User Tag List

Sayfa 9/52 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
980 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Greencard Çıktı, Peki Bundan Sonra Ne Olacak?

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Greencard için kim nasıl başvuru yaptı?
    Kendiniz direkt mi başvurdunuz yoksa araca firma ile mi?
    Elimde şu anda 10 yıllık turist vizesi mevcut.
    Greencard başvurusunda beni farklı kılar mı?
    hiç bir zaman aracı kurumla basvurmadım
    Amerikan konsoloslugunun sitesinden form doldurarak ben ve eşim başvuruyoruz.
    vize nin + yada - herhangi bir etkisi olmaz. tamamen şans işi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum. %30'u avukat falan vs denmiş. Kontrol etmediğin yerde hüküm süremezsin.

Stok takibi yapamazsın, kevin seni sevgiyle kucaklar orda. Ayrıca video gereksiz derece de iyi çekilmiş, reklam kokan hareketler.

Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
    2015'de Amerika'ya git hemen böyle işletme sahibi ol, hadi ya, o kadar kolaysa ben hemen gidiyorum.
    Dediğin gibi, bence de reklam kokan hareketler, başka iş fırsatları çıkmış mış, bunu satacakmışmış, hadi oradan ya, ne oldu Mc Donalds ortaklık mı teklif etti de bu kadar güzel çalışan işi satacaksın.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye para kaptırmaya gerek yok. Electronic Diversity Visa Lottery sitesinden kendiniz başvurabilirsiniz. Ha ama ben uğraşamam derseniz bir sürü firma var, sizin için bir kaç sene boyunca başvuru yapıyorlar.
    Ben tamamen loto olduğuna da pek inanmıyorum, kesinlikle detaylı şekilde background check yapılıyodur.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @semavi paylşamak istersen tabi rakamlı örnekler verebilir miyiz ?

Mesela TR den 10K usd ile geldim. Evi şu rakama tuttum, şu işi yapıyorum ya da işi şu şekilde buldum saatlik kazancım şu,

bunun için iyi derecede dil lazım vs. Hani belki bir rehber olur insanlara bu durum.

Hakkınızda hayırlısı olsun bence çok iyi oldu hiç olmazsa evlatların buradan daha iyi eğitim alacak ona eminim.

Apartman dairesini 1350 dolara tuttum (İyi okul bölgesi olsun diye) 2 oda 1 salon 2 banyo... yarım kira deposit aldılar...

Tr'den getirdiğim para kıçı kırık bir araba alınca ve daireyi tutunca bitti... (4-5bin dolar kadar)

İlk iş deneyimim saatlik 11 dolardan başladı... İyi bir dile ihtiyaç duyulan bir iş değil. Tabiki benim devam edeceğim işler daha kazançlı ve daha iyi dile ihtiyaç duyulan işler. Bu başlangıçtı. Değişik bir deneyim oluyor benim için...

Oğlum okulu seviyor...

Kafamız rahat...

Amerika'nın belki de yarısı ingilizceyi iyi konuşamıyor En azından texas öyle... Para kazanma tamamen nasip işi...

Çok giremiyorum... ara ara yazarım...

Değişiklikler olursa da yazdıklarımdan görülür... Şu an Ak dediğimiz belki de ileri de kara olur... Gördükçe öğrenbiyoruz...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apartman dairesini 1350 dolara tuttum (İyi okul bölgesi olsun diye) 2 oda 1 salon 2 banyo... yarım kira deposit aldılar...

Tr'den getirdiğim para kıçı kırık bir araba alınca ve daireyi tutunca bitti... (4-5bin dolar kadar)

İlk iş deneyimim saatlik 11 dolardan başladı... İyi bir dile ihtiyaç duyulan bir iş değil. Tabiki benim devam edeceğim işler daha kazançlı ve daha iyi dile ihtiyaç duyulan işler. Bu başlangıçtı. Değişik bir deneyim oluyor benim için...

Oğlum okulu seviyor...

Kafamız rahat...

Amerika'nın belki de yarısı ingilizceyi iyi konuşamıyor En azından texas öyle... Para kazanma tamamen nasip işi...

Çok giremiyorum... ara ara yazarım...

Değişiklikler olursa da yazdıklarımdan görülür... Şu an Ak dediğimiz belki de ileri de kara olur... Gördükçe öğrenbiyoruz...
    Abi büyük cesaret yaptığın ama ben çok taktir ediyorum evladın için onun geleceği için faydalı olacak.

