17 gun metal durbanla güzel olur. Ledli kurşun gri hep bakıp bakıp renk çok güzel diye iç geçiriyoruz doğru tercih
17 gun metal durbanla güzel olur. Ledli kurşun gri hep bakıp bakıp renk çok güzel diye iç geçiriyoruz doğru tercih
ben de şuan golf alsam bu renk alırdım.. hiç aklın kalmasın bence doğru tercih..
Beyaz hariç hepsi güzel bana göre. Doğru bir seçim yapmışsın. Benim alternatifim Tungsten gri veya gece mavisi olabilirdi.
Teşekkür ederim yorumlar için rengi beğeniyordum ama yorumlardan sonra daha da ısındımgece mavisi çok koyu sattığım polo siyahtı cidden çok çektim titiz olunca
makyajsız jettalardaki gibi lacivert olsaydı onuda tercih edebilirdim.
Bende Beyaz hariç her rengine bakardım, güzel tercih olmuş. Fakat ben alıcak olsam kırmızı alırdım sanırım. Seçtiğiniz renkte gerçekten çok yakışıyor Golf' e. Hayırlı olsun.
kurşun gri de güzel ama Tek seçeneğim günbatımı olurdu. Hayırlı olsun..
![]()
Belediye beyazı olmasın da ne olursa olsunBenim tercihim mavisi olurdu.
mavi tonları düşünmüyorum teşekkür ederim.Golfte gök mavisi yok bildiğim kadarıyla pasific mavi denilen ve gece mavisi var o da çok koyu.Pasifiğe de ısınamadım bir türlü.Kurşun grisi ve beyaz arasında tercih etmeyi düşünüyordum.Kurşun gri sipariş ettim kararımda da devam edeceğim sanırım.
Beyaz hariç her renk olur.
Bence bayi'ye sor en az hangi renk'den satttınız de o rengi sipariş ver çünkü ilerde kupon renk özel renk çok arayanlar oluyor.
Beyaz araba rentcar diye görüyor herkez ki öyle.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bence de doğru tercih,
beyaz bizde Türkiye'de ki gibi suyu çıkmış vaziyette olmamasına rağmen çok olunca insana sıradan geliyor.
Artık insanlar farklı renkler aradığından, ilk bakışta çoğu insanın ısınamadığı renklere yöneliyorlar.
Ben st alacak olsam seçeceğim tek renk mesela,
![]()
…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)