Haa ok ona bakmadım pardon.
Haa ok ona bakmadım pardon.
IN BOOST WE TRUST
Yazdıgımı iyi oku ben durduk yere patlatmıs para almak icin vurmustur diyordur diye bişey yazmısmıyım ? Bak ne yazmısım Kendisi kapısırken Patladı onun üstüne atıyordur belki yazmısım olamazmı Valla olurArabayı kullanan cocuk salakmı degilmi orasını bilmem gerçi ben postumda cocugun salaklıgıyla ilgili bişeyde yazmadım 2010 Kasa audi neden 1.4 corsa C İle ugrassın tenezzul etsin yazmısım Sen benim postumu 3 5 kere daha oku oyle yorum yaz.
![]()
konu öyle biyere gelmişki, "ben vurdum işte burdayım" diyen arkadaş gelirse konuya tebrik edicek arkaşlar var aramızda![]()
![]()
Bu guzeldi abi
![]()
Bu arada atladigim bisey var. Bizim tanidik 3-4 sarjor bosaltiyor derin bir nefes aliyor ( o barut kokusunu icine cekiyor ) ve bu gunluk bu kadar magandalik yeter diyor , silahi beline takip masaya oturuyor.. Mesrubatini icerken adam dellenip buna dogru sikiyor. Bu durumda bizim arkadas magdur oluyor hatta bizim arkadasin maganda sifati dusuyor bile diyebilirim. O artik bir magandacik ..
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Ben varım mesela. Çevre yolunda gazla patlayınca gel burda ağla. Var mı öyle bir şey? Madem tanımadığın bilmediğin adama kaldırmışsın, arabanı pert etmeyi de göze alacaksın demektir.
Yukarıda bir arkadaş güzel bir örnek vermiş. ikimizin de yaptığı yasa dışı. Yani bir suç işlemişsin. Sadece audili arkadaş biraz hazımsız çıkmış.
Arkadaşına söyle bi koyun kuzu kestirip fakire fukaraya dağıtsın. Ders olmuş.
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Forumda herkes e-5'te 80'i, otobanda 120'yi geçmiyor, ana yollardaki kavşaklara yaklaşırken hızını sınır olan 50'ye düşürüp öyle geçiyor maşallah.
Bu denemelerin falan yapıldığı bizim bilmediğimiz bir pist mi var? Yoksa dilekçe verip yol mu kapattırıyorsunuz?
Trafikte sizin tabirinizle - Oynaşarak - olası bir kazaya davetliye çıkarmışlar zaten iki araç olarak.
Şu demir yığınlarını düzgün kullanın trafikte ki sizlere de, ailesi ve çocukları olan vatandaşa da bir zarar gelmeden herkes gitmek istediği noktaya güvenli bir şekilde ulaşabilsin derim ben.
Geçmiş olsun...
Birincisi ben kendi adıma cevaplayayım; 80 ile gidilecek yerde 80 ile, 120 ile gidilecek yerde de 120 ile gidiyorum. Herkesten de bu kurallara uymasını evvela isterim. Adı üstünde kural bu.
Bu denemelerin yapıldığı pist İstanbul park ( Şu dönem yeni ücretlendirmeler dolayısıyla sorun yaşandığını okuyorum. Ama sonuçta var mı? Var.) Körfez pisti, Ülkü yarış pisti. He farzedelim ki ülkede hiç pist yok. Milletin arasından sağından solundan geçerek deneme yapılmaz.
Hız sınırını uygun durumlarda aşmak ile ''cahil, saygısız ve ego problemli kişilerin trafikte yaptığı abuk subuk hareketler'' grubunun kıyaslanmaması makul olur aslında.
Gece 3 te bomboş otobanda deneme yapmak var - öğlen trafiğinde yapmak var.
Trafikte biraz aceleli seyrederken arasından geçtiğiniz araçlarla 1-2 araç boyu mesafe ile kontrollü geçmek var - instagramda falan makas sayfalarına atmalık tampon tozu almak var.
Her şeyin olduğu gibi araba kullananın da edebi adabı var yani.
