Trump ta Eyyy vali sen kimsin yavvv :D diyemiyor :D
Printable View
yılda nekadar başvuru alıyor acaba green card bir rakam var mı ortalama?
peki acaba Australia vatandasi bir kisinins Amerikaya tasinmasi,yerlesmesi ne sekilde olabilir acaba ? Bilgi sahibi olanlar aydinlatirsa sevinirim.
E-3 visa - Wikipedia
E3 visa programı var, Avusturalya vatandaşları için sadece, haliyle diğer bütün kotalardan ayrı bir kotası var.
Bunu araştırabilirler. detayları bilmiyorum, Green card a geçişi nasıl oluyor araştırmak hatta en iyisi bir avukata sormak lazım.
Onun dışında 90 gün turistik giriş çıkış serbest.
E3 visa iş üzerine alınıyor olsa gerek, hadi ben taşındım gidince orada bakarım şeklinde pek bir yolu yok.
Geleneksel ve heyecanli hortlatmayi yapalim...
6 Haziran'da aciklaniyor...
Haberiniz olsun...
Fenalik geldi Amerika sevdandan, ovmelerinden. Bize ne oradaki hayatindan?...ondan bundan...
Bunun gibi birseyler yazmisti birak burada hayat kurmayi, vize alamayacak, es kaza hadi Amerikaya giidyorsun deseler arkasina bakmadan gidecek biri..Ironi yapmistir diyemicem cok ciddydi. Sana hala saldirmadiysa / saldirmadilarsa o tayfa muhtemelen gormemislerdir bu konuyu.
Allah icinde fesatlik olmayan herkesin gonlune gore versin. Herkese istedigi yerde istedigi sekilde yasamayi gostersin.
Bol sans basvuranlara.
Hadi bu sefer olsun be! Akşam 20:00da açıklanacak sanırım.
Yarın saat 19 da açıklanacak muhtemelen çökecek , pazar günü bakmayı düşünüyorum ben
Subat 2020de Greencard Onayimi aldim, yaklasik 3 hafta oncede tahliye ucusu ile Miami’ye giris yaptim, buralardayim simdilik.
Umarim bu sene talihlilerinin yasadigi sikintilari 2021 talihlileri cekmez, cunku 2020’de Greencard cekilisi kazanlarin yarisi evrak onayi bile almadi...
Umarim bu senede forumdan birilerine cikar, en azindan surec konusunda ihtiyaci olan varsa yardimci oluruz
Çıkmadı şans yok zaten bende 2 arkadaşıma da çıkmadı. Hayırlısı olsun diyip kendimizi teselli edeceğiz artık.
Anil Hocam,
Kolay gelsin su durumda buyuk cesaret yaptigin.
Allah yardimciniz olsun.
Gıyaben ve ortak tanıdıklar vesilesi ile tanıyorum ve yaşın büyük olduğu için abi diye hitap edeceğim uygun ise.
Amacım gereksiz duyar kasmak , dur şuna bi laf sokayım , arkadaşlarımın yanında olayım da bi savunayım vs değil.
Dahil olduğum olaylı bir çok konuda söylemişimdir Hasetlik fesatlık işim olmaz hayatımdan çok ama çok memnunum 7/24 şükrediyorum.
Bunları bir netleştireyim ki sonra kedi uzanamadığı ciğere mındar der , kankilerinle gruplarda konuşup millete sarıyosunuz falan olmasın. Tamamen kendi hür iradem ile ve sonsuz saygı ile forum kültürü dahilide fikirlerimi beyan edeceğim.
Abi o geçenki konuda da yazdım sana araç leasing konusunda, sıkıntı bence üslup ile alakalı. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. @TarıkS falan da geçen yazmıştı yusufu tanısanız böyle düşünmezsiniz diye. Bence ifade ederken bir problem yaşıyorsun abi kendini.
Başımızdakilerin nefret dili kullanmasından insanlara tepeden bakmasından dem vururken kendi içimizde kıç kadar forumda bu yaklaşım çok çirkin geliyor bana da.
Abi seni seven çok arkadaş var yeşilköy tayfasından eskilerden falan , sen böyle birisi olamazsın böyle kirli düşünüyor olamazsın diye tahmin ediyorum , görünce 3 4 defa okudum mesajı.
Bahsi geçen arkadaş'ın yöneticisi olduğu aile şirketi ( arkadaşımdır yakinen tanırım derdim pofpoflamak değil hakkını iade etmek ) avrupanın bir çok ülkesine nitelikli ihracat yapan , Türk devletine milletine yüksek teknoloji askeri mühimmat üreten bir şirket. Yani sadece toplantılar için ya da askeri görevler için markettenn sigara alır gibi vize alıyor. Türkiye adına projeler üretiyor. Yani bir bakıma vatana millete bir çok kişiden daha faydalı.
