda ve ortalama ustu gazlayarak kullaniyoruz.

hem iyi yuruyen arabalardir hem de 5 silindir sesi bir baskadir. ayrica bence gercek volvo gibi hissettiren son modeldir.

icinize sinmezse manuelleri de var. 45.000 e cikarsaniz aslinda cok temiz de bulursunuz ancak sadece sahibinden den olacak is degil. satartken de buyuk kaybiniz olmaz cunku zaten volvolar ikinci ele kadar yeterince deger kaybetmis oluyor.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada biz lpg takmadik dolayisi ile lpg den ne kadar verim aliniyor bilmiyorum.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

kaykayovera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lncdlt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0t s60 lara bakabilirsiniz (2008 ve civari kasa olanlar, facelift li) , bizimki 170.000 de henuz sanzimanla ilgili en ufak sikinti yasamadik ki santiye ortaminda ve ortalama ustu gazlayarak kullaniyoruz.

hem iyi yuruyen arabalardir hem de 5 silindir sesi bir baskadir. ayrica bence gercek volvo gibi hissettiren son modeldir.

icinize sinmezse manuelleri de var. 45.000 e cikarsaniz aslinda cok temiz de bulursunuz ancak sadece sahibinden den olacak is degil. satartken de buyuk kaybiniz olmaz cunku zaten volvolar ikinci ele kadar yeterince deger kaybetmis oluyor.
    Hocam sahibinden dışında alternatif var mı? Bi iki oto pazarına gittim bu ara oralarda boş doğru düzgün araba bulamadım.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30.01.2014 Carpma -
    24.11.2013 Carpma 15.345,43 TL
    14.11.2013 Carpma -
    04.11.2013 Carpma -
    27.06.2013 Carpma -
    12.05.2010 Çarpışma 785,00 TL
    22.05.2008 Çarpma 8.034,40 TL
    10.05.2008 Çarpma 265,00 TL
    09.05.2005 Park Halinde Çarpma 0,00 TL

13.03.2014 192.717 km
    17.12.2011 23.600 km

e 46 arıyorum ,yeterince sorgulama parası verdim km nasıl geri sarmış kim bilir .... Araç dolu gidip bakayım diyorum sırf km yüzünden vazkeçtim
    Şu piyasanın haline bakın ya.
    Fotolardan burda milletin dudağı uçukladı, wovvv öyle güzel böyle güzel noldu bi sorgulama herşeyi bitirdi.
    Çarpışan araba niyetine kullanılmış kaç kere km düşürülmüş belli değil.
    Ama fotolar jan janlı olunca istenilen fiyat yeni araba parasında.
    Bence hiç cebinizi ve sinirlerinizi yıpratmayın gidin yeni bir araç alın mis gibi binin.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane coupe bakabılırsın 2010 modellere cok hızlı degıller ama gorunusu guzel ama klas hızlı dersen de le mans olabılır eskı kullanıcısı olarak tavsıye edermısın dersen etmem ama araba kendını gosterıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hondaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane coupe bakabılırsın 2010 modellere cok hızlı degıller ama gorunusu guzel ama klas hızlı dersen de le mans olabılır eskı kullanıcısı olarak tavsıye edermısın dersen etmem ama araba kendını gosterıyor
    Neden tavsiye etmezsiniz? Sorgu mesajlarına harcadığım para hatırı sayılır bir miktar oldu vallahi benimde gönlüm rc le mans gibi daha yeni modellere kayiyordu.

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi A4 2.0 TFSİ Mantıklı seçim olur.

Loading site please wait...

İlanla alakam yokturç
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Audi A4 2.0 TFSİ Mantıklı seçim olur.

Loading site please wait...

İlanla alakam yokturç
    Teşekkürler fakat 40.000 e en yakın olan ilanı atmışsınız zaten o da 1 adet. Bunun dışındaki ilanlar direk elli bin liraya fırlıyor. Yoksa çok güzel araçlar. Ama temizine bütçem yetmez.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s60 t5
    s40 t5
    v50t5

Daha ucuz olsun dersen temizini bulmak çok zor ama c70-s70 gurubu olabilir... Şanzıman sorunu olursa 2-5 arası masraf açar volvolar... Ona göre bütçeni ayarlarsın. 2,5t awdler var s60, onlarda çok güzel. Altta dolduran bir turbosu var. 4 çekerin ivmelenme hissi çok güzel.

xc70te bakabilirsin volvo gurubunda...

