User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Hastalık hastalığı

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl kardeşim kendine bence acaba hastamıyım diyerek daha çok zarar veriyorsun kafanda kurarak olmayan hastalığı resmen kendine çekersin allah göstermesin.

Çok kafana takma diyebilecem çözümü sende saklı.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hastalik hastaligi degil panik atak hastasisiniz. ilerlerse bu durum anksiyete bozukluguna donebilir ilerletmeden ilacla tedaviye baslamak lazim , uyutmayan ilaclarda mevcut

emreaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi psikolojik danışmanlık okuyorum 3.sınıf öğrencisiyim , davranış bozuklukları dersinde kıymetli bir hocamdan öğrendiğim üzere günlük pratik çözüm olarak atak esnasında derin nefes almak yerine nefesini tut ve bekle, atağın gelme riskini hissettiğin an derin nefes alabilirsin ama atak anında nefesini tutmalısın.. Ama tabiki uzun vadede iyi bir psikoloğa görünmek şart sakarya izmit civarında olsaydınız hocam Mustafa Koç'a yönlendirirdim gerçekten alanında kıymetli bir insan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba konu açma iznini ''Dragger''dan aldım,belki saçma görülebilir diye sormak istedim.

Başka takıldığım bir forum sitesi yok,tanıyıp tanımadığım insanlarla görüştüğüm tek yer burası. Muhabbete başlamak istiyorum,belki aramızdan birisi bu tür huylara sahiptir,ya da bir yakını ne bileyim belki atlatmıştır. Psikolog ve psikiyatri ye gittim ama hemen bıraktım rutin ilaç muhabbetlerinden istemiyorum,ilacı kullanıp uyku yaptıktan sonra bir faydası yok bana. Çalışıyorum ve kazanmam gereken bir sınav var ayrıca ders de çalışıyorum.

Belki bazılarına komik gelebilir ,hatta arkadaşlarıma aileme ve sevgilime komik geliyor;ama artık sinirlenmeye başladılar ki zaten çoğu huyumu ve takıntılarımı bilmiyor. Herhalde bilseler kafayı yeme noktasına gelirler. Bu ciddi bir hastalık herhalde günlük yaşantımı etkileyecek şekilde .
    Askerden geldim geleli var . Kasım ayından bu zamana kadar 4 kere kan tahlili olmak üzere bir sürü tahlik yaptırdım 4 kere hastaneye çeşitli rahatsızlığım olabileceğinden dolayı gittim.

Kalbim mi çarpıyor ? Kesin kalp krizi geçiriyorum başka açıklaması olamaz. Zor nefes alma hissiyatım mı var ? Kesin koah ya da başka hastalıklar. Öyle eften püften hastalıkları üstüme almıyorum kesin ölümle sonuçlanabilecek ya da hayatımı etkileyecek hastalıklar.

Önce ağzım kuruyor vs.bahanesiyle hastaneye gittim diyabet var dedim. Tüm sonuçlarım güzel çıktı herhangi bir sıkıntı yok . Sonra 1.5 hafta geçmeyen bir baş ağrısı peydah oldu ama başka bir belirtisi yok . Kesin beynimde tümör var dedim nöroloji doktoruna gittim orda da bir sürü tahlil ve MR 'a girmemden sonra yine hiçbir sorun olmadığını öğrendim. YETMİYOR YETMİYOR ,sanki adamlar hiçbir şey bilmiyor bir ben doğruyum.

Kalbim çarpıyormuş gibi oluyor nefes alamama hissiyatına giriyorum uyurken ,kesin kalp krizi geçireceğim ya da kalp ile alakalı sorunum var diyorum. Gittim ekg testlerine girdim ,akciğer grafiklerim hepsi sorunsuz çıktı . En son midem ile alakalı basit bir hastalık gastrit çıktı o kadar o bile belki bu stresli yaşantımdan olabilir .

Uyumadan önce kolum bazen bacağım istem dışı hareketler yapıyor,tabii bu hareketleri yaparken yine bir psikolojik savaş içerisindeyim kesin ben de bir şeyler var diye . O kadar kötü bir durum ki atıyorum yatağıma uyumak için 12'de giriyorsam bu 2 ya da 3 'ü buluyor. Elimde telefon google'a giriyorum şöyle oldu böyle oldu diye hastalık araştırmasına giriyorum ve gidip apansız çözümü olmayan bir hastalığı üstüme yapıştırıyorum ve onunla günüm geçmeye başlıyor. En son ki hastalık belirtilerim ALS,MS ,PARKİNSON,PANKREAS..

