benim bildiğim ve duyduğum belki yalan yanlışda olabilir factoring tarzı ve icra takibi yapan bazı firmalar zaten yıllardır bu sistemdende ilerisini kullanıyormuş direk şahsın mal varlığı dökümüne kadar anne baba abi kardeş eşinin malına mülküne kadar görebiliyormuş.. ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yasal yollardan zaten ulasiyoruz. Adam senet getiriyor uzerinde sadece vadesi borclu ad soyadi tc kimlik ve imzasi bulunuyor. Icra takibi yapmak icin mecbur senedi doldurtturuyorum e o zamanda mecburen alakali bi adres yazmamiz gerekiyor anlatabildim umarim.
Tutturdunuz bir etik ahlak gidiyor tamam biz avukatlar sahtekariz sizlerde sutten cikma ak kasik...
Bu arada yukarida bir arkadas yazmis factoringler vs daha ileri bi sistem kullaniyor diye oyle bi sistem yok adamlarin tapu dairelerinde emniyette bankalarda yedirdikleri kisiler oluyor veriyolar tcyi onlardan bilgi topluyolar. Yoksa bilgisayara tcyi gir butun sulalenin mali mulku dokulsun yok oyle bi dunya![]()
Faktoring,leasing ve bankaların krediler departmanları kkb kayıtlarına ve merkez bankası istihbarat ekranından sorgulama yapabiliyor ama öyle mal mülk vs... göremez.
Atıyorum kredi başvursunda bulunan kişiler veya kurumların kayıtlarına ulaşılır ama eldeki verilerle(verilerden kastım doğru bilgi için tc no veya vergi kimlik no gereklidir,yoksa sadece isim soy isimle bir sürü kişi çıkar veya çıkabilir)
Sorgulama sonunda da kaç kredi kartı var,ödemeleri düzgün mü,gecikmeli mi,güncel risk durumu vs...bilgiler alınır.Kredi kartının tüm haneleri gözükmez vs...
Yani sadece ad soyad yazarak bişi elde edemez.
tabi şu durumda krediler departmanı çalışanları merak ettiği herkese bakabilir o ayrı))
https://thanksgiving.who.ec/
Baktım şimdi adresim yanlış çok şükür
Sonra hükümete sovunce aktroller delleniyor.
Bu nasıl bir rezilliktir.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2009 da çalındığını herkes biliyordu zaten ama bu sefer herkesin rahatlıkça erişebildiği bir platforma taşındı, 3 milyon kişi deniyordu 50 milyon çıktı.. haa tabi bu sadece bizim bildiğimiz kısım, üzerimize kayıtlı araçlar ve taşınmazlar, banka hesapları vb bilgilerin çalınmadığını nereden biliyoruz? ki onların da çalındığını telefon dolandırıcılarından rahatça anlayabiliriz... kim çaldı kim yayınladı bilemem, ama görüyorum ki iktidar bunu da hiç üzerine alınmadı, siyasi tarihe yeni bir olgu geldi, bundan sonra kim iktidara gelirse kendisine bir 'paralel yapı' yaratıp bütün suçu onun üzerine atabilir...
iktidarı ölümüne savunanların bile sesi çıkmıyor bu konuda hayırdır? üzerinize şirket kurulup yılda 10milyon fatura kesilmiş olsa suçu yine mi başkasında bulacaksınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)