İlla volvo al demiyorum, seninle aynı ikileme düşerek volvoya geçtim ben. Bunları bildiğim için öneriyorum... Yoksa Audi gurubuna da bakılabilir veya diğerlerine... 200hp+ bir araç denemek güzel olur. Standart 2.0t leri önermem volvoda...

Ben tüm volvolarıma LPG ile bindim. LPGye bağlı ne ben sorun yaşadım ne de sattıklarım. Ama ne olursa olsun, ek bir sistemdir ve riski vardır.

Volvolar genelde motor bitirmez... Bir yerlerde bakımsızlıktan bir hortum patlar, öyle alırsın motoru eline... Tanıdığın bildğin birinden almakta fayda var. Çevremde çok volvocu var ama şuan satan yok sanırım. Herkes arabasına aşık. (ben dahil) Satan olursa ve düşünürsen haberdar etmeye çalışırım.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s60 t5
    s40 t5
    v50t5

Daha ucuz olsun dersen temizini bulmak çok zor ama c70-s70 gurubu olabilir... Şanzıman sorunu olursa 2-5 arası masraf açar volvolar... Ona göre bütçeni ayarlarsın. 2,5t awdler var s60, onlarda çok güzel. Altta dolduran bir turbosu var. 4 çekerin ivmelenme hissi çok güzel.

xc70te bakabilirsin volvo gurubunda...

İlla volvo al demiyorum, seninle aynı ikileme düşerek volvoya geçtim ben. Bunları bildiğim için öneriyorum... Yoksa Audi gurubuna da bakılabilir veya diğerlerine... 200hp+ bir araç denemek güzel olur. Standart 2.0t leri önermem volvoda...

Ben tüm volvolarıma LPG ile bindim. LPGye bağlı ne ben sorun yaşadım ne de sattıklarım. Ama ne olursa olsun, ek bir sistemdir ve riski vardır.

Volvolar genelde motor bitirmez... Bir yerlerde bakımsızlıktan bir hortum patlar, öyle alırsın motoru eline... Tanıdığın bildğin birinden almakta fayda var. Çevremde çok volvocu var ama şuan satan yok sanırım. Herkes arabasına aşık. (ben dahil) Satan olursa ve düşünürsen haberdar etmeye çalışırım.
    Abi bilgiler için teşekkür ederim. Temiz bir T5 düşerse bana ulaşırsan sevinirim.

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sportwagon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30.01.2014 Carpma -
    24.11.2013 Carpma 15.345,43 TL
    14.11.2013 Carpma -
    04.11.2013 Carpma -
    27.06.2013 Carpma -
    12.05.2010 Çarpışma 785,00 TL
    22.05.2008 Çarpma 8.034,40 TL
    10.05.2008 Çarpma 265,00 TL
    09.05.2005 Park Halinde Çarpma 0,00 TL

13.03.2014 192.717 km
    17.12.2011 23.600 km

e 46 arıyorum ,yeterince sorgulama parası verdim km nasıl geri sarmış kim bilir .... Araç dolu gidip bakayım diyorum sırf km yüzünden vazkeçtim
    2.5 senede 170.000 km mi yapmış_? belki olabilir ya günde 250 km yapsa sonra satılsa bi ihtimal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu güncelliğini koruyor yakın bir akrabam ile görüştüm Ankara'daki galerici arkadaşlarına temizinden 3.18 yada 3.20 BMW düşerse haber verecek. Kendi aracımda bakımdan çıktı bu hafta sonu İstanbul'a döndüğümde satılığa çıkartacağım hatta bir arkadaşım talip oldu bile anlaşabilirsek satacağım. Bu sebepler yüzünden bir modelde karar vermem için de zaman daraldı. Yeni tavsiyelerinizi bekliyorum en az 150 hp biraz yakışıklı düzgün 40.000 TL'ye kadar tüm araç önerilerine açığım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu güncel.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 ın üzerine 2-3 koyup 2014 1.2 tsi polo alsan yazılımla 130 hp civarı oluyo ve guzel yürüyo .