Hadi şartlar olmadı 5 sene sonra geri geldin desek (umarım olmaz) çocuklar dil biliyor olacak, biz 30 yaşından sonra kurslarda sürünüyoruz öğrenelim diye.

Kira şuan ki kazancına göre yüksek geldi bana. Umarım daha iyi ücretli bir iş bulursun. Günde kaç saat çalışıyorsun ?

Burayı blog gibi düşün müsait olduğunda yazarsan insanların aklındaki soru işaretleri azalır belki.

Benim gitme şansım yok özel durumlardan ötürü olsaydı dk düşünmezdim yolunu arardım.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu merakla takipteyiz

mturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimseye para kaptırmaya gerek yok. Electronic Diversity Visa Lottery sitesinden kendiniz başvurabilirsiniz. Ha ama ben uğraşamam derseniz bir sürü firma var, sizin için bir kaç sene boyunca başvuru yapıyorlar.
    Ben tamamen loto olduğuna da pek inanmıyorum, kesinlikle detaylı şekilde background check yapılıyodur.
    Detaylı bg check kısmına katılmıyorum, eğer öyle olsaydı bu yıl bana çıkmıştı. Global bir internet şirketinde çalışıyorum, zaten devlet için bir yük veya risk olmayacaktım. Bence biz millet olarak herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama onlar bizden dürüstler.

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu okuduktan sonra gecen gun telefonum çaldı greencard başvurunuz ıcın aramıştık şenol benlı ıle mı görusuyoruz dedı kadın yanlış numara dedım kapattılar. tesadüfe bak
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

ahmetaggun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okuduktan sonra gecen gun telefonum çaldı greencard başvurunuz ıcın aramıştık şenol benlı ıle mı görusuyoruz dedı kadın yanlış numara dedım kapattılar. tesadüfe bak
    O da güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi büyük cesaret yaptığın ama ben çok taktir ediyorum evladın için onun geleceği için faydalı olacak.

Hadi şartlar olmadı 5 sene sonra geri geldin desek (umarım olmaz) çocuklar dil biliyor olacak, biz 30 yaşından sonra kurslarda sürünüyoruz öğrenelim diye.

Kira şuan ki kazancına göre yüksek geldi bana. Umarım daha iyi ücretli bir iş bulursun. Günde kaç saat çalışıyorsun ?

Burayı blog gibi düşün müsait olduğunda yazarsan insanların aklındaki soru işaretleri azalır belki.

Benim gitme şansım yok özel durumlardan ötürü olsaydı dk düşünmezdim yolunu arardım.
    Evet, kira okul bölgesinden dolayı biraz yüksek... Mecbur kaldık biraz...

Günde 8-9 saat çalışıyorum ama 2 saatimde yolda geçiyor... İstanbul kurtulacağım senin trafiğinden dedim ama Houston trafiğide berbat... Ayrıca trafik akışınıda çok beğenmiyorum...

Kovaladığım işler var... Birinden birisi olacak sanırım yakında. Maddi olarak rahatlarsam ABD hakkında daha makul yorumlar yaparım, şuan biraz gömülü kaldık işe

İlk 6 ayı alışma ilk iki seneyi ise tutunma evresi olarak görüyorum... Çok zor bir yer değil, ama çok zor bir yer Yani kendine göre zorlukları ve kolaylıkları mevcut...

Bugün bir miata baktım 2bin dolar dediler, keyfim yerine geldi

Yanlız texas gibi çölden hallice ve tek tepesi "yollar" olan bir yeri yeşilendirmişler... Aklıma geldikçe sövüyorum bize! İstanbul'u ne hale getirdik!

Burası süper harika edebiyatı yapmayacağım. Türkiye'de çok eksiğimiz yok aslında elle tutulur olarak... Mesele elle tutulamayan şeylerde, ahlak, insanlık vs... Bizi buralara "arkamıza bakmadan" gelmeye zorlayanlar utansın...

Neyse çok su götürür... Çok çok ufaktan içimi dökeyim dedim, o kadarlık hakkım olsun, polemik yapmayalım gençler Ağlama duvarı diyelim
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet, kira okul bölgesinden dolayı biraz yüksek... Mecbur kaldık biraz...

Günde 8-9 saat çalışıyorum ama 2 saatimde yolda geçiyor... İstanbul kurtulacağım senin trafiğinden dedim ama Houston trafiğide berbat... Ayrıca trafik akışınıda çok beğenmiyorum...

