Bunlarında ne g.tünü kaldırdılar ya piyasadaBazen denk geliyorum nette. Öyle yorumlar yazıyorlar ki utanmasalar altına yatacaklar...
Kim ne derse desin. Adam Şahin ile başladı bileğinin hakkı ile F430 aldı.
Tarzı tavırları felsefesi hiç bana göre değil ama güzel bir kanal yakaladı oradan yürüdü gitti. Helal olsun.
Almanya'dan arkadaşlar geldiğinde İstanbul'a gezmeye gitmiştik. İlla Ünal Turan ile tanışmak istiyorlardı.
Bubble Cafe'ye gitmiştik ve kendisi bir arkadaşının doğum gününü kutluyordu. Kutlama bittikten sonra yanımıza geldi en az bir 10dk sohbet ettik sonra kapalı otoparka götürdü bizi.
Tüm araçları gösterdi, çalıştırdı vs.
Çok samimi ve iyi davrandı bize.
Yaptığı işlerin çoğunu beğenmiyor olsamda şu an kendisi sosyal medya aracılığı ile ciddi mesafe kat etti.![]()
Bileğinin hakkıya patlak arabaları gazlayıp yine bileğinin hakkıyla F430 alsa ne olur almasa ne olur. Yazık ne desem boş.
Özgür çok seviyor o ayrı @Low-Rider![]()
Millete patlak arabaları itekleyerek para kazanan adama bileğinin hakkıyla aldı diyenler, yolsuzlukla dolandırıcılıkla hırsızlıkla misal bentleye porscheye binen adama da sevgi ve saygı duyarlar.
Dolandırıcılığın alt limiti üst limiti yoktur.
Her türlüsü yapılmamalıdır.
Ülkede kriz var diyorsunuz Bağcılar Ferrari'ye biniyor...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Sanırım bana bu cümle.
bu adamın kazalı bakımsız arabalar üzerinden modifiye yaparak sattığını herhalde bilmeyen yoktur. He eğer km düşüp veya aracın geçmişini gizleyip sorunlarını saklayıp makyajlayıp millete çaktıysa o zaman ondan mal alanlar hesabını sorsunlar.
Bu kadar medyatik birisinin buna cesaret edeceğini sanmıyorum. Anında aforoz ederler. Gördüğüm kadarıyla bu adam bir araba aldığı an ve modifiye ederken yaptığı adımları olarak sürekli paylaşıyor. (muhtemelen izlenme tıklanma gelirleri için) buna rağmen araba alınıyorsa alanın da rızası var demektir.
Öncelikle direk kimseye bir şey söylemedim.
Bunun te zamanında yaptığı ticariden çıkma jettayı, gök mavi sciroccoyu vs bilen birisiyim. Daha bu sene instagramdan para atın diye paylaşım yaptığı, sonra bir şey yok aramızdaki hainleri ortaya çıkardım gibi daha da saçma bir paylaşımı gördüm, çünkü gösterildi bana.
Tamamen ayrı bir başlıkta ise, ben böyleleriyle zaten ticaret yapmam, alan almış satan satmış ne kimseye aracı oldum ne de para benim cebimden çıktı, o yüzden bana ne.
Benim söylediğim tek şey, ülkede az bir şey para yapan gösteriş yapanın geçmişinin bir anda unutulması. Ben bunu sevmiyorum. Ben sevmiyorum diye kimse de buna dikkat edecek değil, ben ağa da değilim paşa da değilim çünkü.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Bu konuyu ben mı acmısım hzushau
Cuma lambo gelıyor dıyordu en son![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Bu uzaklaştırılan arkadaş şu anda @RedEdition34 nickine sahip üye olabilir mi? Öyle bir gönderi hatırlıyorum arkadaşın scirocco konusundan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)