User Tag List

Sayfa 4/231 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
4382 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heveslendim arkadaş ben de mi alsam
    imzasız..

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigaraya benzer likit almayın çünkü sigara tadını yakalamak çok zor ve ayrıca bırakma isteği sağlamıyor.
    Good life vapor - Deadly sin bulursanız alın böyle bir şey yok
    Mentollü sigara kullanıyorum normalde onun içinde Halo-Menthol ice aldım ikisini karıştırınca gayet iyi oluyor.

@xor-Ataşehire geldiğinde uğrarsan deneyebilirisin.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha tam benlik konu

6 ay elektronik sigara ile bırakmış, sonra elektronik sigarayı da bırakmış, şimdi yine elektronik sigara içen biri olarak merak ettiklerinizi cevaplarım.

Başka aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa likit önerileri de yapabilirsek iyi olur.

Genelde VG likitler kullansam da Colins marka ice boom boom dan vazgeçemiyorum, tek sıkıntı çok içince boğazda ağrı yapıyor VG den dolayı.

Düşük nikotinli ya da nikotinsiz güzel likit önerileri varsa alabilirim. Dediğim gibi sadece lezzeti için içiyorum, boğaz vurumu falan önemli değil, aroma güzel olsun.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon PG den dolayı boğaz ağrısı yapıyor VG den değil

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce çok uzun araştırmalar sonucu elektronik sigara almıştım.
    Bende ilaç sektörüne hizmet verdiğim için sağlık söz konusuysa ciddi araştırma yapmadan hareket etmem.
    Tek tavsiyem doldurulabilir likit almayın, 30-40 liraya satılan likit hiçbir test aşamasından geçmeden piyasaya sürülüyor.

Ben 2 yıl önce araştırdığımda bana kullanılabilir tek marka 10 motives'ti o da doldurulabilir değil bitince değiştirilen kartuşla kullanıyordum.

Aslında kalitesini anlamanın ufak bir yolu var kaliteli sistem ve likit baş ağrısı, susuzluk ve halsizlik yapmaz.

Eğer e-cig kullamaya başlayınca bunlardan biri veya bir kaçı oluyorsa o markayı kullanmayın, özellikle kana kana su içme isteği uyanırsa asla kullanmayın.
    Drehmoment ist wichtig

Utku85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca e-cig bir sigara bırakma yöntemi değildir.
    10-15 kişi aynı anda başladık e-cig kullanmaya 1 kişi hariç herkes normal sigaraya geri döndü.
    O bir kişi de hala içiyor elektronik.

Eğer normal sigaraya göre daha az zararlı daha az koku yapan bir seçenek istiyorsanız ve sigarayı bırakamıyorsanız ve kaliteli e-cig markalarına çok para vermek istemiyorsanız mantıklı tercih sarma sigaradır.
    Drehmoment ist wichtig

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve artık normal sigara içemiyorum.Atomizer olarak kangerteck subtank ve indulgence mutank kullanıyorum.Mod olarak en son joyetech cuboid e geçtim.Likiti kendim üretiyorum.Buharistandan nbase alıp capella aromalarla cutwood unicorn milk klonu bir likitim var.Alkolle normal sigaradan çok daha iyi.Sabah kül tablası yalamış gibi kalkmıyorum.Uçakta taşırken cihaz içindeki likiti şişesine geri boşaltmanızı tavsiye ederim.Basınç farklılığından akma yapması garanti.Maliyetinizi düşürmek için rezistansını kendiniz sarabildiğiniz atomizerleri tavsiye ederim.Yoğun kullanıyorsanız hazır coiller bir haftada performansını kaybeder.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bahsettiğiniz semptomlar henüz bende hiç olmadı. Çok yeniyim gerçi ama yapsa yapardı sanırım öğlenden beri

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saat başı yada 1,5 saatte bir iki defa atesliyorum bu yoğun kullanimmidir ? Yada yoğun kullanım nedir süre olarak ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DoguErdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigaraya benzer likit almayın çünkü sigara tadını yakalamak çok zor ve ayrıca bırakma isteği sağlamıyor.
    Good life vapor - Deadly sin bulursanız alın böyle bir şey yok
    Mentollü sigara kullanıyorum normalde onun içinde Halo-Menthol ice aldım ikisini karıştırınca gayet iyi oluyor.

