User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Sıfır aracın teşhir olup olmadığını nasıl anlarım?

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayımın bir lafı vardı sıfır araba için "başkasının osurduğu koltuğa oturmam ben" diye
    O hesap olmuş.
    Özellikle spor koltuklu araçlarda omuz ve baldır desteklerinde çok ezilme oluyor.
    Dayiniza söyleyin gidip fabrikadan test edilmeden önce alsın. O kadar adam içine biniyor arabanın, sürüyor falan..

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millete iş öğretmeyin gençler, sakin olun bi önce.

Sıfır niyetiyle alınan araçta KUSUR OLMAZ.O-LA-MAZ. Tamam mı buraya kadar ?

İkinci elde özgür piyasa. Sana pertte verir, beğenir alırsın. İkinci el kafasıyla sıfır araba alıyorsan ona da diyecek bi lafım yok.

Konuyu açan diyor ki, aracın içinde de poşet jelatin vs yoktu. Ben olsam ben de iptal ederdim,

yeni gelecek aracınızla kazasız belasız günler dilerim.

STİG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millete iş öğretmeyin gençler, sakin olun bi önce.

Sıfır niyetiyle alınan araçta KUSUR OLMAZ.O-LA-MAZ. Tamam mı buraya kadar ?

İkinci elde özgür piyasa. Sana pertte verir, beğenir alırsın. İkinci el kafasıyla sıfır araba alıyorsan ona da diyecek bi lafım yok.

Konuyu açan diyor ki, aracın içinde de poşet jelatin vs yoktu. Ben olsam ben de iptal ederdim,

yeni gelecek aracınızla kazasız belasız günler dilerim.
    2006yılında sıfır aldığım audi a3 marka aracım komple boyalı çıkmıştı bende götürdüm geri verdim fabrikadan hatasız çıkacak die bişey yok daha sonra bana fabrikadan çift boya olduğuna dair evrak verelim dediler o evrakı monte ettim onlara..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim türk milletinde aşırı kıskanclık ve maddecilik oldugu için gidip teşhirdeki arabaya bile zarar veriyorlar bilmemeniz mümkün değil ve alacak arkadasın istememeside en dogal hakkı.yıllar once sıfır 206 alacağım ( aldığım ilk sıfır araba birdaha asla) gittik galeriye sagını solunu kurcalıyorum , acaba teşhiri alsammı dedim şeytan kırmızı bitek teşhirdeki arabaydı , torpido kapagını bir actım kapagı elimde kaldı.buraya bakmayan adam o arabayı alsa eve geldiginde ruhsatı koyacak kapagı actı kapak elinde kaldı , ne olacak ? bayii degistirecek mi sanıyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sene 1990 değil, şahin almıyorsunuz. Araba showroom'a çıkmamış bile olsa poşetini bokunu püsürünü görme şansınız çok düşük. O arabanın size hazırlanıp teslim edilmesi 2-3 saat ve tek araç alanda siz değilsiniz. Araba yıkanır-kurulanır, mekanik kontrolleri yapılır, bilgisayara bağlanır gerekli kontrol ve kodlamalar yapılır, sıvılar-lastik basınçlarını tamamlanır. Hiçbir marka teslimatı poşetli yapmaz, poşetleri gereksiz yapışkanları söker tekrar kontrol yapar. Müşteri kendini mutlu hissetsin diye 1-2 tane basit etiket ve yapışkan sökülmez o kadar.

Yok koltuğa oturulmuş, poşetleri sökülmüş falan bunlar garip gidin yarın bir araba alın araba siparişle bile gelse size poşetleri-gereksiz etiketleri sökülmüş bir şekilde verecekler. Yoğun veya 0km otoparkı başka yerde olan bir bayide arabayı yine göremeyeksiniz bile.

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hicbir bayi arac teshirde diye kusura bakmayin ama soze 5 kurus indirim bile yapmaz. 5-10 indirimi soyelersenizde gulup gecerler sallamazlar bile sizi.

