Vtc mod almistim
Vtc mod almistim
Yok abi evic vtc mini almistim pilsiz.neyse herkesinki gecer umarim.hobiye donusuyor bir yerden sonra ickiyi sigarayi biraktim cebimde para kaliyor![]()
Valla bende sipariş geçtim WISMEC Reuleaux RX75 ve Wismec Theorem Atomizer gearbestden sipariş geçtim dediğin gibi chine warehouse olarak istedim.Daha önce China warehouse olarak mannet gopro tutucu vs istedim geldi bakalım bunlar gelecek mi bi arkadaşımın takılmış tamamen şans işi diyor daha önce gelmiş bi parti istedikleri şimdi gelmedi dedi bakalım gelecek mi![]()
Eleaf iJust 2 düşünüyorum kullanan var mı ve nereden temin edebilirim![]()
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
Bende bugun itibariyle baslamis bulunuyorum. Cihaz Ego Mega V2
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
Griffin'in muhtemelen geleceğini düşünüyorum cihazlar takılıyor sanırım pil dahili olan zaten kesin takılıyor dahili olmayan şansa diyor çoğu kimisi geçiyor kimisi kalıyor.Bende farklı iki siteden toparladım çeyizi bide 2 gün arayla sipariş geçtim hepsi bir geçmesin diye![]()
Bakalım abi durumlar ne olucak valla adamın paketin üstüne electronic cigarette yazmışlar geçmiş bizimki geçmiyor.
Tamamen şans işi olduğuna kanaat getirdim.dhl sg postnl chinapost vs farketmiyor adamların keyfinde
clapton telin nasıl abi? almaya değer mi?
@XoR çift silah geziyorsun abi sana problem olmaz
Kangertech çok az likit sızdırıyor depoyu fullediğim zaman, ondan sonra sızdırma yok. Neden olabilir ?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)