Şaşırdık mı? Şahsen ben hiç şaşırmadım. Daha bunlar iyi günlerimiz bence. Eeeyyyyy avrupaaaa
Panik yok...... 84 New York 85 Washington ...
Okumadan imzalamam.....
Tüh şimdi hükümetin oy verenleri nasıl gidecek Amerikaya?
Hayır adamların oy veren kitlesi kahvaltı akşam yemeği hepsini farklı ülkelerde yiyip hafta sonu mitingde kılıyık diye bağırıyor.
Ulan adamlar ne halt yapsa hep bizi buluyor. Hiç kendi kitlesine giren çıkan yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Gergin saatler: Amerikanın vize iptaline karşılık Turkiye de vizeleri durdurdu!
Bu hızla gidersek tüm dünya ile ipleri koparacağız
Ya arkadas diplomasi nedir, nasil iliski gelistirilir hic mi anlayan, durun lan bir biz ne b*k yiyoruz diyen bir kisi yok kabinede. Bu nedir ya liseli ergen gibi her gidene bir atar keserim bicerim sana mi sorucam tarzi dis politika izlenir mi. Adamin sabah uyandigindaki haleti ruhiyesine gore dis politika ya da egitim sistemi degistiriyoruz. Asil diktatorluk “keyfiliktir” bunu unutmayin. İllaki bir etnik gruba katliam uygulamaniz sart degil.
korvet kamaro fiyatları düşse bari
Ülke ilişkileri "Sen bunu yaptın ahanda ben de bunu yaptım" tadında olmamalı.. Diplomasi diye bir şey var.. Kahkaha attım duyduğumda..
Türkiye zaten vize uygulamıyor Amerikaya.. Uygulamadığın şeyi nasıl durdurabilirsin? Komik..
bu olay kanımca karşılıklı dövüştür. siyasi şov kendi nefsi egolarını tatmin etmekten başka bir şey değildir.Green card olayını etkilemez sanırım.
Kolayı sokağa döktüm.
İphone ise uçak moduna aldım. Şimdi onlar düşünsün.
Yanlığ anlamadıysam greencard başvurularını etkilemiyor bu uygulama çünkü ABD'den yapılan açıklama da göçmen olmayan vizeler askıya alınmış. Yani turistik, eğitim, hizmet vize türleri vs. Greencard göçmenlik vizesi olduğundan bi kısıtlama olduğunu düşünmüyorum.
Son dakika: Turkiye'den ABD'ye vize karşılığı - Son Dakika Haberler
"Korkmadık, savaştık"
Yaw onu bunu bırakın, ayfon sevkiyatları durursa ne yapar bu Türk milletti, maazallağ.....
Okumadan imzalamam.....
Aslında daha iyi olabilir, Amerika'ya gitmek isteyen bizler için.
Şöyle ki, ABD hükümetinin sizle benle sorunu var mı? Yok. Hükümetle var.
Zamanında Almanya'ya yapıldığı gibi, gidip 'kardeşim bu ülkede ben de çok zor şartlardayım, toplumsal baskı had safhada, corruption had safhada, ben de geliim' deyip sığınmacı olarak göçmenlik başvurusunda bulunulabilir.
Adamlar gelme demiyor, gelip geri dönme diyor.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)