User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Nedir bu arabacilik?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al 20 ye , 10 tane MAŞALLAH , harca 2-3 ; sonra vay efendim şöyle eşsiz arabam, yok efendim böyle ıssız adam ; YA ALLAH hiç istemiyoduk zorla aldılar diye sat 30 a. Gir vergi veren galericinin hakkına da aradan..

Özeti önce Maşallah, iki cila, Ya allah taktiği ile hayatını sürdüren balta sap denkleminin kaybedenler kulübünü oluşturan tayfadır..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siteden bı cok kişi facede ekli, orda herkes faruk vtecin bahsettiği tarzda.
    Buraya gelince kimse arabacılık nedir bilmiyor
    .

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabacilik=Issiz gucsuz basi bos, Sanayiden cikmayan (isi gucu orda degil yancilik yapan), Gereksiz ipsiz sapsiz tipler bence kimse alinmasin ustune, Araba tutkunu olmak modifiye sevmek ayri ama kim gorduysem arabaci diyen kendine it kopuk..
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabacılık= kullandığı arabası ile, (otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, ticari taksi) evine alılesıne ekmek götüren, bu araç ile hayatını idame ettiren, ve bu mesleği artık benimseyip geleceğini bu iş kolu üzerine kuran kişilerdir Arabacılık yapanlar.

Kolay bir meslek gibi de görünse, kolay değildir. Taşıdığı yük,yolcu yada çalıştırdığı arabayı borç ile almıştır, ödemeleri nizami yaparken her an motor su koyverebılı, yada bir trafik kazası yapabilir, bir kaç hafta yada bir ay bu yüzden işsiz kalabilir ve borçlar birikir. Stresli ve zor bir iştir arabacılır.

Günümüzde anlamı bozulan bu meslek adı, şimdilerde apacılerın ağzına sakız olmuştur, lakin öyle kolay değildir Arabacılık.
    bbm pin :2B244451

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi keresinde denk gelmiştim, internette çok güzel fotoğrafları vardı, tesadüfi karşılaşınca aracın yanına gittim, heryeri çizik içinde, marşpiyeller vs.

her farklı araç paylaşımında TR'de tek, yok böyle bir güzellik,değişensiz kazasız, gibi başlıkları oluyor, bazen diyorum ki kendi kendime, herhalde üretici fabrikasında bu kadar nadide parçalar yoktur, bunlara yorum yapan tayfa da genelde 12-15 yaşlarında çocuklar oluyor, maşallah,kral vs diye uzuyor gidiyor yorumlar. Hatta kendi araçlarının fotoğraflarını vs atıyorlar yorumlara.

Gel gelelim bırakın bu tür şeylerden rahatsızlık duymayı, insan bu tayfadan dolayı soğuyabiliyor, ben soğudum şahsen Evet arkadaşlar bu marka ne yazık ki Bmw
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dar paça pantolon altına kalın sayılabilecek bir spor ayakkabı giyiyorsun sonra ayakları topuktan birleştirip aralarında 90 derece açıyla duruyorsun. Tabi bu sırada eller göğüs hizasında ve bir tespihle birleşmiş oluyor. Hafif kambur bir duruş. Tüm pozlarını böyle veriyorsun

Evet sanırım arabcılığın birinci kuralı yukarıda anlatmaya çalıştığım duruş. Sebebini bilen var mı?

2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçenlerde kendi çapımda tanımlamıştım

Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence aramızdan bir gönüllü seçelim. Kazalı ya da pert bi civic alıp işe başlayalım. Öldüm parasına yapacak kaportacıya verelim arabayı. Heryeri macunlasın. Daha sonra sitede oylama yapıp en az oyu alan saçma sapan pastel bir renge boyatalım arabayı. Boyacı da kör olabilir sorun değil.

Bu sırada facebookta bu gönüllü arkadaşımıza hayran sayfası açalım. Giderli bir söz de bulmamız lazım kapak fotosu için. "Zalımsın yar" , "isyankar arabacı" , "modifiyeci kral" gibi.

Araba boyadan çıktıktan sonra helezonlarda ne kadar bakla varsa kestirelim. Araba otobanda bile zıngır zıngır seksin. Replika jant, kamber kiti, zindan film, 50 liralık egzoz, far sis 982398474k xenon, alakasız stickerlar hoooop arabamız hazır.

Arabamız da hazır olduğuna göre facebookta özellikle cuma günleri hayırlı cumalar başlıklı araba fotosunu paylaşalım. Kaputa silah koyup paylaşalım, fotoların altında mutlaka xxxxxxx photo tarzı bişeyler yazmalı. Günlüğüne 50 lira verip yüzüne bakılmayacak k.çı başı açık bir manken bulup arabayla birlikte fotolarını çekelim. Paylaşımlara özlü ve giderli sözlerle ve makas videolarıyla devam edelim. Eğer facebookta beğeni sayımız artıyorsa kendimizi tebrik edelim çünkü biz de artık tam bir ARABACI yız.

Bence denemekte fayda var. Belki de biz yanlış yapıyoruzdur!!11!!!'1!1!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)