ohw nin myman modeli demişlerdir.
nikotinsiz kendin cok kolay likit yapabilirsin. hazır mixlenmiş aroma alıp pg ve vg ile karıştırıcan gerekli oranlarda. oda sıcaklığında 15 gün dinlendirmeyle canavar gibi likitlerin olur.
ohw nin myman modeli demişlerdir.
nikotinsiz kendin cok kolay likit yapabilirsin. hazır mixlenmiş aroma alıp pg ve vg ile karıştırıcan gerekli oranlarda. oda sıcaklığında 15 gün dinlendirmeyle canavar gibi likitlerin olur.
ben hayatımda hiç sigara içmedim, bende nargileyı bırakmak için kullanıyorum, olduğu zaman asla nargileyi aramıyorum.
Yedek parça ve likitleri ben Eskişehir'de bir arkadaştan alıyorum sağolsun baya yardımcı oluyor,
One hit wonder magicman ve lady dinner lemon tart içiyorum şu anda. My man ve muffin man de favorilerimdendir. Tavsiye ederim.
Eğer istanbul içi öneri isterseniz halil seyrekbasan diye bir arkadaş var facebooktan ulaşabilirsiniz rahatlıkla, güvenilir bir arkadaş.
Geçen gün arkadaşım vasıtasıyla denedim bu mereti baya hoşuma gitti. Smok G-Priv 2 tavsiye ediyorlar, alacağım herhalde. Önerebileceğiniz site veya elden alabaileceğim bir yer var mı? Teşekkür ederim.
dokunmatik mod bozulma riski daha yüksek bence sızma durumunda bütçeye göre çeşit çok 50-60 liraya 2. el bi pico bile iş görüyor![]()
Merhaba arkadaşlar.
2 sene öncesi ilk elektronik sigarami deneyimlemiş ve bundan keyif alan içtiğim yarim gün boyunca hiç sıfata yakma ihtiyacı hissetmemiş biri olarak elektronik sigarya çok sıcak bakıyorum.
Bunu kullanan arkadaşlarım ısı biraz hobiye doldurduğunden ben de ayni potansiyelde olduğundan dolayı uzun sure almaktan kaçındım. İşin sonu benim açısından o dönem coil sarmakla, en iyi fitil pamuğu aramakla direnç değerlerine kafayı yememle ve sonuncunda ihtiyaç fazlası mod almamla sonuçlanırdı.
Şimdi ise tek ürün alıp normal sıfata İle tek bir ayarla dertsiz tasasız kullanmak. VAPORESSO REVENGER 220W Modelini düşünüyorum. Orijinal olarak temini ile bana forum kuralları uygun değilse pm ile bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ayrıca dertsiz tasasız hazır coil olan max 400 e kadar cihaz tavsiyelerine açığım. Tercihim komple set olması. Bu tavsiyeleri verirken fiyat performans, coil maliyeti gibi kalemleri de ayrıca bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca elektronik sigaranin normal sigaradan çok daha az zararlı olduğu aşikar. Fakat kanıtlanmış zararları ile ilgili bilgisi olan varsa o da çok Makbule geçer. Zira biraz araştırdım ama derinlemesine inemedim.
Yardımlarınız icin çok teşekkürler şimdiden.
esigaram.us yada güvenilir belli başlı face gruplarından başka bir yerden alışveriş riskli hıyarda çıkabilir
bu arada kullanmadığım 22mm siren v2yi ücreti mukabilinde sahiplendirebilirim
smok alien ardından revenger x ardından smoant+aromamizer plus a geçtim. son set baya başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. sigara yok bendede tamamen keyfi. 0 nikotinli ithal likit çok zor bulunuyor sadece. yurtiçi olanlardada bir kaç tanesi içilebilir hele ankaradan alıyorum bi likit kargoyla efsane bişey melet. su gibi gidiyor valla![]()
Bmw E34
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)