User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
125 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Vurup Kaçma E-5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasko mermiyle giden canı karşılamıyor bilginize Karşınızdaki kimdir nedir hiç belli olmuyor bu dönemde maddi olarak atlatilabilecek bir durumsa hiç uğraşmayın derim

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksamustu Gokay anlatti mevzuyu, buyuk gecmis olsun.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Batu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kasko mermiyle giden canı karşılamıyor bilginize Karşınızdaki kimdir nedir hiç belli olmuyor bu dönemde maddi olarak atlatilabilecek bir durumsa hiç uğraşmayın derim
    Konuşucaz bakalım elbet çıkacak. El elden üstündür. Kendisi böyle bir şey yapmaya kalkarsa bizden de karşılık çıkar.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyaza kaplatıp ruhsata işletmemiş olabilir.En garanti yol mobese için kanal bulmak.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyaza kaplatıp ruhsata işletmemiş olabilir.En garanti yol mobese için kanal bulmak.
    Evet olabilir, yarın mobese kayıtlarına bakacağız.

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F&f serilerindeki Boss karakterleri, final sahneleri gibi bir olay... verilmis sadakaniz varmis gecmis olsun Allah korumus.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma gelen direkt şu sahne
    https://www.youtube.com/watch?v=BN1exaDifwk

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadığım adam bilmem kaç milyarlık audisine kıyıp nasıl vuruyor?
    Benim 2006 passata izinsiz fırça vuran otoparkçıyı gebertecektim nerdeyse
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilk mesaji okurken araba hakkinda okadar detay verildigini gorunce kesin kapisiyolardi dedim, asagi indimki cevabimi aldim... diycek birsey yok basa gelmis cekeceksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilk mesaji okurken araba hakkinda okadar detay verildigini gorunce kesin kapisiyolardi dedim, asagi indimki cevabimi aldim... diycek birsey yok basa gelmis cekeceksiniz
    Kapışma oldu evet peki diğer taraf kapışmayı bırakıp normal seyir halinde giderken hadi devam et diye rahatsız eden audi sonra cevabını alamayınca en sol şeritten en sağdakine vurup kaçmak da bunun bir nedeni midir ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hic sanmiyorum adamin gazlama bittikten sonra hadi hadi diyipte siz gazlamayinca aaa gazlamiyosun hee al aq diyerek vurup kacmasini.benim gazladigimin sayisi senin yasindaki haftalardan cok, neler gorduk gecirdik vurduk vurdular vurup kactik ettik. Hic boylesini yasamadim ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hic sanmiyorum adamin gazlama bittikten sonra hadi hadi diyipte siz gazlamayinca aaa gazlamiyosun hee al aq diyerek vurup kacmasini.benim gazladigimin sayisi senin yasindaki haftalardan cok, neler gorduk gecirdik vurduk vurdular vurup kactik ettik. Hic boylesini yasamadim ama
    Abi olayı tam anlamıyla şöyle anlatayım. Arkadaşımda benzinli 1.4 Corsa C var bu da denk geldikleri sırada hep arkasında bırakmış audiyi sonra bu yavaşlayıp sağ şeritten normal hız ile devam etmiş. Sonra bu arkadaş tacize başlamış. Sonra gelip vurup kaçıyor.

Herşey olabilir tabi abi, vurmak veya vurulmak saniyler içerisinde ki hata çok şeye mal olabilir. Farkındayım ama insanların ne yapacağını bilemiyosun. Daha önceden de birilerini sıkıştırma vukuatı olmuş bu arkadaşın. Bir kaç kişi daha arıyordu bu audiyi. Zamanında abimle birlikte biz de gazlardık ve ya toplu şekilde ama başımıza böyle şeyler gelmedi evet.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapışma oldu evet peki diğer taraf kapışmayı bırakıp normal seyir halinde giderken hadi devam et diye rahatsız eden audi sonra cevabını alamayınca en sol şeritten en sağdakine vurup kaçmak da bunun bir nedeni midir ?
    Yanlış anlamayın geçmiş olsun öncelikle ancak arkadaşımız da olsa yakınımız da olsa trafikte bu hareketler doğru değil. Ben yanlış yapıyordum, sonra başkası bana daha büyük yanlış yaptı diyorsunuz.

Yanlış yolda giden yanlışı bulur.. Yaşım 23 ancak 5 yıldır trafikte böyle bir hareket yapmadım, yapan arkadaşıma da uymadım. Bugün başkası kasti vurur, yarın siz kazayla birine dokunup spin attırırsınız.. Gereksiz hareketler gerçekten. Tekrar geçmiş olsun
    -Fırat

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlamayın geçmiş olsun öncelikle ancak arkadaşımız da olsa yakınımız da olsa trafikte bu hareketler doğru değil. Ben yanlış yapıyordum, sonra başkası bana daha büyük yanlış yaptı diyorsunuz.

Yanlış yolda giden yanlışı bulur.. Yaşım 23 ancak 5 yıldır trafikte böyle bir hareket yapmadım, yapan arkadaşıma da uymadım. Bugün başkası kasti vurur, yarın siz kazayla birine dokunup spin attırırsınız.. Gereksiz hareketler gerçekten. Tekrar geçmiş olsun
    +1 keza siz nekadar dikkatli olursanız olun herşey karşı tarafın bir saniyelik basiretine bağlı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yok neden yanlış anlıyayım sadece buna anlam veremedim. Tabi yanlışı, yanlış ile örtemeyiz. Yapmasaydı daha iyi olurdu.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece TR için değil de dünyada bile artık o kadar çok normal görünümlü ama psikolojik deli insan var ki, ben şaşırmadım. Kimin ne yapacağı belli olmuyor o yüzden 7/24 dikkatli gezmek gerekiyor. Geçmiş olsun

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arkadaşada aynısı oldu uzun süre kovalamaca olmuş arabayla bir beyaz fluence den , en son adam dobloya sol kapıdan çarpıp kaçmış. Gece kızlar vardı yanımda ondan durmadım vs dedi , korkmuş , sebebsiz yere beni kovaladı sonrada çarptı dedi , biraz araştırınca mevzu ortaya çıktı adamın önüne kırmış onun öncesindede barda tartışmışlar. Tüm olayı bilmeden anlatmak yersiz oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bazı insanlar "ulan şu fakir arabası tokatladı beni" diyip kin besleyip saf dışı bırakabiliyor. İnsanların ne yapacağını bilemiyoruz kestiremiyoruz. Ondan öncesi olabilir mi bilmiyorum ama.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazı insanlar "ulan şu fakir arabası tokatladı beni" diyip kin besleyip saf dışı bırakabiliyor. İnsanların ne yapacağını bilemiyoruz kestiremiyoruz. Ondan öncesi olabilir mi bilmiyorum ama.
    Özellikle parayla herşeye sahip olunacağını düşünen insanlar genelde sizin dediğiniz gibi oluyor.
    Hele bazılarıda varki pahalı olan arabanın her zaman hızlı olacağını düşünüyorlar.
    Birkaç kez rastladım bu tarz cahil insanlara, milletin 30-40 Bin TL"lik 200 hp arabasını kendisinin 130-140 Bin TL"lik arabasının geçeceğini iddia edenleri bile gördüm daha ne diyim. Halbuki 15 Bin TL"ye şaka makinası yapacağınız Mazda 121"le 200-250 Bin TL"lik arabaların eline rahatça verebilirsiniz
    Ama anlamıyor lavuk herşeyin para olduğunu zannediyor
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler