User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
79 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 335 satıp 46 m3 almak aptallık mı?

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000'i Satıp BMW alcam dediğinde de Yapma demiştim, 335 almana sevindim derken gene element aramaya başlamışssın Kardeşim
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla gönül isterki e46 m3 aralık ayında vardı hatta forumda çok temiz takas kabul etmedi arkadaş siyah içi taba masraf çıkarmıcak gibiyse binilir ama işte 40 lık bmwden farkı yok insanların gözünde 335 sesini bilmiyorum canlı duymadım ama e92 m3 ün sesi akıllara zarar 335 ona benziyorsa yeni yenidir deyip devam etmek gerek
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR şartlarında e46 m3 bakım temizlik sorunsuzluk anlamında üzer.

Ben olsam 335te stageler 10a kadar sanırım güzel bir setup kilit koyar daha fazla zevk almaya bakardım. kilit 320d lerin bile dünyasını değiştiriyor

Aracınızı manuele çevirseniz yine m3ten daha az yorar
    Aslında manuel e çevrilebilir ama m3 zevki verir mi acaba?

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İKAŞ grubunda bir m3 var. Sarı onun hikayesini bi oku derim. Konuyu bitirmeden vazgeçeceğine eminim
    Aptallık olmaz ama büyük bir kumar olur bence.
    O konuyu okuduktan sonra aşkım depreşti zaten .

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olursa çoooook temiz bulsam alır bir daha satmam. ilerde iyi para edeceği kesin. sizin yerinizde olsam v10 m5 alır, bir süre sonra da e92 m3 geçerdim eğer hala geçmek istersem.
    M5 daha bir aile babası arabası gibi benim gözümde, oğlumu okula götüreyim sonra dönüşte iki asılırım şeklinde .

Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ow-e46-m3.html

Konuyu bence detaylı oku ve Oğulcan ile irtibata geç derim ,

E92 diyor herkes ama E92 M3 neredeyse 3 tane 46 M3 alıyor ve bitiği ile başa çıkman imkansız gibi
    Abi konuyu ezbere biliyorum neredeyse zaten aracı satarsam aklımdaki araba Hasan Abi'nin araba.

Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2000'i Satıp BMW alcam dediğinde de Yapma demiştim, 335 almana sevindim derken gene element aramaya başlamışssın Kardeşim
    Rahatsızım abi ben, diyorum ya sağlam bi dayak lazım pederden herhalde .
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkaş'ın konuyu okuduktan sonra oluştuysa acı çekmek istiyorsunuz sürünmek istiyorsunuz
    Ayrıca aptallık olduğunu düşünmüyorum araba aşkı başka bir şeydir bazı modeller insanlıktan çıkarır ama bazen mantık aklın önüne geçer ciddi emek ve para harcamaya hazırsanız sinirlerinizi yıpratmaya hazırsanız en ucuzunu alıp baştan sona herşeyini yenileyin bence. Kafanız rahat olur ömürlük arabanız olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 kullanmadım,ama insanın bir hayali varsa peşinden gitmeli bence,kötü sonuçları olursa tecrübe oldu der geçersin
    İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi herkezin kendi görüş vede düşüncesine saygımız var ;

Fakat bende senin kadar olmasada e34 520i arayışındaydım , piyasada nadide kalmış denicek kadar azlar aslında çok var'da e34 modundan çıkmış hepsi Araba bile demek diğer marka ve modellere ayıp olur

Çok araç gittim baktık, forumdaki abilerim'den Allah razı olsun,hepsi tam 3 ay kahrımı çekti yatıyoruz e34 kalkıyoruz e34 o nasıl bu nasıl bir ara hurda alıp toplamak bile içimden geçirdim . Nerdeyse tüm forum bir ara yalvarıcaktı açtım konulara bakarsan tabi burda devreye ekonomi ile birlikte zevk giriyor

Sonunda buldum aldım , ama dedkleri kadar varmış , araç ne kadar temiz , orj. olsada illaki masrafı var heleki göz zevki çok değişiklik gösteriyor, zaten para tutanda motor , yürürle,cozmatik

Allah gönlüne göre bir e46 m3 versin

Bana sorarsan hayalim rdw(arkadan itişli Turbo ) 200sx'ler çok az ve sıkıntılı tmzleride pahalı o yüzden hem yüksek model hem donanımsal olarak F1 335i Twin Turbo Hayalimin doruk noktası . . .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı O.Z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi herkezin kendi görüş vede düşüncesine saygımız var ;

Fakat bende senin kadar olmasada e34 520i arayışındaydım , piyasada nadide kalmış denicek kadar azlar aslında çok var'da e34 modundan çıkmış hepsi Araba bile demek diğer marka ve modellere ayıp olur

Çok araç gittim baktık, forumdaki abilerim'den Allah razı olsun,hepsi tam 3 ay kahrımı çekti yatıyoruz e34 kalkıyoruz e34 o nasıl bu nasıl bir ara hurda alıp toplamak bile içimden geçirdim . Nerdeyse tüm forum bir ara yalvarıcaktı açtım konulara bakarsan tabi burda devreye ekonomi ile birlikte zevk giriyor

