Heveslendim arkadaş ben de mi alsam
Sigaraya benzer likit almayın çünkü sigara tadını yakalamak çok zor ve ayrıca bırakma isteği sağlamıyor.
Good life vapor - Deadly sin bulursanız alın böyle bir şey yok
Mentollü sigara kullanıyorum normalde onun içinde Halo-Menthol ice aldım ikisini karıştırınca gayet iyi oluyor.
@xor-Ataşehire geldiğinde uğrarsan deneyebilirisin.
Aha tam benlik konu
6 ay elektronik sigara ile bırakmış, sonra elektronik sigarayı da bırakmış, şimdi yine elektronik sigara içen biri olarak merak ettiklerinizi cevaplarım.
Başka aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa likit önerileri de yapabilirsek iyi olur.
Genelde VG likitler kullansam da Colins marka ice boom boom dan vazgeçemiyorum, tek sıkıntı çok içince boğazda ağrı yapıyor VG den dolayı.
Düşük nikotinli ya da nikotinsiz güzel likit önerileri varsa alabilirim. Dediğim gibi sadece lezzeti için içiyorum, boğaz vurumu falan önemli değil, aroma güzel olsun.
Daha önce çok uzun araştırmalar sonucu elektronik sigara almıştım.
Bende ilaç sektörüne hizmet verdiğim için sağlık söz konusuysa ciddi araştırma yapmadan hareket etmem.
Tek tavsiyem doldurulabilir likit almayın, 30-40 liraya satılan likit hiçbir test aşamasından geçmeden piyasaya sürülüyor.
Ben 2 yıl önce araştırdığımda bana kullanılabilir tek marka 10 motives'ti o da doldurulabilir değil bitince değiştirilen kartuşla kullanıyordum.
Aslında kalitesini anlamanın ufak bir yolu var kaliteli sistem ve likit baş ağrısı, susuzluk ve halsizlik yapmaz.
Eğer e-cig kullamaya başlayınca bunlardan biri veya bir kaçı oluyorsa o markayı kullanmayın, özellikle kana kana su içme isteği uyanırsa asla kullanmayın.
Drehmoment ist wichtig
Ayrıca e-cig bir sigara bırakma yöntemi değildir.
10-15 kişi aynı anda başladık e-cig kullanmaya 1 kişi hariç herkes normal sigaraya geri döndü.
O bir kişi de hala içiyor elektronik.
Eğer normal sigaraya göre daha az zararlı daha az koku yapan bir seçenek istiyorsanız ve sigarayı bırakamıyorsanız ve kaliteli e-cig markalarına çok para vermek istemiyorsanız mantıklı tercih sarma sigaradır.
Drehmoment ist wichtig
Yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve artık normal sigara içemiyorum.Atomizer olarak kangerteck subtank ve indulgence mutank kullanıyorum.Mod olarak en son joyetech cuboid e geçtim.Likiti kendim üretiyorum.Buharistandan nbase alıp capella aromalarla cutwood unicorn milk klonu bir likitim var.Alkolle normal sigaradan çok daha iyi.Sabah kül tablası yalamış gibi kalkmıyorum.Uçakta taşırken cihaz içindeki likiti şişesine geri boşaltmanızı tavsiye ederim.Basınç farklılığından akma yapması garanti.Maliyetinizi düşürmek için rezistansını kendiniz sarabildiğiniz atomizerleri tavsiye ederim.Yoğun kullanıyorsanız hazır coiller bir haftada performansını kaybeder.
Bahsettiğiniz semptomlar henüz bende hiç olmadı. Çok yeniyim gerçi ama yapsa yapardı sanırım öğlenden beri![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Saat başı yada 1,5 saatte bir iki defa atesliyorum bu yoğun kullanimmidir ? Yada yoğun kullanım nedir süre olarak ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
link eklemeyi unutmuşum
https://www.joyetech.web.tr/urun/joyetech-ego-one-mini/
Akşam yemeği sonrası sigarası çok önemlidir benim için. Dün yemek sonrası sigara alarmı verdi beynim hemen e-cig dumanladım. Keseceğini ummuyordum ama enteresan ki 3 dumanlama sonrası sigara isteği yok oldu. Yatmaya yakın 22:30 civarı 2 puff daha yaptım ve yattım.
Bu sabah küllük gibi uyanmamak çok iyi geldi![]()
Ciddi bir sigara içicisi olmama rağmen 21 saattir içmek aklıma dahi gelmedi e-cig bu konuda çok iyi yapıyor görevini.
Burada sigara satılan yerlerde satılan elektronik bir sigara var, bir paket sigara parasına alıyorsun bitince atıyorsun. Arkadaş bazen oturup nargile gibi içiyordu 3-4 saatTadı da güzel meretin, ben de arada arabada falan yolda giderken tüttürüyordum ondan alıp. Çok içince sigara gibi yormuyor ve kötü kokmuyor; tadı da güzel olunca uzun süre içiliyor.
Senin performans güzelmiş abi sevindim sigara isteğinin gitmesine, tez zamanda bunu da bırakırsın inşallah![]()
Atomizer 1-2 haftada saçmalamaya başlayacak, yanık tadı, aromada sıçış vs. hissedersin. Ego One'in yedek gelen 0,5 Ohm'unu takacaksın. O esnada saçmalayan atomizeri çay bardağında votkada beklet 1 saat. Sonra kurusun 1 gün. Tankı falan yıkarken de votka kullanın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)