-Fırat
Evet aynen öyle
belki 10 senedir ne deli gibi makas atıyorum nede mahalle aralarında gazlayarak gidiyorum. (yol müsaitse uzun şeritler değiştiririm önümdeki uyuşukları geçene kadar)
haftanın 2 günü (en az) tuzla-merter yapıyorum 80-90 km/h zaten daha fazlasına yol müsait değil.Kaldı ki gece 1-2 de boş yolda bile dönsem max hızım 100
bindiğim araçlarda belli istesem bende 200 yaparım
otobana gelirsek burdan Antalya ya bile yapıştırsam 100 km/h geçmem bu sebeple kimse benimle uzun yola çıkmak istemez son tatile çıkışımda kuzenim abi ağaçmıydı o bizi geçen diye makarasını da yaptı
deneme olayında bilmediğin pist yok.genelde geçe çok geç yada sabaha karşı çıkıyoruz yani 10-11-12 gibi trafiğin en kalabalık olduğu saatlerde trafik yapmıyoruz yada makas atarak geçmiyoruz.
Tehlikelimi? evet ama kıyas yapılınca diğer yapılan ile % ye vuramıyorsun bile
o makası atıyorsan cezasını da çekeceksin arkadaş bukadar basit..umarım tek çeker kimseye sebep olmazsın
(bunu kaza yapan arkadaş için değil genel söylüyorum)
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
makas attılıp, genelde gazlama faslı bittikten sonra sağdan ağır ağır gidilir.bu corsaya sağ şeritten ilerlerken,gelip vuran,bu hale getiren araba nasıl bi halde kaçtı merak konusu..
Ya da corsa hala devam ediyordu ve hızlıydı. audinin vurmasıyla bariyere vurdu. Veyahut corsa bu kadar dandik mi ? Nasıl bir bariyere vurmaysa cidden kötü olmuş.Geçmiş olsun.
Tek tek cevap vermek isterim ama uzatılcak bir şey yok, yazmak için yazmak gibi bir derdimde yok. Başa gelen bir olay sonrası yardım amaçlı açılan konu var, yorumlarda bir iyi olmuş denilmediği kalmış ben doğru bulmadım.
Halka açık yolda yapılan denemenin gecesi gündüzü olmaz, gece iki araç yan yana 70ten 200e çıkarken lastiğin gümlese yada farklı bir aksilik olsa günahsız birinin canına mal olmayacağının garantisini veremez kimse.
Hız sınırlarına çok uyanlar özellikle dikkat etsinler 50 tabelasını görünce 50'ye 30 tabelasını görünce 30'a düşsünler bir kaç gün ondan sonra sınır kaçsa onunla gidiyorum yazsınlar. Bu ülkede koyulan trafik kuralları,ihlallere uygulanan yaptırımlar insanların sağlığı için değil, bazı vakıfların gelirlerini arttırmak için var. Özellikle trakyada çorluda, kırklarelinde vs şehirler arası ana yolda yeşil ışıktan 58le geçince arkadan evinize hatrı sayılır cezalar geliyor. Hız sınırının 120 olduğu yolda yeşili görüp hızı 50'ye düşürmek ne kadar güvenli?
Bakın ben trafikte oynaşanı makas atanı savunmuyorum, ama konunun açılış amacına verilen gereksiz sosyal mesajları anlamıyorum. Konuyu açan arkadaş istese oynaşma vs yazmadan direk adam geldi vurdu kaçtıda diyebilirdi. Kendi ağzıyla yazdığı, sonucunda belliki pişmanlık duyduğu bir kabahati neden ülkedeki tek sorunmuş gibi yüzüne yüzüne vuruyorsunuz ki? Yine soruyorum gerçekten o kadar mükkemmel insanlarmısınız?
Öyleyseniz, benim arabam 90 beygir, ben her hız sınırına uymuyorum, istanbul içi e5'te 100le gidiyorum bazen, suçluyum, bu ülkenin kalkınmasına verdiğim zararlardan dolayı hepinizden özür diliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)