User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
115 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kimlik bilgileri çalındı?

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bir yazı var, hani kimlik bilgileri çalınsa ne olur ehe mehehe diye dolaşan sempatik arkadaşlar bir okusun

Kimlik bilgileri çalınan Erzurumlu çiftçi Köksal Hançer’e İstanbul’da kendi adına kurulan üç naylon şirket nedeniyle haciz üstüne haciz geldi. Hayatı altüst olan, sağlığı bozulan ve hastaneye giden çiftçi Köksal Hançer, tedavi edilmedi. Çünkü, sahte şirketler nedeniyle Bağkur sistemine kaydedilmişti, SGK’dan yararlanamıyordu.

*

Kimlik bilgileri çalınan Çorumlu Ünal Özügüzel, sosyal yardım almak için kaymakamlığa gitti, yabancı uyruklu bir kadınla evli olduğunu ve bir de çocuğu olduğunu öğrendi. Yabancı uyruklu kadından boşanmak için dava açan Ünal Özügüzel, İstanbul ve Antalya mahkemelerinde 70 ayrı dolandırıcılıktan yargılandığını öğrendi.

*

Kimlik bilgileri çalınan İstanbullu Ferruh Memiş, kendi adına 93 adet cep telefonu hattı çıkarıldığını öğrendi. Mahkemeye koşturan Ferruh Memiş, kendi adına telefon hattı çıkaranların, kendilerini polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandırdığını, dolandırılan vatandaşların da hattın sahibi olarak görülen Ferruh Memiş’e davalar açtığını öğrendi.

*

Kimlik bilgileri çalınan Manisalı Nuri Noyan, işe girmek için sabıka kaydı almaya gitti, Denizli’de hırsızlık suçundan üç ay hapis cezası aldığını öğrendi.

*

Kimlik bilgileri çalınan Diyarbakırlı Hüseyin Kaya, yedi sene içinde 162 defa yargılandı, 600’den fazla savcılık soruşturması geçirdi, 15 ayrı dosyadan suçsuz yere hapis yattı. İstanbul, Ankara, İzmir, Uşak, Konya ve Gaziantep’teki davalara gidip gelmekten işsiz kaldı.

*

Kimlik bilgileri çalınan Hataylı Ahmet Döner, hırsızlık, kaçakçılık ve sahte araç kiralamaktan sekiz defa ifadeye çağrıldı.

*

Kimlik bilgileri çalınan Kayserili Mustafa Yolcukaya’nın maaşına, kendi adına İzmir’de kurulan şirket nedeniyle haciz geldi.

*

Kimlik bilgileri çalınan Malatyalı zihinsel engelli Turabi Güzel’e, kendi adına açılan telefon hatları nedeniyle 30 bin liralık icra geldi. Turabi’ye ödenen engelli maaşı bloke edildi.

*

Kimlik bilgileri çalınan Konyalı Hüseyin Ceranoğlu, kendi adına kurulan üç hayali şirketten 51 milyon lira vergi borcu olduğunu öğrendi. Altı senedir mahkemede derdini anlatmaya çalışıyor.

*

Kimlik bilgileri çalınan Samsunlu Yusuf Kırman, muayene için hastaneye gidip nüfus cüzdanını verdiğinde, kendisinin Edirne Cezaevi’nde yatıyor olduğunu öğrendi! Derhal suç duyurusunda bulunan Yusuf Kırman, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Edirne’de insan ticareti yapmaktan yargılandığını öğrendi.

*

Kimlik bilgileri çalınan Ispartalı Mehmet Yüceer’e 40 bin liralık haciz geldi. Nedir bu diye kontrol ettirdi, kendisinin Antalya’da ikamet ediyor göründüğünü, bir bankadan kredi çektiğini öğrendi.

*

Uzatmayayım.
    Binlerce var.

*

Hani 50 milyon vatandaşın tüm kimlik bilgilerinin çalındığı ve internetten kabak gibi servis edildiği ortaya çıkınca, acaba bi sıkıntı olabilir mi diye merak ediyorsunuz ya… Endişe etmenize gerek yok!

Yılmaz Özdil

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılmaz ozdıl klasıklerı
    TeKS@S

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bilgilerimi de çalmışlar neğ olacak yaauw, adresimi isteselerdi zaten kendim verirdim diye saçma sapan bir cümle kuran kişiler ülke yönetiyor..
    Çoğunluk da bunları destekliyor..

Vay halimize.. Saldım çayıra mevlam kayıra..

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkenin ulaştırma bakanı ve başbakanı bu skandalı tii'ye alıp espri ile karışık kaçamak cevapla sıyırmanın ve şirin görünmenin peşinde. Böyle moronar ülkede bakan ve başbakan! A...K bu sistemin!

