Kolayı sokağa döktüm.
İphone ise uçak moduna aldım. Şimdi onlar düşünsün.
Printable View
Kolayı sokağa döktüm.
İphone ise uçak moduna aldım. Şimdi onlar düşünsün.
Yanlığ anlamadıysam greencard başvurularını etkilemiyor bu uygulama çünkü ABD'den yapılan açıklama da göçmen olmayan vizeler askıya alınmış. Yani turistik, eğitim, hizmet vize türleri vs. Greencard göçmenlik vizesi olduğundan bi kısıtlama olduğunu düşünmüyorum.
Son dakika: Turkiye'den ABD'ye vize karşılığı - Son Dakika Haberler
Yaw onu bunu bırakın, ayfon sevkiyatları durursa ne yapar bu Türk milletti, maazallağ :).....
Aslında daha iyi olabilir, Amerika'ya gitmek isteyen bizler için.
Şöyle ki, ABD hükümetinin sizle benle sorunu var mı? Yok. Hükümetle var.
Zamanında Almanya'ya yapıldığı gibi, gidip 'kardeşim bu ülkede ben de çok zor şartlardayım, toplumsal baskı had safhada, corruption had safhada, ben de geliim' deyip sığınmacı olarak göçmenlik başvurusunda bulunulabilir.
Adamlar gelme demiyor, gelip geri dönme diyor.
Yetisir yahu pasaport birkac gune cikiyor , sistem hala degismediyse.
dış politika denen şey ateşte ısınmaya benzer, çok yakınına gidersen yanarsın uzak kalırsan donarsın, mesafeyi iyi belirlersen ısınır gidersin, biz ne yaptık? Trump çok iyi Obama iyi ki gitti, çok yakın müttefikiz vs vs... adam PKK ya 3000 tır silah yolladı gıkımız çıkmadı, silah ambargosu koydu gıkımız çıkmadı, Suriye'de güvenli bölge oluşturmamıza izin vermedi, İncirliği kapatırız dedik hiç sallamadı, bak bir daha USA ye gitmeyiz dedik, sıkıntı yok dedi... eskiden o 'monşerler' denen büyükelçiler bu çizgileri çok iyi çizer, ne yakar ne dondururlardı, şimdikiler gidip orada atarlanıyor, haklı da olsanız dış politika öyle idare edilmez, ne yapacağız yani Amerika ile savaşacak mıyız??? şimdi Rusya ile yakınız, hatta o kadar yakınız ki bizi yakmasına az kaldı, geçen sene ise adamlar domates hıyar bile almıyor diye düşmandık, bu derece zik zak olur mu dış politikada?
bu resme iyi bakın, helikopterimizi düşüren PKK bunu Rus füzesi ile yaptı ve de aynı dönemde boğazdan geçen Rus savaş gemisindeki askere bu pozu verdirdiler, yani adam dedi ki 'senin helikopterini ben vurdurdum, ayağını denk al!' şimdi bu Rusya ile can ciğer kuzu sarmasıyız, ben daha ne diyeyim???
https://img.haberler.com/haber/074/t...074_3027_m.jpg
gecmiş olsun durumlar cok karıstı.
4-5 gün önce rusya-iran ve turkiye, suriye ve ırakta ortak operasyon kararı almıstı hatırlarsanız abd bu duruma ciddi sinirlendi üzerine birde bizimkilerin adamların ajanlarını tutuklaması abd nin yaptırım uygulaması icin eline ciddi koz verdi. hakkımızda hayırlısı olsun ticari acıdan abd ye bagımlı oldugumuz buyuk bi gercek bu durumdan onlar 1 zararlı cıkacaksa biz 5 zararlı cıkarız.
Geçen sene aldığım 10 yıllık vizem satılıktır. Pasaport yeni kasa hatasızdır :D
Greencard basvurularini ve diger gocmen vizeleri suan icin etkilemiyor... Hemen basvurmaya bakin...
Bir Dis Politika uzmani olarak 'bilimsel' olarak aciklamak isterim dis politikamizi... 'Ahmete vermissin, kocana soylerim diyerek herkese vermek zorunda kalan mahalle o.pusuna' donduk! Belge aciklarim diyen istedigini yaptiriyor!
Rusya BMye teror destek belgelerini verecegiz haftaya dedi ve bir anda ozur diledik...
Zarrab davasi *****... Ucak soktular kicimiza geri yolladilar...
Iran'in zaten kolesi olduk...
Ozur dilerim, bu tarz yazmazdim ama... Sorun var ise editleyebilir moderatorler....
başvuru sitesinde sorun mu var ?