Hepimizin problemi bu aşağılayıcı dil. Yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım. Saygı çerçevesinde kalmak lazım.
Ben aynı tepkiyi benzinciler kralı abiye de burada yazdım hiç bir saygısızlık yapmadan , insanlara aşağılayıcı mesajlar atmaması konusunda tartıştım. Orda da dedi millet çekemiyorlar diye ona da dedim ilgili konuyu hatırlayan vardır. O beyefendi de ben en iyi bilgiye sahibim ben varken siz kimsiniz üslubu ile yazıyordu.
Amerikada ki hayatınız güzeldir , paylaşıp farkındalık yaratmanız aracınızı paylaşmanız , belki çektiğiniz 2 kare fotoğrafı paylaşmanız çok güzel sosyal paylaşımlar. Seviniyorum ben yurtdışına çıktığımda vs Türk görünce. Uzayan kol bizden olsun daha da zengin olun (maddi anlamda değil sadece her konuda zengin olun ) daha da sağlıkla huzurla yaşayın Rusya da amerika da vs. Ama buraya gelip burada tesla x 20.000 dolar zuhahahah xD xD yazmayın abi.
16 bit beyni olan adam da biliyor artık avrupa da amerikada araba fiyatlarını.
Ve , Fenalik geldi Amerika sevdandan, ovmelerinden. Bize ne oradaki hayatindan?...ondan bundan... yazdı istese amerikaya vize alabilecek , kimseyi kıskanmayan hayatından memnun adam.
bu sene de kol saati çıktı :)
has not been selected :(
Ben anlamiom bu olayi, 2007den beri her sene basvuruyorum cikmiyor.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
Olmadı be zaten 200k dan 50k ya çektiler
Dahada çıkmaz :)
Bu senede çıkmadı, Geçen sene çıkmadı diye çok üzülmüştüm.
Geçen sene çıkmadı ama arkasından gelişen kişisel olaylar yüzünden iyiki çıkmamış hayırlısı böyleymiş gerçekten dedim. Bu senede çıkmadı bunda da vardır bir hayır diyip geçtim :)
yeni başvuru tarihi ne zaman oluyor
Konuya bir güncel çekeyim. Greencard'a başvuru yine yaptım bu sene, geçen sene çıkmadı ama şöyle bir durum var. Açık lisede öğrenci gözüküyorum maalesef bitirmedim. Bu yüzden greencard koşullarında şöyle bir şart aranmakta; Green Card başvurusu yapabilmek için en az lise mezunu olmak şart ya da son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmayı belgelemek gerekiyor. Ben Starbucksta supervisor olarak son 4 yıldır çalışıyorum. Supervisor yeni oldum. SVP değer 4'ün altında gözüküyor baristalık. Bu yüzden greencard alamama ihtimalim yüksek midir acaba? Vardiya amirliğini araştırdım ama bulamadım onetonline'ın kendi sitesinde. Bu konuda bana bilgi aktarabilecek birileri var mıdır forumda? Diplomayı almam için gereken kredi 100. Bu da 1 seneye tekabül ediyor ve girdiğim her dersi vermek zorundayım, bayağı uğraşmam gerek. Şimdiden teşekkür ederim.
First-Line Supervisors of Food Preparation and Serving Workers onetonline'da böyle bir rapor buldum acaba benim işimi kapsar mı? Sonuçta gıda cafe sektörü SVP değeri 4-6 arasında bu da geçerli bir puan sayılıyor diye biliyorum.
selamlar herkese.bu senenin başvuruları bitti değil mi?
Kasımın ilk haftası bitti diye biliyorum
Bu meslek süresini sigorta primi üstünden göstersek atıyorum 6 yıl aynı meslekte olduğumuzu
her sene başvuru yapardım bu sene kaçırdım başvuruyu. sonrada trumpu devirdiler sanşıma tüküreyim trump yokken gideydik iyidi.
son 7 yıldır aktif başvuru yaparım bu sene cıkma olasılıgı yüksek sebebi ise covid abd de ciddi anlamda yaygın basvurular düşük olacak birde en önemlisi pasaport zorunlu oldugu için artık boş başvuru yok özellikle asyadan boşa basvuran insanlar vardı keza türkiye içinde öyleydi bol şans
Başvuruların düşük olacağını hiç sanmıyorum ki keşke düşük olsa da ihtimaller artsa. Ekonomisi kötü, canına tak eden bir sürü millet insan var. Herkes artık bir çıkış yolu arıyor. Üniversite mezunu yaşıtlarımla konuşuyorum, herkesin hayali yurtdışı olmuş. İş yok, imkan yok, paranın değeri yok, bizim gibi ülkeler var olduğu süre boyunca usa'ye başvuru azalmaz. 1 2 sene içerisinde bir şekilde kaçtık kaçtık, kaçamadık bir daha almazlar bizleri. :)