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 da çalındığını herkes biliyordu zaten ama bu sefer herkesin rahatlıkça erişebildiği bir platforma taşındı, 3 milyon kişi deniyordu 50 milyon çıktı.. haa tabi bu sadece bizim bildiğimiz kısım, üzerimize kayıtlı araçlar ve taşınmazlar, banka hesapları vb bilgilerin çalınmadığını nereden biliyoruz? ki onların da çalındığını telefon dolandırıcılarından rahatça anlayabiliriz... kim çaldı kim yayınladı bilemem, ama görüyorum ki iktidar bunu da hiç üzerine alınmadı, siyasi tarihe yeni bir olgu geldi, bundan sonra kim iktidara gelirse kendisine bir 'paralel yapı' yaratıp bütün suçu onun üzerine atabilir...

iktidarı ölümüne savunanların bile sesi çıkmıyor bu konuda hayırdır? üzerinize şirket kurulup yılda 10milyon fatura kesilmiş olsa suçu yine mi başkasında bulacaksınız?
    Seslerinin çıkmaması çok normal, çünkü hala takım tutmakla siyasi bir partiye oy vermenin aynı şey olduğunu sanıyorlar. Gol yedik ama ilelebet şampiyon biziz diyorlar içlerinden.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben de facebookta şöyle bir gönderi gördüm, çalınan kimlik bilgileriyle neler yapılabileceği hakkında

https://www.facebook.com/kapanciogul...53776707439039

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan sonra YSK seçmen bilgilerini partilerle paylaşmayacak.
    Bu çalınan kimlik bilgileride YSK'nın 2009 seçmen listesinden çalındı.
    Gelecek seçimlerde siyasi partiler seçmen listesi ve oy dağılımını göremeyecek.

Düşündürücü.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de facebookta şöyle bir gönderi gördüm, çalınan kimlik bilgileriyle neler yapılabileceği hakkında

https://www.facebook.com/kapanciogul...53776707439039
    direk şöyle verelim istersen Altug ;

https://twitter.com/aka_parantez?s=08
    Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleten hayırlı cumalarınız olsun

Vergi kaçırıp cumayı kaçırmayan cemaati müslimlerede selam olsun

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk şöyle verelim istersen Altug ;

https://twitter.com/aka_parantez?s=08
    Eyvallah bu daha iyi oldu

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bütün şifrelerimi değiştirmekle başlıcam işe ,sonrasında bankalara dilekçe vericem beni görmeden kesinlikle ne bir kredi ne bir hesap açımı nede başka bir işlem yapmayın diye
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin özü Allah yardımcımız olsun. Halimiz gerçekten içler acısı. Bu kadar sistem açığı bu kadar cahil insanla birleşirse olacağı buydu zaten. Birde adam proxy engelliyor siteye türkiyeden giriş olmasın diye Şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz
    instagram.com/omersaglm

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 1.4gb dosyayi indiren varmi?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk günden bizim bir iş arkadaşımızı aradılar. 18 dk konuşup sigorta poliçesi yaptırmışınız şu kadar borcunuz var icraya verildiniz ödeme yapın gibi zırvalar söylemişler.

Aynı gün 2 kişiyi aynı bahaneyle tekrar aramışlar, hatta bir arkadaşın akrabası vermiş kart bilgilerini 700 çekmişler karttan.

Kimseye kart no - son kullanma tarihi ve cvc kodu vermemek lazım.

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e devletten araç sorgulamada kapandı artık dolandırıcılıklar hardcore olacak

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı camsemih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e devletten araç sorgulamada kapandı artık dolandırıcılıklar hardcore olacak
    Bu hic iyi olmadi...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılmaz Özdil gayet güzel, bir "salak"ın bile rahatça anlayabileceği dilde yazmış. Gerçi "salak" olmak için bile bir beyin gerekiyor. Bunlara oy verenlerde o da yok.

Resmen tedirginlik içindeyken dün aklıma bir durum geldi. Umarım benim gibi şanslı arkadaşlar da aramızda boldur.

Bilgilerin güncellik tarihi ile 2014 arası Allah korudu.
    2014te benim kimliğim arka kısmındaki bilgilerin büyük bir kısmı değilti. Elle tutulur tek durum bu malesef.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece yapıkredi internet bankacılıgına gireyim dedim şifreyi kabul etmedi yeniden oluşturdum sanırım banka şifreleri kaldırdı yeniden oluşturma istedi
    şu an bir sıkıntı yok
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumadan imzalamam.....

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de böyle bişey var

( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)