Vtwo mini var elimde 2-3 tane silikon kabı kutusu mevcut Şemsi.
işi garantiye alıp.
bulabildiğim max vg 0mg base le karıştırsam sanırım isteğe ulaşabiliriz.
nbase önemli likiti daha da kötü yapabilir. Bu arada ekleme yaptığınızda aroma da doğal olarak azalacaktır.
emincap bugün keşfettiğim site sayesinde yurtdışına gebe kalmaktan kurtuldum, hem drip tip ağızlık hemde kırılan atomizer camı yerine birebir üretimi yapıyorlar.
ilk defa 10mg nicotinli denedim bugun , Heisenberg Blue Waffle , gebertti beni içemedim valla.En güzeli içileni 3mg , su gibi gidiyor ama doldurmuyor yetmiyor niktoini o yüzden 6mg en mantıklısı gözüküyor.Daha yüksek hayatta almam bidaha.
Abi bana 6 yetmiyor 9 yakıyor bende gittim bi tane 6 lık kavunlu likit aldım. Mevcut likitim çilekli 9 mg dı 2 sini aynı oranda karıştırdım . Tadı ve içimi efsane bir şey oldu ama bitmek üzere :D hem tok tutuyor hem yakmıyor ben buldum nikotin oranımı 7.5 :) tavsiye ederim
Joyetech egrip2 kullanıyorum
Fokurtu sesi ve sıçratma yapıyor. Temizledim falan fayda etmedi. Dumanı gayet güzel.
Ağızlığın içine ışık tutup ateşlemeye bastım. Likitin fokurdaması ve sıçrama bariz gözüküyor.
19.7 w, 1.70 ohm gösteriyor ekranda. Kaça düşüreyim rakamları?
Ateşlemeye basıp öyle çekiyordum iyice sıçratma başladı. 15-20 cm sıçratıyor.
Sicratma ve kaynama olayini sebebi kullandiginiz coilden dolayi olabilir. Normalde Eleaf'in orjinal 0.3'luk coillerini kullanirken hic bir sorun yasamazken, aspire marka coilleri denedigimde sicratma ve kaynama deneyimlemistim. Orjinal coili ne ise onu kullanmanizi oneririm.
Ayarlarla oynadım ama çözülmedi fokurdama sesi. Sıçratmada devam ediyor.
Kutunun içinde coil yazan ve aynı boyutta olan şeyler var ama, iç tarafları pek benzemiyor.
Yeni bir coil bulayım en iyisi.
@2jz Hocam sorunun joyetech markanın coillerinde. Malesef ürettiği coillerin neredeyse tamamında bu sorun var. Sıçratma patlama çatlama. Buharlamadan önce peçeteyi kıvırıp tepeden sokunca bir nebze olsun azalır bu sorunlar ama kalıcı çözüm değil ne yazık ki. Başka marka bir atomizer başlık alırsan keyifle buharlayabilirsin. Ben Melo 3 kullanıyorum tavsiyede ederim.
Umarım açıklayıcı olmuştur. Olmadıysa özelden yaz bir de ordan anlatmayı deneyeyim :D
Çok sağolasın. Aynen öyle yapıyorum. 5-6 çekişte tekrar temizlemekte çözüm değil ama. Tüm keyfi kaçırıyor birde likit zararlıdır illaki sıçratması korkutuyor.
Cihaza uyumlu tavsiye edebileceğin tak çalıştır atomizer coil seti varsa yazabilirsin. Ondan devam edeyim bundan sonra.