Onu bilemiyorum iletişim kısmında arayıp konuşmak lazım telefon var web sitesinde. Ben örnek olarak verdim :)
Evet dün taifun gt2 de geldi bu ato gerçekten efsaneymiş tamda sigara içimi topbox ı 1.2 ohmluk coille kullanmama rağmen tamda aradığımı bulamadım taifun gt 2 yide kurdum bi süre kullanmayayım sonra çekeyim önce patlama sesi geliyor bazende likit geliyor ama aynı sigara içiyorum birde cepte taşınacak ufak bitane mod alırsam çeyiz tamam:D eleaf just 2 de watt ayarı yok dimi? 10 taneye yakın likit aldım farklı mglerde ama hala aradığımı bulamadım cookie star mesela bana çok tatlı geldi sapphire söylemiştim bi kaç tane mangolimaydı galiba onlarda fazla aromalı likitimden zıkkım ve dragon milk söyledim 3 mg fena değil efkarın likitlerini merak ediyorum birde hatun yurtdışına gidip geliyor sürekli vape shoplardan alınabilecek beğendiğiniz tavsiyeleri beklerim likit olarak birde 1.2 ohm luk coilde 3mg lik likit içsem ne olur sadece nikotin olarakmı tatmin etmez?
üstünde gelen nikel yanınca 1 gün ss coil kullandıktan sonra dayanamadım kutu içinde gelen claptonu taktım cookie star ile, sadece watt modu ile tavsiye ediliyo clapton ama nette baktım millet 50-60 wattlardan bahsediyo coil için ben 30u geçince ağzım yanıyo anlamadım :D likitten de pek yoğun bi aroma alamadım sanki cekdenyıls gibi
SS modunda içebilirsin Clapton ile ama çok az çekmen lazım :) watt 16-17 civarında olsun SS modunda sıcaklık 170 üzerine çıkarma. Biraz çatırdama patırdama yapabilir korkma patlamıyor :D dediğim gibi çok çekme zaten hızlı ısınacağı için hemen bırakacaksın ama aroma ve buhar maximum seviyede çıkacak.
Kangertechi bugün kullanmaya başladım.Baştan ayarlamaya çalışırken ufaktan bir sinirlensem de işi çözünce keşke ego one yerine ilk bunu alsaymışım dedim. :D
Ego'dan sonra Kanger'e binince insan gerçekleri anlıyor :D
Bodrumdayım bu sebeple foruma çok az giriyorum :) acil sorular için koraycagiran@hotmail.com mail atınız destek ekiplerimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır :D
Sevgiler,
Koray
200 tl den aşagı Joyetech EGo Aio yok piyasada göremedim.
20 dolara aliexpresde var , satış sayısı,yıldızı filan makul
alsak mı ne yapsak?
http://s.aliexpress.com/AVfuM7Nf
ayrıca 12 dolara 10 lu coil filan da gördüm aliexpreste.
eleman 1000 e yakın urun satmış ,iyi yorumlar, puanlar almış.
anlıyorum, haklısın tabi.
baksana elaman 800 tane satmış, 5 üzerinden 4,9 yıldızı var.
alınır gibi ne dersin?
http://s.aliexpress.com/ZfqINVvu
Benim son pakette geçti bi arkadaş banada alalım dedi bide ona sipariş verdik :)