ben de başvurdum inşallah çıkar...
ben zannetmiyorum böyle bir yasak koyabileceğini, Amerika bir göçmen ülkesi. Amerikalı dediğimiz kesimin b.klarını genel olarak bu vasıfsız göçmenler temizlediği için öyle kolay vazgeçemezler.
Bu sözüm tamamen vasıfsız olan göçmen sınıfı için tabiki
Pis işlerini yaptıracak iş gücüne ihtiyaçları var
bu konuyu acan arkadas gitmis mi ya ne olmus?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Trump şimdi de Green Card’a savaş actı - Dunya Haberleri
Beyler ben başvuruyorum normaldir böyle şeyler![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Vatandaş olursa evet, ama kardeşlere baya uzun sürüyor. Ablam ABD vatandaşı oradan biliyorum. Gitme gibi bir isteğim yok gerçi, annem için başvururken benim için de başvurdu. Buralarda mutluyum ben (Kanada). Kalıcı oturma iznimi aldım 2 seneye pasaportumu alacağım kısmetse.
ABD'de artık çok daha zor işler, Trump'tan ötürü ama hala şans var. Kanada'da ise "şansa" çıkma durumu son 5 senedir söz konusu değil, kalifiye olmayanı direk eliyorlar puanlama sistemiyle.
Bu adam kafayı yemiş yahu. Daha önceki kaç tane abd başkanları geldi geçti niye hepsi böyle bir uygulamaya girişmedi. Onlarca insanın hayalleriyle idealleriyle oynamaya hakkı yok. Bir saldırıyı yapanı green cardlı diye yaftalayıp yasaklamak nedir? Bizim ülkemizde nato incirlik üssü var bop projesine son çıkar amaçla hizmet ediyor o zaman onuda geri çekecekmidir?
Başvurduk umarım çıkar. Halihazırda Özel sektörde çalışan mühendisim, fakat çıkarsa tereddütsüz düşünmeden gideceğim. Bu şekilde olmazsa farklı şekilde yerleşip yaşamayı da düşünmüyor değilim. Bakalım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)