Evet suan icin sorun var. Bizde baglanamiyoruz ABD den... Bilginiz olsun
Başvuru sitesinde sadece check status kısmı mevcut bende bu vize yasağı yüzünden vs. mi böyle bir durum var?
Bende az önce başvurcaktım fakat check etme seçeneği mevcut sadece, hayırlısı diyelim nolcak zamanla göreceğiz..
hala düzelmedi başvuru sistemi, acaba bize özel bir durum mu?
başvuru son tarihi nedir bilgi varmı ?
arkadaşlar sitede görünen "down for maintanence" bizlere özel bir durum değil. Ukrayna'dan test ettik aynı hatayı vermekte.
Bilgilerinize.
Son günü 7 kasım olması lazım. Normalde göcmenlik kanunu turistik vizeden ayrıldığı için etki etmemesi lazım ama iki üç gündür site o şekilde olunca Trye özeldir diye düsünmeye baslamıştım.
bazen aşırı yoğunluktan site göçüyo.
son güne bırakmayın. bağlanmak imkansız gibi
Valla bağlanamıyoruz site göçüyor. Son gün ne zaman acaba?
bakımdaymış sonda deneyin diyor hiç inandırıcı değil :)
Trump ile birlikte gocmenlere pek iyi bakilmiyor, site istenerek gocertilmis olabilir.
https://i.hizliresim.com/MakVl1.png
Hadi milliyetçilik yapalım, istemediğimiz ülkeye gitmeyelim, şurada 2023e ne kadar zaman kaldı, kralız be oğlum :)
acaba başvuru tarihi bitince '' başvuru tarihini sitenin (sözde) bakımda kaldığı gün kadar uzatıyoruz'' diyecekler mi ? :D
Sistem ilk günler açıktı. Fotoğraf olmadığı için başvuramadım. Şimdide sistem arızalı. Sadece şansımızı deneyeceğiz. Zaten lotoya bel bağlayacak kadar dibe vurmuşuz :)
The new registration period for DV#2019 opens at noon, October 18 (Eastern Daylight Time), and closes at noon, Wednesday, November 22 (Eastern Standard Time). More information about the new entry period can be found here: Diversity Visa Lottery Instructions
yeminle gram şaşırmadım.
dolar alırım dolar düşer dolar bozarım dolar yükselir aynısı altın ve euro için geçerli
avm de otururken karşımdan gelene kapalı alanda güneş gözlüğü takmış dememle gözlüğü çıkarır
trafikte o kadar yokmuş he derim 1 dk sonra trafik kilit olur
bu da hiç süpriz olmadı valla :D
Umudunu kaybetme...
Suan cok daha dusuk kurlarla aldigim ve odemem gereken Altin, dolar ve Euro borclarim var... Bana gelecek para ise daha gelmedi ve TL... kurlar artiyor :)
defalarca benzer durumu yasadim...
Peki nasil mi bu sansi yakaladim ?
Ben degil hanim yakaladi :)
Kagitta 'spouse' ne demek senin adinin yaninda yazan deyince 'yanci' demek demistim, kahkahayi patlatmistik :)
Yani diyo ki, kardes bizim sistemler coktu. 3 Kasim-10 Kasim arasi yapilan basvurularin hepsi gecersiz sayilacak, yeni basvurulari 18 Ekim'de almaya baslayacagiz ve 22 Kasim oglen vaktine kadar devam edecek.Alıntı:
Due to a technical issue, the DV-2019 entry period that began on October 3 has been closed. Entries submitted during October 3-10 are not valid and have been excluded from the system; they will not count as a duplicate entry. The technical issue has been resolved and a new full entry period will begin at noon, U.S. Eastern Daylight Time on Wednesday October 18, 2017 and will run until noon Eastern Standard Time on Wednesday November 22, 2017. Only entries submitted during this period will be accepted and considered for selection in the lottery. Please throw away any confirmation number or other documentation that you have if you submitted an entry during Oct. 3-10.
Dolasiyila daha onceden aldiginiz onay numaralarini yirtip atin. Yaptiginiz onceki basvurularin gecersiz sayilmasindan oturu, yapacaginiz basvuru mukerrer basvuru olarak sayilmayacak. Sadece 2. basvurular green card lotosuna katilabilecek. ilkine kaydimi yaptirdim yae zaten diye yatmayin, ikincisini yapin. :D
-----
Bu arada sahsima ait bir sorum var:
Onceki basvuruda vize icin cektirdigim su fotografi greencard fotosu duzenleyen bir site araciligla greencard katilim standartlarina gore duzenledim. Alttan ve yanlardan bosluk birakti. Acaba boyle kabul olur mu yoksa fotografin komple alani kaplamasi mi lazim?
https://i.hizliresim.com/By8YO9.jpg