yemin olsun şu ülkede İmam'a inancım kalmadı ya kim nerden nasıl çakacak korkusuyla tetikte yaşıyorum hergün.
Arkadaş w.app'dan yazılanlara bakıyor ama cevap vermiyor.
Plaka kesinlikle eklenmeli. Ama o araç bir şekilde birine kitlenecek. Yazık olacak.
ben aradım 6 parca boya var ama kazadan degıl renk tutsun dıye boyattık dedı![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
şu 4-5 parçayı boyıyacaklarına bence komple belden aşağısını boyatsalar çok daha makbule geçer boya farkı falanda olmaz adam gibi iş olur fiyattada çok bir fark olmaz. diğer türlü amerikan bayrağına dönüyor bir yerde yeni boya bir yerde eski boya birde renk tutmazsa tam mah voluyor araba..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Konu amacına ulaştı demişsiniz ama ilan açıklmasında herhangi bir düzenleme mevcut değil. Amacına ulaşmış olsaydı aracı satan arkadaş doğruyu yazardı.
sol alttan airbag e kadar yiyorumm sonrada 3-4 parça boya ile satılıyorum YERSEN!!
26 Nisan 2016
12:57
cevap
Hülya Pekşen
Aynen
araç dolandırıcılarına yapmak istediğim şey...diğerleri ile ilgili de mevcut bi sürü şey var
ılan yayında degıl uyarısı verıyo galıba sılındı
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)