User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
131 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Avrupa'ya Vizesiz Seyahat dönemi başlıyor

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yahu bu kadar gitme meraklısıydınız da vize mi engel oluyordu.. Gidin phukete.. Vize yok, bir şey yok.. Biraz fazla uçarsınız o kadar..

Sonrasında 1 saat masaj 25 TL, farklı masajlar biraz daha pahalı
    Yemek, konaklama bedava.. 5 - 10 TL'ye dünyaları yersiniz bir öğünde.. Plajlar deseniz cennet.. Hava mis...

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vıze serbestısını ne karsılıgında verdıler?
    Once bunu netlestırelım.Avrupa yahu,amerıka degıl kı,1 koyup 3 alsın.En azından 1 koyar. Avrupa bıze karsı 0 koyup 5 alma derdınde,oyuzden ıyı okuyalım sartları.
    Aramızda vıze basvurusu yapıp alamayan var mı?Şengen ıcın konusuyorum. Alamayan varsa,basvurdugu vıze ve red cevabınıda yazsın lutfen.
    Ayrıca AVrupa Turıstık serbestı getırıyor.Gıdıp kacak yasıyacaklar ayrı.Ayrıca Turıstık gırıs sartlarınıda okuyun...
    Ha ne olur,iş icin gıdenler 1-2 hatta 5 yıllık aldıkları vızelerı almak zorunda kalmazlar kı zaten sorun cekmıyorlardı.Tıcarı vıze cok daha uzun.Turıstık gıdecekler ıcınde,1-2 gunluk burokrasıden kurtulmak olur.Ancak sevınenler daha memleketı harıc baska ıl ve ılceye gıtmemıs ınsanlar. Tabıkı parısde sabah kahvaltısı ısın baska boyutu ama gerceklerıde gormek gerek.
    Buarada surec daha bıtmedı.1. Asama Avrupa Parlementosu var.Sonra her uye ulke TEKER TEKER kabul edıcek. Ancak bu surec veto surecınden farklı uygulamaya tabı olucak.Nıtelıklı oy kullanıcak.Boylece TR ye karsıt ulkeler by pass edılebılıcek ve asılabılıcek ama daha cokk su kaldırır bu konu.72 asamanında 5 asaması henuz tamamlanmadı. Bıraz arastırmak gerek,oyle konusmak gerek.
    Ha suda var,vızesız Avrupa ,AB'nın Turkıye'yı yanına cekmesı ıcınde polıtık bır hamle sıyasal yakınlasmadır.... Araplasmaya calısan Turkıye'ye guzel mesajdır...
    Multecıler konusu bızım ıcın altın yumurtluyan tavuk halıne geldı. Ancak cebınde akrep tasıyan sonuclarına katlanır.
    Sırat koprusunden gecıyoruz,Laıklık dahıl bır cok konu sınsı planlar ıcıne meze edılıyor....
    Burda hem sahsi hemde suan ki siyasi durumu anlatmaya calistim...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    portekiz tavsiyelerin varsa alabilirim koray
    ileri uçta Ronaldo, sağda Quaresma, solda serbest Nani tavsiye ederim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilis'e bombalar yağıyor ama yine, milleti meşgul edecek güzel bir konu buldular!
    Altında ki sebepleri incelemeden rahat seyahat edeceğini düşünenler yüzünden, yani hep kendini düşünenler yüzünden bu hale geldik.
    Her konuda, görüneni olduğu gibi kabul eden bir millet olduk çıktık, siyasilerin sözünü kanun bilen, güvenilir sanan bir millet olduk çıktık, çok üzülüyorum.

Ama unutmayalım ki, "SİYASİLER HER ZAMAN BİZİM DUYMAK İSTEDİKLERİMİZİ SÖYLERLER!"
    Fiat's Are Faster Than You Think!

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu plakalardan görmeye başladınız mı?

Avrupaya bunlarda vizesiz gidebilicek mi?

Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mody abi bu plakaları trafıkte gorup AS diyen ruh hastası bı tek ben degılımdır ınsallah

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer gerçekleşirse çok güzel olur, şahsen vize alma, sıra bekleme, istenilen bir ton evrak kendilerini bir *** sanmaları, ülkelerine muhtaçmışız gibi hal tavırlar dolayısıyla bu güne kadar sadece gereklilikten dolayı vize alıp ingiltereye gittim, onun dışında gidilebilecek durumda olan vizesiz olan çok fazla ülkeye gittim ki avrupadan çok daha güzeldir çoğu yer bence, fakat yinede sonuçta avrupa gidilip görülmesi faydalı olacaktır

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    33ü sonradan gördüm kardeşim yahu kusura bakma, valla bir Adanalı olarak ben bile gidiyorum sen gitmezsen ayıp İbrahimim dibinde ve cidden pahabiçilmez su,lezzet, tatlısına yine gidilir ya
    abi her gidişte 300 lük oluyorum ayda 3000 lirada sabit borç ödeyince , düşünüyorum artık mekana giderken
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi her gidişte 300 lük oluyorum ayda 3000 lirada sabit borç ödeyince , düşünüyorum artık mekana giderken
    sorma valla İbrahimim bendede 1 ev,1 araba kredisi yoldada çocuk hanım hamile sanırsam büyük konuştum bizede Narlıkuyu paris olacak gibi görünüyor

