User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: app hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar ayni yer ayni cevirme bir tane bmw yi almis appleri sokturuyordu cocukta baya cekic tornavida girismisti plakaya atasehir tarafina gidenlerin bilgisi olsun. benimde arkamdan baya baktilar demekki bu isin muhuru cardi curdu yok app varsa aliyorlar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her şeyin bokunu çıkardıgımız gibi app nin de çıktı şu kesik harfli olanlar abuk subuk karakterler atta en abuk subuk buldugum ankarada sıkca karsılastıgım işin son raddesi reklam panosu gibi olan pleksi karakterli plaka yok artık yani ya
    1881 - 193

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En son ankaraya gideceğim zaman yozgat ilinden geçerken tüm arabaların kesik baskılı app olduğunu gördüm. Emniyetin kendisi öyle çıkartmış tüm broadway toros tarzı araçlarda bile vardı . Tamam kesik baskılı güzel durmuyor ama bari adam gibi istanbul baskı çıkartın da hatta parasıyla mührünü de siz vurun .

Gerçekten kendi çıkarttıkları çok dandik,yazıları birkaç yağmur yemeyle soyuluyor.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta ümraniyede asayiş uygulaması vardı polis baktı bu plakalar neden böyle dedi ? App dedim , sök normal plakalarını tak sıkıntı olmasın dedi tamam dedim ,söktüm normal plakaları geri taktım böylede güzel oldu , sorun olacağına normal plakayla gezerim daha iyi .

kangomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarsus da isteyene fransız karakterde plaka veriyor cemiyet üzeri düz ve köşeli 3 olanlardan garip karakterlerde. Mühürlü Beşiktaş baskı plakalarima laf eden olmadi hiç. Kendi verdiklerinden daha orjinal durduğu içindir belki de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugunku arabada kesik harf yoktu bendede kesik harf yok herkesin nasilsa benimde oyle bildigimiz app.. ama adamlar takmis kafayi illa ugrasacaklar belli oldu.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen haftada 1.kopru girisindeki ekip uzaktan plakami kesmeye basladi bende muhurlu italyan plaka takili, yakina geldim gozleri hic ayirmiyor plakadan bakti muhur var cam filmine falan bakti camda da film yok yazicak birsey olmayinca birakti sacma sapan karakterli yada pleksiden basilan plakalari direk iptal etmeleri lazim. Ozellikle ankarada inanilmaz cok kullanan var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)