Böyle olmayı hiç istemiyorum,doktora da gittim saçma sapan tanışma muhabbetleri ya da ilaçlarla harcayacak vaktim yok. Gerekirse şehir dışına çıkıp bilinen tavsiye edilecek bir doktora gitmek istiyorum. Hastane hastane dolaşıp kan tahlili vermekten bıktım hiçbir şey çıkmayacağından eminim artık ama bunu kendime anlatamıyorum . Bir insan gözlerinin içine günde belki bilerek 30-40 kere bakar mı ? Sarılık var mı diye ?Ben bakıyorum.

Kalbinizi dinliyor musunuz ? Nasıl atıyor diye. Elimde shealth uygulaması sürekli nabız ölçüyorum salak salak. Bunun adını ben ruh kanseri koydum öldürmüyor belki ama süründürüyor . Belki yazacak daha çok şeyim var ama ilk defa içimi dökmek istedim .
    Abi senin tanın vücut disformik bozukluk , panik atak yada hipokandrazis olabilir. Kesin tanı için uzmana görünmek şart tabiki. Ama ilaç kullanmanızı tavsiye etmem ilaçlar sadece seni uyuşturup bunları düşünmemeni sağlayacak ve bıraktığın anda aynı şeyleri tekrar yaşama ihtimalin yüksek olacak. Bu nedenle psikiyatrist yerine psikoloğa git derim.Bilişsel davranışcı terapi ile çözüme ulaşılmış , sonlandırılmış bir çok örneği var. Ama tahmin ediyorum ki hastalık hastalığıdır senin tanın. Eğer bu durumu nöbetler halinde ve ölüyorum kalp krizi geçiriyorum şeklinde yaşamıyorsan , doktorları gezip gezip verdikleri ilaçları , koydukları tanıları beğenmiyorsan bu büyük ölçüde hipokandriazis(hastalık hastalığı) belirtisidir.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bunun tam tersi bi durum olmuştu. Nabız sürekli yüksek sık sık çarpıntı oluyordu. Bir iki acile gittim sakinleştirici yapıp yolladılar sonra bi kardiyoloğa gittim doğru düzgün muayne etmeden sende panik atak var dedi antidepresan verdi. Kullanmaya başladım bende 2 sene filan çarpıntı yine oluyor ama psikolojik olduğuna kendimi ikna ettiğimden çokta takmıyordum. Sonra tıp okuyan bi arkadaşla oturuyorduk bu muhabbet oldu. Bana sende panik atak olcak son insansın dedi çünkü hakaten hastaneye çok nadir giderim oda millet zorlarsa. Beni bi doktora yönlendirdi kalp kapakcığında gevşeklik varmış ondan oluyomuş. Miral valf prolapsusu deniyor. Çok önemli bişeyde değilmiş zaten.Kafein alkol nikotini azalt dedi. Alkol hariç diğerlerini azalttım ilacıda bıraktım iyiyim. Yine çarpıntı oluyor ama alışmak lazım bunla yaşamaya.

Kendini bi sağlık problemin olmadığına bunların psikolojik olduğuna ikna etmen lazım. Bu konuda bence iyi bir psikolog yardımcı olabilir. Kafanı boşaltmak içinde meditasyon yada yoga filanda yapabilirsin. Hani yaptığımdan değilde yapanlar huzur bulduğunu iddia ediyor. Eforlu bi spordan ziyada bu şekilde bişey dene bence
    Everyday I ** çapuling...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin tanın vücut disformik bozukluk , panik atak yada hipokandrazis olabilir. Kesin tanı için uzmana görünmek şart tabiki. Ama ilaç kullanmanızı tavsiye etmem ilaçlar sadece seni uyuşturup bunları düşünmemeni sağlayacak ve bıraktığın anda aynı şeyleri tekrar yaşama ihtimalin yüksek olacak. Bu nedenle psikiyatrist yerine psikoloğa git derim.Bilişsel davranışcı terapi ile çözüme ulaşılmış , sonlandırılmış bir çok örneği var. Ama tahmin ediyorum ki hastalık hastalığıdır senin tanın. Eğer bu durumu nöbetler halinde ve ölüyorum kalp krizi geçiriyorum şeklinde yaşamıyorsan , doktorları gezip gezip verdikleri ilaçları , koydukları tanıları beğenmiyorsan bu büyük ölçüde hipokandriazis(hastalık hastalığı) belirtisidir.

