boru tipi düşünmüyorum bu sefer. Pico denk geldi bi tane ona bakıyorum şuan melo 3 atomizer ile bakalım hayırlısı
Ben gunde 2 pakete yakın sigara iciyordum. Bir sabah nefes alamadıgım zaman e sigaraya baslamam gerekli dedim. Bırakmak imkansızdı zaten benım icin. Guzel bir cihaz alıp basladım bu işe. 2 haftadır sigara içmiyorum. Bu benim icin mucize. Kesinlikle denemeniz gerekli. Bırakacaksınız sigarayı.
benim e sigarayı 3 kişi deneme amaçlı ağzına aldı, o günden beri normal sigaraya döndüm, tekrar başlamam lazım.
ne güzel e sigara varken hiç sigara içmiyordum, içemiyordum.
pico işi yattı cihaz aramaya devamm
Evdeki bütün çeyizi fotoğraflayıp satmayı düşünüyorum. Genel anlamda neler var hatırlamıyorum açıkcası
Kangertech Topbox Mini
Joyetech Ego One Mini
Fazlaca coil
Kanthal tel
Coil sarım aleti
Yedek coiller
vs vs bugün fotoğraflayıp konuya yazarım. İş hayatımda yaşadığım sinir bozucu durumlar sebebiyle tekrar başladım sigara tam manasıyla
@XoR oradan gelecek paraya ihtiyacın yoksa satma dursun kenarda.
ijust2 nin atesleme tusunun bozuldugundan cokca bahsedilmisti,sizin yerinizdr olsam 110tl gibi fiyatlara satilak joyetech ego aio alirim. Hem ucuz hem islevsel
Koray abi,varsa elinde pil,pil sarj cihazi,likit hediyelerini kabul ederim :D picoyu aldik,geri kalan hicbiseyi toplayamadim daha.
elektronik sigara ile elektronik nargile arasında fark var mı?
geçenlerde elma aromalı bir elektronik nargile çektim tadı güzeldi, durum böyle olunca nargile sayısını azaltıp biraz buna yönlenebilirim diye düşündüm. varsa önerileri alabilirim. tabiki likiti vs ararken yormaması şart
zaten önceki cihazım AIO idi. düştü camı çatladı attım çöpe tamiri yok dahli tank olduğu için . Pico yada evic tarzı cihazlar kovalıyorum bu kez. AIO da yüksek buhar ve aroma beklentisi olanı çok tatmin etmiyor özellikle ciger çekimi sevenlerde. Sigara çekimi için idealdir ama
Her nekadar ulkemizde satisi yasakta olsa ciddi anlamda yayilmis durumda. Esigaram.us sitesine girerek konulari okuyup bir cok bilgiyi alabilirsiniz.
Dediginiz gibi aio biraz daha sigara icimi icin uygun,egerki pico bakiyosaniz serpent mini ile kombinlemenizi oneririm. Buhar ve aroma performansi olarak herkes cok memnun. Ozelliklede ufak boyutlu olmasi ayri bi guzellik. Bende melo3 mini ile birlikte aldim,ama en kisa surede serpent miniye gecicem. Turkiyede 130tl ye bulunabiliyo,hazir coili yok kendiniz sarmak durumundasiniz.
dedeler daha 1 aylık cihazımda sıfır atomizer aldığım halde neden cihaz likit akıtıyor ve çekerken ağzıma likit geliyor?
mal en soldaki
http://timbozero.com/wp-content/uploads/IMG_1356.jpg
Griffin sanki toptank ten basarili olur gibime geldi. Melo3 minin sevmedigim yani ise tekrar sarilabilir coilinin olmamasi,illa coil aldiracak.
Likit dolumu yaparken hava kanallarini kapatiyomusun abi? Birde icmeden once 3 kere ters ufleme yapin (likit doldurduktan sonra),daha sonrasinda peceteyi incelterek driptipin icine dogru sokup ordaki kalan likitleride temizledikten sonra sorunun cozuleceginden bahsediyolardi.