10 yıl sonra gelen edit:
Geçen hafta bitpazarında gezerken kapalı kutu One Hit Wonder buldum... Evet inanılmaz değil mi. Biri bütün eski e sigara yedek parçalarını likitleri falan koca bir torbada çöpe atmış... o da bit pazarına düşmüş... 100 tl ye aldım. 2016 barcodlu tam 10 yıllık bir ürün. Baya kahverengi olmuş. Başta çok çekindim ama kapağını açınca allahım o koku yok mu... 10 yıl önceye gittim. Korkarak koydum likiti ve evet inanılmaz ama bozulma hiç olmamış.. tadı muhteşem.. Yarısını içtim saklıyorum ara sıra kullanıyorum. Bazen açıp sadece kokluyorum
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
İçinizde uzun süre kullanıp da ciğer sağlığında değişik bir durum yaşayan var mı acaba?
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
bende artık aralarda içiyorum keyif niyetine. Ama 2017 2019 arası düzenli kullandım hatta 1.5 yıl sigara içmedim. Hiçbir yan etkisini göremedim ama:
bizim zamanımızda yani bu konunun 100. sayfa civarı başlayıp bakarsanız kullandığımız ürünler o zaman çok kaliteli idi. Hatta ben dahil birçoğumuz kendi likitini üretti. Nbase ve aromalar ucuz idi... en kalitelisini alıyordum ben hep.. Şimdi ki vazol ve puff barlar çok kimyasal olabilir. İnanılmaz bir tadı var çünkü doğal aromalar ile o tadı o vurumu elde etmek mümkün değil. Bir iki kere kullandım puff barlardan yani sonra normal likit içemedim o kadar tatsız geldi. %100 bir kimyasal var içinde aroma yani tad duygusunu katlayan... Ben puff barları hiçbir şekilde önermem.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
alın benden de o kadar, senelerdir kullanırım , sanırım daha ilk seri cihazlardan bugüne kadar kullanmışımdır, 10 yıl kesin olmuştur diyebilirim, lakin hazır puff lardan hiç kullanmadım , aşırı seviyede önyargılıyım , zira gerçeğinden çok replikası olan bir ürün, hali hazırda da caliburn g3pro artı + nasty likit kullanıyorum.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - LEON CUPRA MK2 & Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)