C63'ün arkası sürekli kopuyor diyebiliriz![]()
M3 yol tutuşu harika.
Lexus IS-F ise, motoru iyi fakat bir M3 kadar performanslı değil bana göre,
M3 en iyi seçim olurdu..
RC F yada e93 M3![]()
C63 AMG, fakat bütçene uyarsa, C63 AMG Coupe.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
kesinlikle bu üçünün arasında kalsam e92 m3 seçerdim bu sınıftaki en eğlenceli olan araba bence tesltlerdeki yorumlardan hatırlıyorum m3 ü nc63 amg den daha zevkli bulunduğu yazılmıştı
Dün 3 arabayıda denedimIS F gerçekten hızlı ama çok yumuşak ayrıca gaz tepkimesi biraz değişik geldi bana. M3 bildiğimiz M3
c63 tartışılmaz.
IS F baktığım baya kirliydi içi dışı sigara fln içilmişo yüzden hoşuma gitse bile almayacağım haldeydi.
Mercedes dealerinda hem m3 hem c63 vardı. fakat m3 önden kazalıydı. adam her nekadar kazası yok dediysede vuruk yerleri görünce inşallah bizim boyacı boyamamıştır bunu böle dedi![]()
Tam c63de karar kılarmış gibi oldum. Nissan Dealerina gidiyim dedim bide. Gitmez olaydım.
Hiç aklımda olmamasına rağmen arkadaşımın gazı ve eşimin seneye GTR sözüyle ile Nissan Juke Nismo RS aldım
Heycandan içinin fotoğraflarını çekmeyi unuttum.
AWD Otomatik 1.6 Turbo215 HP sanırım yazılım dp ve filtreyle 250 hp olur.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yahu vette diyoruz, m3 diyoruz, isf diyoruz juke nerden ciktigule gule kullanin. Kullanici yorumlarinida paylas ltfen alistikca.
Hahahah valla eşim aklımı çeldi. Dedi şimdilik bunu al seneye GTR alırsın diye![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Tertemiz icine sinen bi araba almisssin hayirli olsun. Eglencelidir. Gtr'i bekliyoruz
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
2014 model oluşu 15 bin milde oluşu ve fiyatı gerçekten büyük etken oldu![]()
Bide bu fotoğraf tabiki aklımı aldı
Bu arkadaşın arabaları : https://www.instagram.com/mcgtrn1smo/
Ne diyim bilemedim, hayırlı olsun.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Greencard çekilişi 03 mayıs salıümitle bekliyorum
![]()
Hayırlı olsun çok beğendim ben. Juke şu an da çok güzel duruyor ama GTR jantlarıyla efsane durur bence![]()
aslında şurda hata yapıyoruz, onu mu alayım bunu mu alayım stresi yaşarken. en iyisi birinden başlamak ve sıradan geçirmekbaşla birinden gitsin
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)