Sonunda buldum aldım , ama dedkleri kadar varmış , araç ne kadar temiz , orj. olsada illaki masrafı var heleki göz zevki çok değişiklik gösteriyor, zaten para tutanda motor , yürürle,cozmatik

Allah gönlüne göre bir e46 m3 versin

Bana sorarsan hayalim rdw(arkadan itişli Turbo ) 200sx'ler çok az ve sıkıntılı tmzleride pahalı o yüzden hem yüksek model hem donanımsal olarak F1 335i Twin Turbo Hayalimin doruk noktası . . .
    Allah razı olsun abi, inşallah bakalım m3'ten önce şu karışıklığı alsa Allah kafamdan daha iyi olacak . İnşallah hayal ettiğin bütün araçlara binersin.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YORUM YOK

Valla şaka bir yana, Yakın zamanda yine forumda 335 mi E46 M3 mü diye bir konu olmuştu orayada yazmıştım. E46 M3 tabiki bir M ve her M gibi çok özel bir araç, Atmosferikliği olsun mekanikliği olsun çok keyifli bir araç ama iyi bir daily malesef değil. Eğer tek araba olarak binilcekse kesinlikle uğraştırır, Ne kadar temizleride olsa en genci 10 yaşında şu anda. Sürüş keyfi olarak 335 ten sana daha fazlasını sunacaktır ama doğru yazılımla 335lerin ne kadar hızlı olduğu ortada. Şuan ilanda olan çok temiz 2 araç var ama sonu belli olmayan bir macera, Sorunsuzda geçebilir, Gönül yarasıda açabilir. Senin bakış açını tamamen anlıyorum çünkü hemen hemen aynı bakış açısına sahibim, Almadım diye pişman olacaksan al, ama 335 ten çok daha dikkat isteyen bir aracın olmuş olacak, Isınmasını uzun bekliceksin, Yatakları dinleticeksin ara ara vsvs. Eğer tek araba ve ayda 1000km den fazla yapıcaksan önermem.

İyice ölç tart, bütceni zorlayabilirsen C6 ları araştır, hesabını kitabını yap ama M3 alırsan kenarda 10 kagıt net bulunsun

Insallah istediğin gibi olur
    LSX

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satıp e36 m3 bile alırım niyetim varsa . Gönlünde varsa hevesinde varsa her değiştirdiğin arabada aklında kalır aklında kalıcağına alıp tadına bak bence 1 kere geliyoruz dünyaya.
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben satıp e36 m3 bile alırım niyetim varsa . Gönlünde varsa hevesinde varsa her değiştirdiğin arabada aklında kalır aklında kalıcağına alıp tadına bak bence 1 kere geliyoruz dünyaya.

herşey gönül değil işin içinde mantıkta var diyeceğimde inan senin gibi EG sahiplerini görünce içim gidiyor, E46 M3,S2000,Camaro,Yukon Kanada'da zamanında sahip olduğum birkaç araç

inan hiçbiri EG B20/GSR kadar haz/zevk vermedi belki S2000, tamam E46 aşırı bir araç ama her daim korka korka basmak,sürmek başka , hiçbirşey olmayacağını bile bile 8000rpm yaparak vtec duymak bambaşka ve bana halen tipi çok tatlı geliyor keşke yaşa uygun olsa lan bu ne demeselerde ciddi para bayılıp bir tane restore etsem baştan aşağı.

yapim diyorumda sonra millet orta yaş krizi sanacak

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey gönül değil işin içinde mantıkta var diyeceğimde inan senin gibi EG sahiplerini görünce içim gidiyor, E46 M3,S2000,Camaro,Yukon Kanada'da zamanında sahip olduğum birkaç araç

inan hiçbiri EG B20/GSR kadar haz/zevk vermedi belki S2000, tamam E46 aşırı bir araç ama her daim korka korka basmak,sürmek başka , hiçbirşey olmayacağını bile bile 8000rpm yaparak vtec duymak bambaşka ve bana halen tipi çok tatlı geliyor keşke yaşa uygun olsa lan bu ne demeselerde ciddi para bayılıp bir tane restore etsem baştan aşağı.

yapim diyorumda sonra millet orta yaş krizi sanacak
    eg yi satalı 1 sene kadar oldu resim öyle kalmış şuan ek civic sedan var ama eg ile şuanki aracımın arasında 3 tane 1.7dti , integra , e30 ,e36 kullandım ben mantık adamı değilim valla aldığım arabalar hep çocukluğumdan beri hayalini kurduğum arabalardı maddi imkanlarımın el verdiğincede hayalini kurduğum arabalara binicem hepsinin tadını alıcam misal şuan aklımda e30 alıp restore etmek var ama civice çok para harcadım hakkını verirlerse satarım e30 alıp binerim
    Hakkı Can Eryüzlü...