O arac sifir sonucta manyak mi adam ya indirim yapsin millet oturdu diye. Herhangi bir yerinde hata varsa zaten nefasetlidir indirimi hediyesi verilir. Soylenmeden satilmaya calisiliyorsa o bayinin terbiyesizligidir.

Millet fermasa gidiyor ferrari aliyor, gidiyor porsche aliyor. Zaten adamlar stok tutmuyor mecbur teshir aliosun milletin giki cikmiyor siz 50 liralik arabada 5-10 lira indirim diyorsunuz

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0 araç alırken bile boya ölçüm cihazı ile almakta fayda var. Fiatta staj yaparken en az 5 kere teslim öncesi yıkamada çalışanların dikkatsizliğinden tampon vs bölümleri sürtülüp müşteriye belli edilmeden acilen boyanıp teslim edilen araçlar gördüm. Hatta bir keresinde müşteri teslimi öncesi ön camında bir karış çatlak olan araç müşteriye işlemler uzadı diye bekletilip belli edilmeden camı değiştirilip teslim edilmişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STİG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006yılında sıfır aldığım audi a3 marka aracım komple boyalı çıkmıştı bende götürdüm geri verdim fabrikadan hatasız çıkacak die bişey yok daha sonra bana fabrikadan çift boya olduğuna dair evrak verelim dediler o evrakı monte ettim onlara..
    Tamam işte bende öyle diyorum , sıfır aldığın arabada boya felan olmasını kimse kabul etmez. Ben çizikte kabul etmem. Kusura bakmayın , kusurlu mal arayan ikinci el baksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sene 1990 değil, şahin almıyorsunuz. Araba showroom'a çıkmamış bile olsa poşetini bokunu püsürünü görme şansınız çok düşük. O arabanın size hazırlanıp teslim edilmesi 2-3 saat ve tek araç alanda siz değilsiniz. Araba yıkanır-kurulanır, mekanik kontrolleri yapılır, bilgisayara bağlanır gerekli kontrol ve kodlamalar yapılır, sıvılar-lastik basınçlarını tamamlanır. Hiçbir marka teslimatı poşetli yapmaz, poşetleri gereksiz yapışkanları söker tekrar kontrol yapar. Müşteri kendini mutlu hissetsin diye 1-2 tane basit etiket ve yapışkan sökülmez o kadar.

Yok koltuğa oturulmuş, poşetleri sökülmüş falan bunlar garip gidin yarın bir araba alın araba siparişle bile gelse size poşetleri-gereksiz etiketleri sökülmüş bir şekilde verecekler. Yoğun veya 0km otoparkı başka yerde olan bir bayide arabayı yine göremeyeksiniz bile.
    Geçen hafta Sivas'tan 3 adet Opel Corsa, Kayseri'den de 2 tane Honda cıvıc aldık.

Hepsinin de koltukları naylonlu, bir sürü jelatinli felandı.

Neyi savunuyosun tam anlamadım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır mal. Adı üstünde kullanılmamış, kusursuz maldır.

İlla ki araba uçarak gelmeyecek, aldığım arabalar 8 ile 15 km arasındaydı. Ve hepsini bayii de 1 saat kadar tek tek inceledim.

Sıfır arabaya yeni bi kavram getiriyorsunuz haberiniz yok.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çalıştığım yere sürekli 0 araçlar geliyor. Daha poşetsiz gelen araba görmedim ki poşet camlarda etiketler aracın içinde etiketler broşürler ıvırlar zıvırlar birsürü şey oluyor 1 torba çöp çıkıyor içinden. wv nissan hyundai renault opel bahsettiğim araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta Sivas'tan 3 adet Opel Corsa, Kayseri'den de 2 tane Honda cıvıc aldık.

Hepsinin de koltukları naylonlu, bir sürü jelatinli felandı.

