Geç bile kalındı.Bazen cezaevlerinde dışarıdan gezenlerden daha çok delikanlılar var..
Geç bile kalındı.Bazen cezaevlerinde dışarıdan gezenlerden daha çok delikanlılar var..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Adana kimsesizler mezarlığına da kabul etmemişler şerefsizi, annesi çöpe mi atayım, öldü artık ne istiyorsunuz diye gözyaşı döküyordu. Yazık kadına.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Katilin katilinin kardeşi, abimle gurur duyuyorum demiş..
Suç içinde suç resmen. Adamın ölmesini ben de istemezdim, her gün ölseymiş keşke.. Kurtuldu gitti
Nereden baksan rezillik...
Hayatta başımıza ne geleceği belli olmaz... Bir sinir anımıza gelir düşeriz oralara... Bir iftiraya kurban gidersiniz... Bir psikopat işkence eder, çeker vurur...
Lanet olsun böyle "cezaevi" anlayışına... Islah yok! Güvenlik Yok! Adalet Yok!
Ölen umrumda değil!
Ama hapishane de ateşli silahla öldürülmek... Hemde azılı suçluların olduğu bir hapishanede! Yani güvenlik had safhada olmalı orada!
Öldüren "yiğit, Aslan parçası, delikanlı, kahraman, adamın dibi, adam gibi adam!" neden dolayı yatıyormuş orada onu merak ettim... Baktım... Buyurun Yiğidimiz! Hadi onun ne kadar "yiğit, Aslan parçası, delikanlı, kahraman, adamın dibi, adam gibi adam!" olduğunu öldürdüğü kişilerin ailelerine, dolandırdığı, batırdığı ailelere anlatın!
Tokat’ta merkeze bağlı Emirseyit Beldesi’nden olan ve 11 yıldır çeşitli cezaevlerinde yatan Gültekin Alan’ın cinayet, sahte para, suç örgütü kurma gibi çeşitli suçlardan dolayı toplamda 50 yıl hapis cezası bulunuyor. 3 kız babası olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce sırasıyla Zile, Tokat, İzmir ve son olarak ise Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Tokat’ta gazino işletmeciliği yapan babası Necmi Alan’ın ise önce hesap yüzünden tartıştığı bir müşteriyi öldürmek suçundan 2 yıldır Tokat Çamlıbel Cezaevi’nde olduğu öğrenildi.
Adamın kardeşinin açıklamasıda burada...
Şüpheli Gültekin Alan kardeşi ise "Ben olayı avukatımızdan duydum. Sonra arkadaşlar haber verdi, internetten duydum. Memleket herkesin durumunu biliyor. Gurur duyulmayacak bir şey değil ki. Ben ağabeyimle hep gurur duydum. Ağabeyim 11 senedir cezaevinde" dedi.
Bana göre olayda ki en mantıklı açıklama, en acılı olanlardan gelmiş...
"ADALETİN BU ŞEKİLDE TECELLİ ETMİŞ OLMASI DA MANİDAR"
Haberi internette görünce her zamanki gibi asparagas olduğunu düşündüğünü ifade eden baba Mehmet Aslan, şunları söyledi:
"Acaba doğru mu diye hiçbir yere sormadım. Cani de olsa, katil de olsa, Allah rahmet eylesin. Katilleri bile savunuyormuşum gibi görünmesin. Sonrasında yüzlerce olay tekrarlandı. Binlerce, dünyada milyonlarca böyle insan var. Adaletin bu şekilde tecelli etmiş olması da manidar. Hukukun üstünlüğünün olduğu, herkesin can güvenliğinin sağlandığı bir devlet kurumunda böyle bir şeyin olmasına çok sevinmiyorum. Onların ömür boyu ceza almaları ile zaten adalet tecelli etmişti. Özgem edebiyata uğurlandığında herkes bu bir milat oldu demişti. Demek ki olmamış. Milat olabilmesi için bütün insanların topyekun bir sevgi ve barışın tesisi edilmesi, sevgi seferberliğine girilmesi gerekiyor. Bütün Özgecanların ruhlarının şad olması, cennetin en güzel köşelerinde olduklarına inanıyorum."
