Kardesim senin ilacin megane coupe , hergun hatta her saat takip et guzel araba düştümü 1 saatte satiliyo haberin olsundüşen arabalari soylesem simdi burda izdiham cikar O yuzden takip et surekli
45-46 civarına alınabilir, 1.4 tsi 150hp tek kapı, bu araçta mercekli bi-xenon da var galiba.
İlan No: 287681291
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87681291/detay
kesinlikle megane coupe tavsiye ederim hiç yoksa yakıttan tasarruf edersin![]()
Eğer km yapıyorsanız size tavsiyem bu seçeneğin dizel olması. Ama dikkat edin sonra benim gibi az km diye 100 bin öncesinde alıp baskı balata gibi ve bir ton ömürlük parçanın değişimi işlerine girmeyin
Benim o paralara alacak olsam herhalde mito geçerdi aklımdanAlmasanızdan binip görüp deneyin. 1.4 155'likler de performans olarak tatminkar.
Alıp yakın zamanda elden çıkarmak varsa daha böyle alman fransız karışımı bir dizel yeterli gelebilir.
Konuya bir hort çekelimKendime dizel coupe bir araç bakıyorum. Limitim 25-40 arası. 40 üstü çok özel bir durum için esneyebilirim.
Dizel ve coupe olması şart. Manuel tercih sebebidir. Kafam bulandı araç bakmaktan. Biraz öneri alırsam çok mutlu olucam.Çok Teşekkürler
Saygılarımla
normalde bu markayı cok sevmem ama gözüme güzel geliyor bu aralar düşünülebilir.
Loading site please wait...
Favori konusunda da paylaştım bu konuyu görünce buraya da uyar.
Loading site please wait...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)