Neyi savunuyosun tam anlamadım ben
    Koltuklar poşetsiz gelmez demiyorum, teslim edilirken poşetler vs sökülüp verilir. Öyle bir teslimat şekli normal şartlarda yok.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim türk milletinde aşırı kıskanclık ve maddecilik oldugu için gidip teşhirdeki arabaya bile zarar veriyorlar bilmemeniz mümkün değil ve alacak arkadasın istememeside en dogal hakkı.yıllar once sıfır 206 alacağım ( aldığım ilk sıfır araba birdaha asla) gittik galeriye sagını solunu kurcalıyorum , acaba teşhiri alsammı dedim şeytan kırmızı bitek teşhirdeki arabaydı , torpido kapagını bir actım kapagı elimde kaldı.buraya bakmayan adam o arabayı alsa eve geldiginde ruhsatı koyacak kapagı actı kapak elinde kaldı , ne olacak ? bayii degistirecek mi sanıyorsunuz
    Artık değiştirecek. Yeni kanunla motorlu taşıtlar dayanıklı tüketime dahil edildi. 180 gün içerisindeki arıza, kusur vs. De müşteriye iade edip parasını alma yolu açıldı.

Senin posta alıntı yaptım ama mesaj amaçlı genel bilgilendirme.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STİG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle bir olay var ama

roccom boyasız ama 200 veiyordu makinede

alan arkadaşda mala bağladı sonra ustası boya yok dedi inandı.

bizde şaşırmıştık
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba tırdan poşetli etiketli vs inerde müşteriye o şekilde teslim edilmez alıcı özel olarak hepsi kalsın demezse

Ben arabalarımı tırdan inerkende gördüm teslim alırkenki hallerinide hatırlıyorum

Tır üstünde brandalanıpda gelmiyor yolda yağmur yağarsa yağıyor üstüne

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.

Aracın teşhir olduğunu daha kapısını açar açmaz hissettim zaten. O konuda sıkıntı yok. Yalnız satıcı bulduğum her kusura rahat bir şekilde kılıf uydurabiliyor. O yüzden evrak önerileri iyi oldu.

Poşet ve jelatin olayını fazla dert etmedim. Sorduğumda satıcının söylediği ilk şey: "Poşet olayı eskide kaldı artık, öyle bir şey yok". 5 dakika sonra döndü dolaştı ve poşetleri yıkama esnasında çıkardıklarını söyledi. Güler misin ağlar mısın.

Son olarak koltuktaki buruşukluk olayını tam izah edememiş olabilirim. Demek istediğim şey deride meydana gelen damar şeklindeki "kırıklar". Ve bu kırıklar yolcu koltuğunda yoktu. Yani golf ergo active örneğindeki durum çok farklı.
    "life is too short to drive boring cars"

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0 araç alırken bile boya ölçüm cihazı ile almakta fayda var. Fiatta staj yaparken en az 5 kere teslim öncesi yıkamada çalışanların dikkatsizliğinden tampon vs bölümleri sürtülüp müşteriye belli edilmeden acilen boyanıp teslim edilen araçlar gördüm. Hatta bir keresinde müşteri teslimi öncesi ön camında bir karış çatlak olan araç müşteriye işlemler uzadı diye bekletilip belli edilmeden camı değiştirilip teslim edilmişti.
    bu cam olayını bahsettiğiniz yer peugeotta mı geçiyor bayi isim vermeyeceğim araçta partner olması lazım. canlı şahit olduğum bir olaydı benimde

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır İzmir Fiat Birmot ta şahit oldum hepsine.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır reno aldım, aynı aracın 40-50bin kmde olanını alsam daha sorunsuz olurdu herhalde. Sağdan soldan gelen sesleri ilk bakımda kestiler, sessler kesilince iki ses daha tespit ettim inşallah ikinci bakımda onlarıda kesicekler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)