Abi siteyi bulamadım link verebilir misin lütfen?
Printable View
Netde gördüm biraz önce sorgulama yapmayın yazıyordu.
Sorgulama yapınca bilgileriniz başkalarının eline geçebilirmiş.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım "Bilgi sızdırması paralel yapının algı operasyonu adli soruşturma başlatıldı." dedi. Bakan Yıldırım ayrıca bilgilerin sızdırılması ile ilgili TC Kimlik numaralarının değiştirilmesi gibi bir durumun şu an için söz konusu olmadığını söyledi.
sorguladım, 2008 deki adresim çıktı... size ilginç bir olay anlatayım, bilenleriniz vardır, 2010 senesinde bir şebeke çökertildi, 3bin TL karşılığında o zaman için 3 milyon denilen kişinin kimlik adres ve adli sicil bilgilerini CD içerisinde satıyorlardı, avukatlık büroları vs almıştı bu CD leri... 2010 senesinde acilen bir İstanbul seyehatim çıktı, araba kiralayıp gideyim dedim, arkadaşımla beraber bir kiralamacıya gittik, arkadaşımdan kimlik istedi verdi, PC başında bir şeyler yaptı, dedi ki 'size araba kiralamam kusura bakmayın'... dedim hayırdır, 'öyle işte abi sorgulama fazla' dedi... dedim ben kiralayım o zaman, al parasını da peşin, benim kimliği aldı bir şeyler yaptı OK dedi. sonradan parçalar birleşti, araba kiralama şirketleri bu adli sicil dosyalarına bakıp sıkıntılı gördüklerine araç kiralamıyorlardı, bir çeşit GBT ye bakıyorlardı, arkadaşımın o dönem bazı sıkıntıları vardı...
50 milyon kişi inanılmaz bir rakam, şimdi kıvırtıyorlar, partilere bu database i vermiştik seçim zamanı, onlar sızdırmış olabilir diyorlar, ne olursa olsun, devlet halkının özel hayatını koruyamamıştır.NOKTA.
veriler 2010 senesine ait avukatlara ve bazı firmalara satılan database ile aynı. istenildiğinde ulaşılabilinir bir listeydi internete düşmesi baya sıkıntılı bir durum. bunuda paralele bağlayıp sonuçlandırırlar :)
Abiler konu dışı olacak ama Kuveyt türk kredi kartını kullanmıyordum bugün hesaba bir baktım , 30 Tl + 30 Tl Turkcell 3D Data yükleme diye İstanbul'dan para çekilmiş ve ilaveten 59 küsür Superonline diye para çekilmiş... Yaklaşık 110-120 tl ...İtiraz formunu doldurdum ve yolladım.. Kredi kartlarınızı sizde pür dikkat kontrol edin.
Nerden sorguluyoruz? Sorgulamak için ne yapmak gerekiyor?
yeter amk ya yeter. valla terk edicem ülkeyi tası tabagı toplayıp be nedir arkadaş yaa.
pedofili bi yanda. vergisi bi yanda
terörü bi yanda.
bilgiler sızdırıldı bi yanda. ne lanet yer oldu yaa.
İktidar her zamanki gibi pişkin pişkin sıkıntı yok, önlem aldık diyor..
Ulan ne önlem aldın, benim adımla dolandırıcılık yapılsa nasıl engelleyeceksin.. Ama farketmiyor ki.. Arkalarında Buna da inanan, aaa sıkıntı yokmuş diyen organizmalar var sayıca bol bir şekilde..
sıkıntı yok beyler raaad olun
sizden öğrenecek değiliz hıııammına
Bu sefer durum ciddi abiler bizim bilgiler mevcut değil ama çoğu kişinin var inşallah kimsenin başına bişey gelmez maddi açıdan sıkıntı verebilir.
Sanki .ik gibi sisitemi Digitürk kurmuş gibi Hükümetin ne suçu var yaaaaeeee'cılar gelmedi mi hala?
Nerden sorgulatiyoruz
yaw bikerede çıksınlar tmm biz oy verdık destekliyoruz ama bu olay gerçekten saçmalık, burada hatalılar, suçlular desinler..ama nerdeeee
Bilgilerimizin nete düşüp düşmediğini tam olarak nerden sorguluyoruz?
Adam çıkmış televizyona pişkin pişkin gülerek evine davet ediyor bir de.......................................
Gerekli tedbir alındı.. Diyor Davutoğlu
Gerekli tedbir'den kastı, bilgileri yayınlayan siteyi Türkiye'den erişime kapatmak. Beyinleri yetmiyor Vpn ya da tunnel sitelerinden yayıncı siteye erişilebileceğine, internette yasak olamayacağına.. Binali de aynı şeyi diyor, ben de var mıyım diye kontrol etmeyecekmişiz..
Bu açıklamaların ve uygulanan tedbirin mesajı açık.. Millet kendini sorgulamasın, ses çıkarmasın.. Bilmezseniz bağırmazsınız. Bilmeyin, sessiz sedasız mal gibi oturun bir köşede..