"NE ÜZÜLDÜM, NE SEVİNDİM"
Anne Songül Aslan ise, "Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben öldüğünü öğrenince ne üzüldüm ne sevindim. Çünkü benim kızım gelmeyecek, bunun bilincindeyim. Benim kızım bir melek. Allah onun da yardımcısı olsun. Hem bu dünyasını hem öbür dünyasını mahvetti. O da bir insan ama bir şey diyemiyorum. Allah yardımcısı olsun diyorum sadece. O da bir canlı sonuçta. Onun da bir canı var. Sevindim de diyemem üzüldüm de diyemem. Toplumumuzda bu tür insanlar çok fazla" diye konuştu.
Velhasıl... Aileden başka herkes şov peşinde... Bazı acılar yanlız yaşanıyor!
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
haberi görür görmez Özgecan'ın annesinin "çok acı çekmiştir kızım,keşke kurşunla öldürselerdi" dediği geldi aklıma.Tüylerim diken diken oldu.Keşke yaşatsalarmış.Çünkü kurşunla ölmeyi bile haketmeyen şerefsizler bunlar.
Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ !
O kıza tecavüz etti... Öldürdü...
Şimdide ölüye tecavüz ediyor millet...
Toprak olmak herkesin hakkı! Katilinde!
Ne demek mezarlığa kabul etmemek...
Şovmen herifler!
45 tane erkek çocuğa tecavüz edildi! İddialı bir cümle kurayım! Tecavüz edilmek kadının doğasında! var... Hani mini etek giyerse, gece sokağa çıkarsa, dekolte giyinirse, hasbel kader gülümserse!
Peki erkek çocuğun doğasında! olmayan bir şey için mi daha çok dertlendi bazıları? Yoksa bir kurumsal kimliğin zedelenmemesi için mi? Bu olayda bir taraf tecavüzcüsüne, kurumuna sahip çıktı, öncekilerde başka taraflar sahip çıktı... Hepsi aynı pis ruh hali içinde... mağdurun mağduriyeti beni mağdur etmesin de ne olursa olsun mantığı! İğreniyorum...
Özgecan'ın katili için toplumun herkesimin de ortak bir tepki varken... Çünkü katilin bir "kurumsal, siyasal, cemaat, toplumsal" kimliği yok... AMA ile başlama gereği duyan olmadı cümlelerine! İyi yönden bakayım, en azından ortak bir doğruda birleşildi diye kendimi avutayım diyorum "tarafgirlikleri" unutup...
Bu dünya da herkes eşit şartlara ulaşamaz... Belkide tek eşitliğimiz hepimizin ölümlü olmasıyken... Toprak olmak, gömülmek her canlının hakkı... Bunu biz vermiyoruz beyler, haddimize değil...
İnsanlara "toprak olma" hakkını bile bahşeder duruma geldiysek!
Ahlak sorunumuz var...
Adalet sorunumuz var...
Bari zevk alıyorlar mı birileri bir katilin cesedine tecavüz ederken?
Özgecan üzerinden salya akıta akıta siyaset yapanların nasıl zevk aldığını, nasıl 3lü çektirdiklerini unutmadım stadlarda, salonlarda...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
yav öldüren adam, gardiyana mekan açmış, kadın ayarlamış orda çalışması için diye haber vardı, bu mu delikanlı??
kendince hapiste itibar kasmış adam..
Kıbrısa gömülmesiyle ilgili haberler vardı gazetelerde doğrumu acaba?
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Yorumlara bakıyorum da öldüren adam delikanlıymış, kahramanmış! gibi yapılan yorumlar var. Bir kendinize gelin ya o da itin teki benim gözümde, ne farkı var ki diğerlerinden?
Diğer konuya gelirsek hiç umurumda değil ister çürüsün ister yaksınlar cesedini zerre acıma yok içimde.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Anneler çeker cezayı...
Madende kalan oğlu için annesi ne demişti?
Benim oğlum yüzme bilmez ki...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)