Kovaladığım işler var... Birinden birisi olacak sanırım yakında. Maddi olarak rahatlarsam ABD hakkında daha makul yorumlar yaparım, şuan biraz gömülü kaldık işe

İlk 6 ayı alışma ilk iki seneyi ise tutunma evresi olarak görüyorum... Çok zor bir yer değil, ama çok zor bir yer Yani kendine göre zorlukları ve kolaylıkları mevcut...

Bugün bir miata baktım 2bin dolar dediler, keyfim yerine geldi

Yanlız texas gibi çölden hallice ve tek tepesi "yollar" olan bir yeri yeşilendirmişler... Aklıma geldikçe sövüyorum bize! İstanbul'u ne hale getirdik!

Burası süper harika edebiyatı yapmayacağım. Türkiye'de çok eksiğimiz yok aslında elle tutulur olarak... Mesele elle tutulamayan şeylerde, ahlak, insanlık vs... Bizi buralara "arkamıza bakmadan" gelmeye zorlayanlar utansın...

Neyse çok su götürür... Çok çok ufaktan içimi dökeyim dedim, o kadarlık hakkım olsun, polemik yapmayalım gençler Ağlama duvarı diyelim
    burda bağlayıcılığı şeylerin çokluğu ve de hiç bir zaman kaçamayacağımız sorumluluklardan dolayı kalmak zorundayız ülkede, yoksa 1 dakika bile düşünmeyeceğim... kafama mıçayım okul bittiğnde Illinoi'de master hazırdı dedim ben ülkemi bırakmam, ülke bizi bıraktı!

siz yazdıkça okuyorum, inşallah güzel olacak hayallerinizin peşinden gittiniz, tebrik ediyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayallerimiz mi desek yoksa çocuklarımızın hayalleri güzel olsun diye mi geldik desek emin değilim Türkiye'de bıraktığımız kazanımları burada edinmek belki zaman alacak ama dediğim gibi... Huzurluyum... Umarım ülkem benden daha huzurlu olur...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayallerimiz mi desek yoksa çocuklarımızın hayalleri güzel olsun diye mi geldik desek emin değilim Türkiye'de bıraktığımız kazanımları burada edinmek belki zaman alacak ama dediğim gibi... Huzurluyum... Umarım ülkem benden daha huzurlu olur...
    çocuklarınıza güzel bir hayat kurmak tabii ki sizin hayaliniz daha ne olsun
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mba yapma hakkında bilgisi olan varmı? seneye okulum bitiyor. okulların fiyatları nasıl , başvurulur nasıl oluyor, aranan şartlar ? vs.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mba yapma hakkında bilgisi olan varmı? seneye okulum bitiyor. okulların fiyatları nasıl , başvurulur nasıl oluyor, aranan şartlar ? vs.
    Fiyatlar Türkiye'ye göre ciddi pahalı, TOEFL veya IELTS sınavına girmen ve iyi alman gerek. Kimisi ortalamaya göre seçiyor, kimisi kendi sınavını yapıyor.
    ABD yerine Kanadayı düşünebilirsin, kur farkından dolayı daha ucuza gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ABD şuan için Türkiye'den para getirerek yaşanacak bir yer değil.... Burada kazanıp harcarsanız çok ucuz... Ayrıca öğrenciler F1 vizesi ile geliyor ve çalışma durumları sanırım sıkıntılı oluyor yada çok az saat çalışabiliyorlar. Vize türlerini iyi araştırmak lazım...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun suren macerada nihayet mutlu son. Bugun itibari ile Amerikan vatandasiyim ayni zamanda Turk . Vize, greencard vs.. Ugrasan herkese Allah sabilarin en buyugunu versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun suren macerada nihayet mutlu son. Bugun itibari ile Amerikan vatandasiyim ayni zamanda Turk . Vize, greencard vs.. Ugrasan herkese Allah sabilarin en buyugunu versin
    Tebrikler!

Darisi bizim basimiza artik!
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi özel değilse ufak bir soru sorabilir miyim? Uzun zamandır Amerikadasınız diye hatırlıyorum yazdıklarınızdan. Vatandaşlık herkes için farklı süre mi alıyor? Arkadaşım 2009 yılında greencard ile gidip 2015 yılında vatandaşlık almıştı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)