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç masrafsız m3 e 40 bin masraf yaptık hesap et birde Oğulcana bi sor onlarda it köpek aş olarak ciddi masraf yaptılar bende 36 turbo vardı hayatımda hiç bi araçta bukadar yorulmadım bak hepsini sattım efendi gibi nissana biniyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YORUM YOK

Valla şaka bir yana, Yakın zamanda yine forumda 335 mi E46 M3 mü diye bir konu olmuştu orayada yazmıştım. E46 M3 tabiki bir M ve her M gibi çok özel bir araç, Atmosferikliği olsun mekanikliği olsun çok keyifli bir araç ama iyi bir daily malesef değil. Eğer tek araba olarak binilcekse kesinlikle uğraştırır, Ne kadar temizleride olsa en genci 10 yaşında şu anda. Sürüş keyfi olarak 335 ten sana daha fazlasını sunacaktır ama doğru yazılımla 335lerin ne kadar hızlı olduğu ortada. Şuan ilanda olan çok temiz 2 araç var ama sonu belli olmayan bir macera, Sorunsuzda geçebilir, Gönül yarasıda açabilir. Senin bakış açını tamamen anlıyorum çünkü hemen hemen aynı bakış açısına sahibim, Almadım diye pişman olacaksan al, ama 335 ten çok daha dikkat isteyen bir aracın olmuş olacak, Isınmasını uzun bekliceksin, Yatakları dinleticeksin ara ara vsvs. Eğer tek araba ve ayda 1000km den fazla yapıcaksan önermem.

İyice ölç tart, bütceni zorlayabilirsen C6 ları araştır, hesabını kitabını yap ama M3 alırsan kenarda 10 kagıt net bulunsun

Insallah istediğin gibi olur
    Ayda 1500 km falan yaparım yüksek ihtimal, boş dolaşmayı falan çok severim ben bide. C6 lara da bakıyorum da aile de çok tepki çekiyor aile dostu bir abimizde vardı illallah dedirttiler adamı baskıdan dolayı o yüzden en erken 2 seneye falan pişirrim bizimkileri c6 için . Bu arada bu kadar uğraşmış biri olarak yorum için çok teşekkür ederim, süper oldu. (Araç bir gün satılacak olursa beni de sıraya yazabilirsin .) Tekrar kazasız belasız sürüşler.

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir E46 M3 kullanıcısı olarak eğer günlük olarak kullanıcaksan alma derim, çünkü günlük olarak kullanmaya gelcek bir araç değil. Yazılımlı bir 335i den de yavaştır tabi ki ama nihayetinde M makina olayı farklı tabi, yıllar sonra keşke alsaydım demek yerine alınabilir bence.. Ama ne olursa olsun 12-13 yaşında araç alcaksın ister istemez ufak tefekte olsa masraflara hazırlıklı olmak lazım..
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FRTDI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir E46 M3 kullanıcısı olarak eğer günlük olarak kullanıcaksan alma derim, çünkü günlük olarak kullanmaya gelcek bir araç değil. Yazılımlı bir 335i den de yavaştır tabi ki ama nihayetinde M makina olayı farklı tabi, yıllar sonra keşke alsaydım demek yerine alınabilir bence.. Ama ne olursa olsun 12-13 yaşında araç alcaksın ister istemez ufak tefekte olsa masraflara hazırlıklı olmak lazım..
    Masraf tabi ki olur, o konuda sıkıntım yok 10-15 civarı kenara ayırmayı düşünüyorum ama günlük kullanacağım arabayı orası kesin.

ozzywan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miata
    Is
    Always
    The
    Answer ------ https://www.instagram.com/ozanbalta/

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ekranlı 3.35i varken e46 m3 le işim olmaz.

ben 3.35i doldurup m3 saplardım
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Otto_Skorzeny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayda 1500 km falan yaparım yüksek ihtimal, boş dolaşmayı falan çok severim ben bide. C6 lara da bakıyorum da aile de çok tepki çekiyor aile dostu bir abimizde vardı illallah dedirttiler adamı baskıdan dolayı o yüzden en erken 2 seneye falan pişirrim bizimkileri c6 için . Bu arada bu kadar uğraşmış biri olarak yorum için çok teşekkür ederim, süper oldu. (Araç bir gün satılacak olursa beni de sıraya yazabilirsin .) Tekrar kazasız belasız sürüşler.
    Bence Ogulcani kanirt ogulcana degisik bir proje yapicaz , Ogulcan ver M3 u gidelim hadi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bu benim .

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekranlı 3.35i varken e46 m3 le işim olmaz.

ben 3.35i doldurup m3 saplardım
    Bende ekran yok, ekransız 335 varken kurtarır mı?

Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Ogulcani kanirt ogulcana degisik bir proje yapicaz , Ogulcan ver M3 u gidelim hadi
    Haydi ver gitsin bence de, farklı projeler görmek isteriz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)