Kardeşim dediğim gibi psikolog'a gittim ama devam etmedim benim hatam aslında. Yarın yakın tanıdığımız bir psikiyatrist'e gideceğim beni muayene edeceğinden eminim ilaç verip yollamaz. İlaca bile razıyım artık ,günlük normal yaşantıma döneyim yeter ki . Böyle yaşanır mı

Vücudumun her yeri arada bir zonkluyor. Kulağım,kolum,bacağım sonra birden sırttan yokluyor . Ben kafayı yedikçe sinyal mi veriyor napıyor dalga geçer gibi anlamadım.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim dediğim gibi psikolog'a gittim ama devam etmedim benim hatam aslında. Yarın yakın tanıdığımız bir psikiyatrist'e gideceğim beni muayene edeceğinden eminim ilaç verip yollamaz. İlaca bile razıyım artık ,günlük normal yaşantıma döneyim yeter ki . Böyle yaşanır mı

Vücudumun her yeri arada bir zonkluyor. Kulağım,kolum,bacağım sonra birden sırttan yokluyor . Ben kafayı yedikçe sinyal mi veriyor napıyor dalga geçer gibi anlamadım.
    Abi içgörün yüksek bu bir avantaj terapiyle atlatırsın Allahın izniyle. Eğer panik atak gibiyse atağa maruz kalıp atağın sana bir şey yapamadığıyla yüzleşmen lazım. İnternete yazsan bile çıkar panik atak anı ile kalp krizi anında vücutta gelişen semptomlar farkları. çok çok farklı şeyler yani onu okumak bile biraz olsun rahatlatır seni. Eğer bulamazsan notların arasından bulur atarım ben dilersen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emreaydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi içgörün yüksek bu bir avantaj terapiyle atlatırsın Allahın izniyle. Eğer panik atak gibiyse atağa maruz kalıp atağın sana bir şey yapamadığıyla yüzleşmen lazım. İnternete yazsan bile çıkar panik atak anı ile kalp krizi anında vücutta gelişen semptomlar farkları. çok çok farklı şeyler yani onu okumak bile biraz olsun rahatlatır seni. Eğer bulamazsan notların arasından bulur atarım ben dilersen

Kalp krizi muhabbetini bitirdik ekg'den sonra . Gayet rahatım .

Yeni trendlerim var artık. Ders çalışıyorum ara verirken muhakkak google'a girip yazıyorum bir şeyler buluyorum yine.
    imzasız..

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha aynı ben 2 tane mr çektirdim kaç tane tahlil yaptırdım gözcüye gittim gözlerim bozuk diye 0 çıktı
    en son ayağım gerdiriyor dedim onda fıtık çıktı başlangıcıymış
    daha sonra gece yatarken kolumda uyuşma oluyor bazen güç kaybı gibi hissediyorum. Mitral kapak prolapsusu var bende kalbimin üstüne yatınca psikolojik midir nedir uyutmuyor. Gece böyle yatınca acaba bu gece mi öleceğim diye düşünmeden edemiyorum Niyeyse yatakta tek yatınca hep bunu düşünüyorum

Gülüyorum çünkü artık koyverdim gitti...
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de hastalık hastasıyım.Bunun başlangıcı 99 senesiydi sanırım biri ile korunmasız ilişkiye girmiştim ve o zaman başlamıştı.
    Önce eliza testi.Sonra bu virüsun yavrulama kuluçka süresi olduğunu öğrendim.Al başına belayı ömrümden 3 ay gitti.
    3 ay sonunda 6 sonra tekrar bi test yaptırın dediler.Tabi ben hergün ayna karşındayım ağız içimi,kollarımı,göz altlarımı kontrol ediyorum.
    Neyse o bu derken 6 sonraki testte de birşey çıkmadı.

Aslında bu olanlar normal sonuçta hastalık kapmış olabilirdim.

Asıl olay bundan sonra başladı.Çok yakın bir tanıdığımızı genç yaşta kanserden kaybettik.Bu olaydan sonra artık ya benim başıma,ya anneminiya babamın başına da gelirse diye kurmaya başladım.Sonra kendimi internette bu vb.. hastalıkları incelerken bulmaya başladım.Ölüm korkum tabiki vardır ama öleceğimi bile bile yaşama korkusundan mıdır bilmiyorum artık dışarı çıkmıyordum.Nezle olsam herhangi birşeyin başlangıcı mı demeye başladım.Hastanelere gidip ultrassonlar yaptırmaya başladım veya kan testleri.

Sonuçu aldıktan sonra doktorun dediğine inanmayıp elimdeki test sonuçları ile başka hastanelere gidiyordum.En sonunda psikoloğa başladım sanırım 12 seans aldım.
    Bu anlattıklarım 1999-2007 arasında gerçekleşti.

Ama geçen sene yeniden nüksetti diyebilirim.Hatta ve hatta yukarıdaki seneler arasında gerçekleşenden daha ciddi ataklar şeklinde.Sebep ne ben de bilmiyorum.
    Ama bu sefer daha çabuk atlattım tabiki gene psikolog nezdinde.Ha %100 geçti mi değil.Kalıntılar oluyor yani ona çok da yapacak bişi yok.

Tavisyem hastalık konusunda internete sakın bakmayın o böylemi bu böylemi diye.Çünkü herkes bişi yazar ve bunun sonu da en son satır kanser olabilirsiniz diye biter.
    + Bir hastalık için olan belirtiler sıralandığında(bunlara yalan demiyorum) ama bu belirtilerin hepsinin sizde olması gereklidir.

Atıyorum X hastalığı için 7 madde sıralanmış ve ilk 4 ü sizde var diğerleri yok.Don't panic.

Ha şu olabiliyor diğer 3 belirti de yarın çıkarsa ne olacak ne yapacam.Ona da o zaman bakacaksınız.
    Yani elde kanıt olacak kanıt olamadan panik yapmanın manası yok.

Şimdi düşünüyorum da en güzel geçecek günlerimde ne stresler yaşamışım hayatı zehir etmişim kendime.

Allah düşmanımın başına versin derim ama beni düşünecek hali kalmaz

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar süredir bu durum devam ediyor nasıl başladı bunlar önemli
    iyi bir doktora gidip verilen ilaçları düzenli olarak doktorun bırak diyene kadar belki 1 belki 2 sene
    kullanmayı denediniz mi ?
    2-3 ay kullanıp bir işe yaramıyor deyip kendi kafanıza göre bırakmaktan bahsetmiyorum
    Never Back Down

Phenomenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirtiler Okb Andırıyor
    Never Back Down

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bir 10 sene önce babam da sizin gibiydi 40 lı yaşlarında.
    O zamanlar kendine bi hobi edindi. Balığa çıkıyordu, topladı kendini ve bu işin psikolojik olduğuna inandı.

Şimdi sıra bende.. Senin durumuna benzer şeyler yaşadım ben de 2 senedir. Tek kusurum karaciğerimde yağlanma başlangıçı çıktı.
    Saldım ben de tüm stresi sıkıntıyı artık. Olabildiğince saçma sapan şeylere takmamaya çalışıyorum kendimi.

İnşallah en kısa zamanda kurtulursun bu evhamlardan.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl yokmus gibi davran dostum.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl, sınav olarak hangi aşamadasın bilmiyorum ama (staj ya da yeterlilik) senin kadar fazla olmasa da o dönemde benzer sıkıntılar yaşadım.

Hem özel hayatım hem de iş hayatım biraz dengesizdi ve aynı zamanda da yeterlilik için derse abanmak zorundaydım.

Öncelikle şunu net söyleyeylim (yeterliliğe hazırlandığını dşünüyorum) sınavları her türl verirsin, kazanamam aman millet 10 kere maliyete giriyor 5 kere vergiye giriyor, sınav hakkı şu kadar falan derken farkında olmadan bunlar üzerinde ciddi baskı oluşturuyor. Makul bir çalışma ile 7/7 de yaptım çok kasmadan. Eminim sen de yaparsın.

Sınavı düşün derse aban ama dünyanın sonuymul gibi de düşünme. Emin ol senden daha kötüleri aldı o sınavı.

Kilit nokta "sınav baskısı - eş dos ne der - bir daha ders için vakit ayıramam" düşünceleri seni bu şekilde rahatsızlığa sürüklüyor olabilir.

Maneviyatın ne durumda bilmiyorum ama yatmadan önce kur'an dinle. Geceleri yasin dinleyerek uyurdum inan faydası oluyor.

Spor yap al 2 tane dumbell çalış. Yerin varsa al bir kum torbası 10 dk çalışsan zaten yorulursun. Sonra güzel duş yat uyu.

Hayatın rutine binmiş ise bunları değiştir, hep aynı yere gitme, aynı çikolatadan alma mesela.

Ben şuna inanıyorum ilaç en son tedavi yöntemi olmalı. Her insan kendisinin doktorudur. İnanım vesvese etmeden devam etmeye çalış.

Geçmiş olun rabbim şifalar eylesin.

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim ama psikolog/psikiyatr desteği şart.. Hastalık belirtisi için asla internete bakma..Gece terlemesi yazarsın google'a 1000 tane kanser tipi gelir, ama kimse yazmaz "olm üstünü az ört ondan terliyosun diye".. bunun sonu yok.. kesinlikle prof. destek alman gerekiyor.. çok çok geçmiş olsun..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce bi konu açtım anıl abi fıtıkla ilgili.. kafayı yemek üzereydim. hala da on numara degil psikolıjim. şimdi mezun oldum iş güç dertleri başladı. kafama takacak bişey illa ki buluyorum malesef.. ama şunu soyluyorum fıtık ameliyatından sonra, s***im işi gücü, anam babam var çok şükür yürüyebiliyorum (ameliyattan önce 1 hafta yürüyemedim, ameliyattan sonra da 1 aydan fazla yataga baglı kaldım yeni yeni çıkıp dolaşıyorum uzun saatler). onun için simdi kendime diyorum ki, bi daha işi gücü parayı pulu sınavı bilmem neyi kafana takarsan kafanı s***im senin. hayattayız abi, annen baban kardesin eşin varsa inşallah hepsi sağdır, sağ olmasalar da sen sağsın ve bu foruma girip yazı yazıyorsun. gerisinin amk sınav olmasa nolur?
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce bi konu açtım anıl abi fıtıkla ilgili.. kafayı yemek üzereydim. hala da on numara degil psikolıjim. şimdi mezun oldum iş güç dertleri başladı. kafama takacak bişey illa ki buluyorum malesef.. ama şunu soyluyorum fıtık ameliyatından sonra, s***im işi gücü, anam babam var çok şükür yürüyebiliyorum (ameliyattan önce 1 hafta yürüyemedim, ameliyattan sonra da 1 aydan fazla yataga baglı kaldım yeni yeni çıkıp dolaşıyorum uzun saatler). onun için simdi kendime diyorum ki, bi daha işi gücü parayı pulu sınavı bilmem neyi kafana takarsan kafanı s***im senin. hayattayız abi, annen baban kardesin eşin varsa inşallah hepsi sağdır, sağ olmasalar da sen sağsın ve bu foruma girip yazı yazıyorsun. gerisinin amk sınav olmasa nolur?

Eyvallah kardeşim aynı şeyleri düşünüyoruz artık. Dün doktora gittim güzelce ilgilendi ama bir psikolog kadar konuşmadı tabii ilacı verdi yolladı.

İlacı açtım prospekdüsünü okudum anormal derecede yan etkileri vardı,belki normal yan etkiler düzeyinde olabilir ama içmedim. 2 gündür de gayet normalim durmadan dua ediyorum her şey için zaten şükreden adamım. Biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
    imzasız..

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardeşim aynı şeyleri düşünüyoruz artık. Dün doktora gittim güzelce ilgilendi ama bir psikolog kadar konuşmadı tabii ilacı verdi yolladı.

İlacı açtım prospekdüsünü okudum anormal derecede yan etkileri vardı,belki normal yan etkiler düzeyinde olabilir ama içmedim. 2 gündür de gayet normalim durmadan dua ediyorum her şey için zaten şükreden adamım. Biraz kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
    Prospektüsü okumaman gerekiyor, bakmayacaksın. Oradaki yan etkiler sende olacak diye bir şey yok ayrıca, yan etki olsa bile 1 hafta 10 gün içerisinde azalarak gidiyor. İlaç içmek de kötü bir şey değil, teknik yardımdan başka bir şey değil. Tavsiyem, doktorunuzun verdiği ilaçları kullanmanız yönünde. Anksiyete bozukluğunda güç toplamadan ilaçsız üstesinden gelmek zorlayıcı olabilir o yüzden belli bir dönem ilaç kullanıp, güç toplayıp sonrasında isterseniz ilacı bırakırsınız, sonuçta bunlar bağımlılık yapmaz(birkaç ilaç dışında) ki yapanlardan verdiklerini hiç ama hiç sanmıyorum, kırmızı reçete vs onlar zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)