@xor-Ataşehire geldiğinde uğrarsan deneyebilirisin.
    Iletişim pm atarmisin kardeşim batı Ateşehirde oturuyorum sanırım migrosa 10 dk yürüme

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öneriye istinaden ego one mini aldım bunu bilmiyorum
    Abi sanırım bu 250 tl yazıyor burda 130 liraya aldım dedin dimi

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sanırım bu 250 tl yazıyor burda 130 liraya aldım dedin dimi
    link eklemeyi unutmuşum
    https://www.joyetech.web.tr/urun/joyetech-ego-one-mini/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 ödedim bende. 130 Swiss Slim icin bir arkadaş fiyat verdi konuda

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saat başı yada 1,5 saatte bir iki defa atesliyorum bu yoğun kullanimmidir ? Yada yoğun kullanım nedir süre olarak ?
    Çok yoğun sayılmaz ama eninde sonunda o coil değişecek ve modeller eskidikçe hazırlarını bulmak zorlaşıyor.Birde likiti doldurduktan sonra çok fazla sıkıştırmayın ego one ı.Tatilde arkadaşın cihazı sökmek için nerdeyse tornacı aramaya başlıyoduk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yoğun sayılmaz ama eninde sonunda o coil değişecek ve modeller eskidikçe hazırlarını bulmak zorlaşıyor.Birde likiti doldurduktan sonra çok fazla sıkıştırmayın ego one ı.Tatilde arkadaşın cihazı sökmek için nerdeyse tornacı aramaya başlıyoduk.
    Evet çok hızlı yeni modeller çıkıyor. Biraz stok yapmalı yada Manuel coil cihaza geçmeli teşekkür ederim torku Ayarlarim mutlaka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Akşam yemeği sonrası sigarası çok önemlidir benim için. Dün yemek sonrası sigara alarmı verdi beynim hemen e-cig dumanladım. Keseceğini ummuyordum ama enteresan ki 3 dumanlama sonrası sigara isteği yok oldu. Yatmaya yakın 22:30 civarı 2 puff daha yaptım ve yattım.

Bu sabah küllük gibi uyanmamak çok iyi geldi

Ciddi bir sigara içicisi olmama rağmen 21 saattir içmek aklıma dahi gelmedi e-cig bu konuda çok iyi yapıyor görevini.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada sigara satılan yerlerde satılan elektronik bir sigara var, bir paket sigara parasına alıyorsun bitince atıyorsun. Arkadaş bazen oturup nargile gibi içiyordu 3-4 saat Tadı da güzel meretin, ben de arada arabada falan yolda giderken tüttürüyordum ondan alıp. Çok içince sigara gibi yormuyor ve kötü kokmuyor; tadı da güzel olunca uzun süre içiliyor.

Senin performans güzelmiş abi sevindim sigara isteğinin gitmesine, tez zamanda bunu da bırakırsın inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada sigara satılan yerlerde satılan elektronik bir sigara var, bir paket sigara parasına alıyorsun bitince atıyorsun. Arkadaş bazen oturup nargile gibi içiyordu 3-4 saat Tadı da güzel meretin, ben de arada arabada falan yolda giderken tüttürüyordum ondan alıp. Çok içince sigara gibi yormuyor ve kötü kokmuyor; tadı da güzel olunca uzun süre içiliyor.

Senin performans güzelmiş abi sevindim sigara isteğinin gitmesine, tez zamanda bunu da bırakırsın inşallah
    Esas amaç zaten bırakmaya yönelik kardeşim Şimdilik nikotinli likitle içiyorum. İyice alıştıktan sonra e-cig'e nikotinsiz likite geçip bir süre sonrada inşallah tamamen kurtulmuş olurum

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atomizer 1-2 haftada saçmalamaya başlayacak, yanık tadı, aromada sıçış vs. hissedersin. Ego One'in yedek gelen 0,5 Ohm'unu takacaksın. O esnada saçmalayan atomizeri çay bardağında votkada beklet 1 saat. Sonra kurusun 1 gün. Tankı falan yıkarken de votka kullanın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)