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de bence şu gerçek var ki, bu işe AKP taş koyar!
    Avrupa görüp, vizyonu genişleyen bir toplum işlerine gelmez!
    Bunlar değil miydi; "eğitim seviyesi arttıkça oy oranımız düşüyor" diyen!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar uçak bileti kalkmıyor sadece vize kalkıyor. Bi de kapıdaki EU citizens dan değil Others dan geçmeye devam edeceksiniz ve gümrük görevlisi tipine bakıp beğenmeyip deport de edebilir. Paris e heralde 10 kere falan gittim. 8. gidişte daha pasaport kuyruğuna gelmeden gate çıkışında histerik kadın polis pasaporta baktı dedi hop. Pasaport yeni diye beğenmedi hatun. Eski pasaportu çıkardım kaç tane giriş çıkışım var kaç tane schengen vizem var. Kadınla bi de fransızca konuşuyorum yok. Arabistan vizesini gördü eski pasaportta mısır vizelerini giriş çıkışları gördü iyice işkillendi. Bi de tek başına destek istedi ki kadınla ciddi kibar konuşuyorum ama dinlemiyo sürekli ters gidio. Karakolda parmak izime kadar alınıp kontrol edildim. 4 saatimi yediler. Eski pasaport falan yanımda olmasa kesin almazlardı vize olduğu halde. Sevinenler boşuna seviniyor söyliim bundan sonra daha da zorlaştırırlar girmeyi. Konsolosluk banka hesabına cartına curtuna bakıodu izin verio hadi bu gelsin bundan cacık olmaz diodu. Kapıdaki görevli sürekli diken üstünde olacak. Anam ben bunu alırsam gidip eyfel e bomba koyarsa benim anamı bellerler ben bunu almiim diye bakacak.
    IN BOOST WE TRUST

corrado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.hurriyet.com.tr/abye-rest...unuza-40100363

köprünün altından daha çok su akar

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İtalyadaki bütün öğlen yemeği rezervasyonlarımı iptal etmem gerekicek vize olmazsa
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corrado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi tayyibide patisinide sevmem ama şu an ülkemizdeki terör yasasını değiştirmeye çalışıyor ab yavşakları, ama tayyip yok dedi.

Muhtemelen doğudaki operasyonlar bile durdurulsun diyecekler bu ab denen yavşaklar.

vize konusunda zannetmiyorumki vize kalksın, bundan 10 yıl öncede vize kalkıyordu bir ara.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin bilgimi beyler ona göre balkona bayrağı asacağım.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyadaki bütün öğlen yemeği rezervasyonlarımı iptal etmem gerekicek vize olmazsa
    Bana söz verdiğin Roma'daki akşam yemeği yalan mı oldu?

Bileti iade edeyim o halde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi napalım yani Doğu'da hiçbir şey yokmuş gibi operasyonları mı durduralım? bunca şehitimizi boşuna mı verdik?
    Avrupa o maddeleri yeni koymadı. Şu aşağıdaki maddeler işine yaramadığı için sözde rest çekti.

1- terörle mücadele kanununda ve toplanma, örgütlenme, basın, ifade özgürlüğü alanlarında düzenlemeler yapılacak.
    2- yerel yönetimler yasasında düzenlemeler yapılacak.
    3- yolsuzlukla mücadele eylem planı hazırlanarak siyasi partilerin finansmanı, dokunulmazlıklar, rüşvet gibi konularda düzenlemeler yapılacak.
    4- europol ile tam işbirliği yapılacak.
    5- ab ülkeleri ile adli işbirliği ve yargı bağımsızlığı konusunda düzenleme.
    OEM+

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    AB vizeyi neden kaldırsın ki

Aşağıdaki haberden sonra ben kapıları komple kapatırdım AB nin yerinde olsam

http://www.haberturk.com/gundem/habe...in-yollarda/10
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım, bu 72 madde bu sabah mı önünüze konuldu? Ya da hiç okumadınız mı da sıra ile gelip 67 maddeyi halledip şimdi ooooo bu olmaz diyorsunuz. Madem işine gelmiyordu elinde onca koz varken bunları kullanıp maddeleri baştan revize edecektin. Ya da bu iş yatar deyip geri kabulü de diğer verdiğin tavizleri vermeyecektin.

Halk o kadar aptal ki şu söylemde dahi ülkenin yararına konuştuğunu zannedebiliyor. Böyle rezalet olmaz , yemin ediyorum Avrupa'da 10 Yaşında çocuğu kandıramazsın şu söylemle yahu. Bu ülkede milyonlar kanıyor işte.

Bir de terör terör diyoruz da , Allah Aşkına bir açıp bakın 1999-2000-2001 de kaç şehit vermiş bu ülke. Adamlar terörsüz ülke Alıp anasını bellediler, şehrimize bomba yağıyor beyler az biraz akıllı olun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)