Ne alaka dersen modelsiz arabanın derdi bitmez hele spor arabaysa, gönül hep istiyo sıralı 6 lı bi e46 cı ama temizi uçmamış fiyata zor . Hayırlısı olsun

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40.000e 2002 model Corolla Tsport bakabilirsin. Çok keyiflidir; biraz kozmetikle baya yakışıklı oluyor. Piyasasıda var ama senin için klas mıdır bilemem

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 hala düşünüyorsanız illa coupe değilse Berkay ın söylediği 1998 2. sahip 3.20 bakmanız gereken güzellikte.
    -Fırat

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaykayovera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S60 T5 çok baktım ama kimse önermiyor şanzımandan ötürü.
    bu forumda en cok volvoya bınıp ve hatta yukleyen belki benimdir ...Sanzuman lafı hurafedir.Sanzumanın omuru normal kullanımda 400 k ları gorur.Mesela benım 2 oncekı volvom 500k cıvarındaydı ve arac 350 hp cıvarı guc uretıyor otomatıkti.Fmic cooler ,buyuk turbo ,yazılım dp eksoz filtre yazılım vs vs yuklu bir araçti ve inanılmaz keyifli otomatik olmasına ragmen.Cok roll drag koşturdum birde araçla.Daha 2 önce bildigim kadari ile tr deki tek s60 t5 manuel olan aracımı satıp c70 aldım hep hayallimdi.Saglıklı bakımı olan bir volvo insanı üzmez hayatta.Bu arada video bulabilirsem eklerim 50-200 gc8 denememi 1.1 bar basan bir gc8 e 200 e kadar 6 boy geçmiştim Gc8 kullandım bir arkadaşimin bana göre toyota corallanın turbolanmış hali.S70-c70-s60 t5 bu araçların hepsi gemi gibi bir 106 gti olarak düşünebilirsin.Sanzumanıda sorun cıkarırsa 3000 tl ye komple reklefiye yaptırabilirsin volvo alacaksan kesinlikle t5 ibarisine bakmalısın

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eticet06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda en cok volvoya bınıp ve hatta yukleyen belki benimdir ...Sanzuman lafı hurafedir.Sanzumanın omuru normal kullanımda 400 k ları gorur.Mesela benım 2 oncekı volvom 500k cıvarındaydı ve arac 350 hp cıvarı guc uretıyor otomatıkti.Fmic cooler ,buyuk turbo ,yazılım dp eksoz filtre yazılım vs vs yuklu bir araçti ve inanılmaz keyifli otomatik olmasına ragmen.Cok roll drag koşturdum birde araçla.Daha 2 önce bildigim kadari ile tr deki tek s60 t5 manuel olan aracımı satıp c70 aldım hep hayallimdi.Saglıklı bakımı olan bir volvo insanı üzmez hayatta.Bu arada video bulabilirsem eklerim 50-200 gc8 denememi 1.1 bar basan bir gc8 e 200 e kadar 6 boy geçmiştim Gc8 kullandım bir arkadaşimin bana göre toyota corallanın turbolanmış hali.S70-c70-s60 t5 bu araçların hepsi gemi gibi bir 106 gti olarak düşünebilirsin.Sanzumanıda sorun cıkarırsa 3000 tl ye komple reklefiye yaptırabilirsin volvo alacaksan kesinlikle t5 ibarisine bakmalısın
    3 tane volvo'm oldu 2 adet s60 1 adet s80 toplamda 3-4 sene bindim bu araçlara. 2 tane de gc8'im oldu. Volvo iyidir güzeldir çok sıkıntı çıkarmaz ama aşırı derecede hissiz ve soğuk bir araçtır, kullanımı zevk vermez.
    Y
    ürümeyen gc8'e binip corolanun turbolanmış hali demek başarısız bir yorum olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 ın üzerine 2-3 koyup 2014 1.2 tsi polo alsan yazılımla 130 hp civarı oluyo ve guzel yürüyo .

Ne alaka dersen modelsiz arabanın derdi bitmez hele spor arabaysa, gönül hep istiyo sıralı 6 lı bi e46 cı ama temizi uçmamış fiyata zor . Hayırlısı olsun
    Valla o masrafa çıkarsa katlanacağım artık o fiyatlara BMW alınabileceğini bilirken Polo almaya gönlüm el vermiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler