72 madde tamamlansa bile karar cikmayabilir.
İlk postumu tekrar etmem gerek sanirim...
Printable View
72 madde tamamlansa bile karar cikmayabilir.
İlk postumu tekrar etmem gerek sanirim...
Vizeler kalkar umarım, fakat halkın uçak bileti alacak parası yokki, ülkenin refah durumu belli..
Vize konusunun özeti...
http://i.hizliresim.com/NAMj7L.jpg
O değilde babasının çiftliği gibi at sürüyor ya yazıklar olsun.. O ne derse bir ülkenin kaderi o oluyor.. Bir ülke bir adamın hırsına ne hallerde.. Başkanlığı versek de dursun bu terör, sayısını takip edemediğim şehit haberleri bitsin dedirtmeye getirdi.. Her otu .oku buna bağlıyor..
Şimdi troll arkadaşlar gelirler zaten Avrupa'yı kim ister, ne işim olur gitmezdim ki felan denir :)
Adamlar güzel yazmışlar..
Alıntı 1:
önce vizelerin kalkacağı haberi verildi. bu haberle güzel propagandalar yapıldı.
sonra vize serbestliğine rest çekildi.
ortaya sürülen bir vaatten prim yapılması gayet normal, fakat bu vaat başarısız olunca sözkonusu vaat "rest" adı altında tekrar prime dönüştü. vaatten ayrı bir prim, başarısızlıktan ayrı bir prim.
yöneten mi çok başarılı yoksa halk mı ota boka prim veriyor anlayabilmiş değilim.
Alıntı 2
memleketi tayyip sağolsun öyle bi hale getirdi ki;
daha önceden "vizesiz avrupa geliyor" haberlerine;
- "yae çok da tın bunu büyük zafer gibi sunacak ne var, alt tarafı 60euro ya alıyorsun zaten vize"
diyenler; şimdi büyük bir fırsat tepilmiş gibi "al amk bunu da sıçtın batırdın" diyor.
diğer taraftan; daha önce "işte reis avrupa kapılarını açtı, bunu ancak reis yapardı" diyenler; şimdi "yae çok da tın, avrupa kendi kaybeder" diyor.
önce birini seviyor ya da nefret ediyoruz, ondan sonra tüm konular buna göre şekilleniyor. bizim toplum olarak yüklem, nesne ve tümleç ile işimiz kalmadı, tüm derdimiz özneyle.
https://eksisozluk.com/vizesiz-avrup...3462?a=popular
Hergün Kilis"e günlük roket düşüyor, bidahaki seçim sonucunu cidden merak ediyorum.
Yanlış anlamayın, adamların can güvenliği kalmadı yine gidip birdahaki seçimde akp kovalarlarsa cidden acırım ben adamlara.
http://www.sondakika44.com/wp-conten.../10/kilis1.jpg
Bende buna hayret ediyorum zaten. Adamların paketi zaten belliydi. Dün söylemediler ki bunları. Europol bültenle Bilal i arıo ve uzun ve devlet tabii ki nerede olduğunu bilio ama söyleyemiyor. Şimdi de atar gider yapıo. Kim yönetio bunların operasyonunu bilmiyorum ama bizden biri olmadığı kesin. Türkün aklına bu kadar politik oyun gelmez.
bence kalkmaz vize, tüm maddeleri yapamayız, zaten yapsak bile cayma yetkileri var
Avrupa Parlamentosu, #Türkiye 72 kriteri tamamlayıncaya kadar #vize muafiyetini gündemine almayacak.
şu ülkede biraz mürekkep yalamış biraz dünyayı takip eden biraz avrupanın türkiyeye bakış açısını bilen her insan vizesiz alınmıycağımızı çok iyi bilir.. sorunun meselenin türkiye kaynaklı olmıycağınıda iyi bilir. gerekirse son noktaya kadar getirirler sonra son anda incir kabuğunu doldırmıycak bir meseleden vazgeçerler.. eğitimsizlik en büyük düşmandır.. kendiniz okumassınız araştırmassınız size sunulanı alır onu kabul edersiniz ama doğru ama yanlış..
Reis sinirlendi vizeyi yapmazsanızda bizi etkilemez, bu zamana kadar vizeylemi yaşıyorduk benzeri bişey söyledi, aç mültecilere avrupa kapılarını o zaman görsünler.
vizesiz avrupadan çok halk olarak güneydoğuya vizesiz çelik yeleksiz ne zaman gidebileceğiz bunu düşünüyorum son zamanlarda...
Koskoca bir yalan diyebilirim. Maksat tum multecileri Turkiye'ye doldurup Avrupa'nin yukunu hafifletmekti, zaten basarili da oldular.
Simdi bi 20 sene ''5 maddeniz eksik,alamayiz,tamamlayin gelin'' diye oyalamaya devam ederler.
Islamofobi tavan yapmis haldeyken kimse vizesiz seyahat imkani tanimaz.
Bakan umutların azaldığını söyledi az önce .
Yine kandırıldık :D
Şaşırdık mı :)
Buna AK zekalılar bile inananır.çevrem de bu partinin çok destekçisi bar ovunup duruyorlardı bu iş için diyordum her zaman ülke dev bi mülteci kampına döndü imkanı yok zaten savaş kapıda işid basketbol potasına atar gibi bomba atıp duruyor imkanı var mı diye. ***** kişi varken olmaz öyle şey sen büyüme düşmanısın diyorlardı al işte. Valla biz görürmüyüz bilmem ama.İleride bırak avrupayı, bu ülkenin çoğu şehrine girmek için vize alınacak