abim annem babam çıkmadı neden bir tek benim kaydım çıktı yahu ??
Printable View
abim annem babam çıkmadı neden bir tek benim kaydım çıktı yahu ??
Bi kaç cm olduğu bilgisi yazmıo. Eski ev adresim yazıo ama onun dışında herşey var. Recebgiller şuna da bi cevap verin diyecem ama hiç birine cevap vermekle uğraşacağınıza ülke daha çabuk nasıl yok edilir de kurtuluruz diye uğraşıosunuz bilioruz.
Banka vb islemler icin DNA ornegi istesinler yakinda
Vay arkadaş ülkenin geldiği şu duruma bak, başbakan benim bilgileri de çalmışlar, bakan yıldırım isteselerdi verirdik adresimizi diyerek maytap geçiyor. Bilgilerin 2011 seçimlerinde oy kullanan vatandaşların bilgileri olduğu ve ysk tarafından sızdırıldığı dendi.
Bu bilgilerin internete düşüp kolayca ulaşılabilmesi kötü bir durum heleki A.K hükemetinin pişkin pişkin gülüp cevap vermesi ama şöyle bir durumda var bu bilgilere ulaşmak isteyen biraz para ve biraz tanıdıkla kolayca ulaşabilir.
Şöyle anlatayım Bursada bazı kişiler muhtarın kulladığı programı yada benzerini satarlar.Avukatların ayağını gidip 3-5 bin tl arası satılır.(1 bin tl alanda duydum) bu programda bütün bilgileri çıkar başka şehir olması filan farketmez.
Bursadaki Avukatların %80'nin de vardır. İllaki avukat olmaya gerek yok para olsun yeterki
Ama hakikaten bakanin dedigi gibi yeni bir mevzu degil bu 2009 secimlerindeki secmelere ait bilgiler bunlar. Neredeyse tum avukatlarda bu bilgiler bulunur, isin yeni kismi internet sitesine bu bilgilerin dokulmesidir
Eşimin bilgileri var benim yok.
Ben düşündüm niye 2009 seçiminde yokum diye. Sonradan aklıma geldi o zaman askerdim oy kullanmadım.
Ama maalesef kötü durum
valla bu konun üzerine denk gelince şüphelendim.
Garanti Paracard'dan az önce bir mail geldi. dün tarihli 1.480,00 TL nakit çekim işlemi. Müşteri no, kart no, hesap bilgileri, adres, vs herşey doğru ama öyle bir işlem yapmadım. Hesap hareketlerine baktım, öyle bir işlem de gözükmüyor doğal olarak.
Garantiye maili ilettim bakalım ne dicekler.
İşte mesele de orada. Avukat kim ki herhangi bir vatandaşın kimlik bilgilerine sahip olsun. Öyle bir hakları yok.
Bu bilgiler uzunca bir süredir piyasadaymış. Bir kısım ahlak yoksunu avukatlar ihbar etmek yerine para verip satın almış listeyi. Yakın zamanda 2-3 bin lira ödeyenler de enayiliğine doymasın. Haybeye para ödemiş oldular.
Sabahtan beri şaka gibi açıklamalar geliyor yetkililerden. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey adresimizi değiştirmek sanırım. Diğer tüm bilgilerimiz kim bilir kimlerin eline geçmiştir.
Abi girip sorgulatmayın sakın sitelere anası ağladı pc nin 30 tane trojan var şuan farklı farklı proğramlarla 6. kez taratışım bu sonunda trojanları temizledim sıra truvaya geldi
Abi truva çerez olarak geçiyor trojan biraz daha tehlikeli bir virüs diye biliyorum yanılıyorumdur belki. Ama 6 7 yıl önce canım yanmıştı trojan yüzünden masaüstündeki her dosya tek tek gözümün önünden kaybolmuştu o derece tehlikeli bir virüs ve hala temizliğe devam ediyorum. Bu gidişle format atmak zorunda kalacağım sanırım...
Ben satin almadim da kullanmiyorumda. Genellikle cok icra isi yapan meslektaslar kullaniyor. Ahlak yoksunu kelimesi de biraz agir kaciyor. Su anda elimde 2 senet var adamin ismi ve tc kimlik yazili ama adresi yazmiyor bende takip baslatmadan once arkadaslara soracagim adresini mesela. Bilgilerimiz zaten senelerdir birilerinin ellerinde birsey olsaydi coktan olurdu.
Dünya Bir eşimiz örneğimiz yok. Helal olsun bize ilklerin ülkesiyiz