"Bos muhabbet yapmayin kalp kirarim"
Konunun açıldığı çok iyi olmuş, yıllardır saçma geliyordu bu bana.
Adam hiçbir bilgi vermeden detay için arayın diyor, ulan sen önce bize ön bilgiyi verde biz gerekirse detay için ararız zaten.
Seyyar Tayyar
1- araba hoşaf ama ağzım iyi laf yapıyor kerizin birine çakarım
2- zaten okumuyorsunuz sizle mi uğraşayım
3- üşendim
özetle durum bu
Face gruplarında çok olan çok sinirlendiğim bir konuda satıcı ilanı koyuyor araba veya aksesuar genelde arabalarda daha çok görüyorum.
Fiyat vermiyor ne yani bu arabanın fiyatının bu kadar sır gibi saklanması. Fiyat için özele gelecekmişim öyle yazıyor bide yoruma. Neden herkese farklı fiyat mı diyorsun ???
Neden zaman öldüreyim ki eğer fiyatı bana uymuyorsa telefonla seni arayarak.
Misal aracın piyasası 30 dur. Oraya yazarsın 35 diye pahalı gelir bütçeme uymaz aramam ne senin vaktin gider ne benim vaktim.30 yazmışsındır he iyi derim şunu bir arayıp pazarlık edeyim dersin vs vs...
tamamına katılıyorum. ek olarak mesaj işi boş iş. gelen mesajların hiçbirini okumuyorum artık. çünkü mesaj atan adam ciddi alıcı değildir benim gözümde. artı olarak telefonda bende boya değişen sökülen takılan vernik vs teyit ettiriyorum ama bazı mallar yazdığımız halde açıklamayı okumadan arıyor. ticari çıkması arabada km boya soran mı , 90 model arabada boya soran mı dersin ne dersen var![]()
En çok güldüğüm ise araç hatasız güneş yanmasından dolayı tavan hariç boyalı .... Araba beyaz renk ve cam tavanlı bir araç kimi kandırmaya çalışıyorsun.
okumayı sevmiyoruz açık ve net.. biz detaylı a dan z ye aracın incik boncuk neyi varsa yoksa her şeyini yazıyoruzda ne oluyor.. adamlar gene arayıp yazdığımız her şeyi tekrar soruyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
genellıkle 'Type-R' ve 'S2000' ılanlarında karşımıza çıkan 'Pert' araç itemidir..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
O değilde 3 parça harici hatasızdır diyenler bitiriyor beni)
aractaki 10 liralik paspasin,dandik plastik lipin fiyatini yazanlar,
arabayi parlasin diye islatip foto cekenler,
telefonda ''2 parca boya'', bakmaya gidince komple boya diyenler...
Biz gider lastiğin en kalitelisini alırız yazmayiz adamlar 5 senelik lastiği lastiklerin durumu iyidir diye yazarya ona yaniyorum
Birde boyalı değişeni parcayi işaretlemeden onay verilmeyen ilana boyalı parcasi olmasına rağmen boya yoktur diye isaretleyip telefonda lokal boyalı yada yarım boya tam vernik felan bitiyorum onlara ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)