Vw ilk parti 1.6 tdi da DSG getirmemeyi sever 2011de B7 de yapmışlardı.2017 ocak itibariyle gelir diye düşünüyorum.
Ha bi de şuan manuel ile satılması nimet bence 2.0 tdi 150 hp motorun teknik özelliklerini incelediğimde 9.3 sec 0-100 ve 200 kph top speed görüyorum.1.6 tdi en iyi ihtimalle 12 sec 0-100 performansı verecek ki bu da 100 küsur lira verilen araba için küfürdür.Velhasıl 1.6 tdi yazılımsız binilmeyeceği için manuel olması şans.
Tiguan cup ile golf 7 arasında fark olması normal çünkü birisi mqb diğeri 2003den kalma pq35
Touareg kötü demek istemedim sadece bu ülke yanlış seçim
Aerodinamiği bilmem ama ağırlık olarak passatdan biraz hafif diye biliyorum
Tigunun amacı arazi değil yerden yüksek olmasını seviyolar
bu sefer oldu seatdan da geliyor yakında valla segmentde kaşkaaylara kayacaklar sanırım bu sefer![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bugün doğuşun eğitim merkezindeydim araç dağıtım departmanını gezme fırsatım oldu tırlar tiguan doluydu.önümüzdeki hafta biçok bayiide olur.
Gayet başarılı araç. Tabi lambo ları görünce tiguan felan unutuldu hemen)
VW TİCARİ ARAÇ-ANTALYA
Her malin alicisi vardir,fiyat onemli.
Ancak cok fazla gilf ici,disi passat...
Basarili olur ama fiyatlama onemli. Ayrica 1.6 dizel otom 4 cekeri gelmeli ki kaskay ,Crv vs ye rakip olsun...
Şu hali prk cezbedici değil ama R line modeli canlı göremedik fiyatıda ne bilmiyorum ama 6 ay qashqai kullandım kadjar aynı zaten ama crv nin duruşu efsane duruyor tiguan R line bozar
Güzel oldu araç ben beğendim fakat seat ateca ve skodanın yeni suv u gelmeden tercih etmezdim.
Bu arada insanlar senelerdir tiguan bekliyormuş meğer şuan hazirana kadar olan araçlarda %91 presold oranı var. Highline 1.4 otm.lerin siparişte olanlar dahil hepsi kaparolu![]()
Kesinlikle yeni cikmis bir model "HİC BİR MARKANİN ALİNMAZ"
Bu kurai kesinlikle unutmayin...
Benzinli almak cokkk deger kaybettirir bu araaclarda.
1.6 dizel oyo 4 cekeri cikana kadar sabretmek gerek... 4 cekerle isi olmayanin yine dizel secmesini tavsiye ederim,***** dizel ulkesi olduk. Ancak fiyatlari bilmiyorum,dogus benzinliye cazip bir fiyat farki koyarsa,dizelin gec uyanmasi ve surus keyfi bozmasina katlanmadan keyifle benzinliye binilir.
Duz vites bu araclarda tarihi hata olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)