Bunun tayland versiyonu yok mu ya
Sonuclar yarin mi aciklanacak simdi? Eskiden tarih yaklasinca buralar hareketlenirdi![]()
e60 535d & THE A45 AMG
yapmayacağım bir hata yapıp confirmation noyu kaybettim. ne yapabilirim![]()
Entrant Status Check Web Site
Adresinden öğrenebilirsiniz.
Bu sene başvuru yapmadım çıksa bile randevu verilmiyor bunu yapacak ne maddi gücüm kaldı ne manevi bu yüzden kimsenin hakkına da girmek istemedim başvurmadım umarım birilerine çıkarda kendini kurtarır bu ülkeden. Başka ülkeden randevu alınacak o şekilde gidilecek olursa o şekilde olur sadece.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Maalesef randevu olayları biraz sıkıntılı bu gerçek. Birçok kişi çıktığına bile sevinemiyor maalesef. Açıklandığı gün 2 saat civarı canlı yayın yaptık daha sonra da ulaşanlar oldu şu an en az 8-10 kişi kazandığı için bana ulaşıyor bir arkadaş da buradan hatta. Ama şu ana kadar öyle 5.000 altında rakam duymadım genellikle hep yüksek rakamlar bir an önce form doldurup göndermesi gerekir kazanın arkadaşların kesinlikle süre kaybetmesinler.
Ben bu sene adres vesaire konusunda aslında yardımcı olmak istemiyordum çünkü artık bunaltmaya başladı bu olay beni ama buradan kazanan arkadaşları olursa elbette yardımcı olacağım elimden geldiğince hemen bana ulaşsınlar bu hakkı kaybetmesinler
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
bize de çıkmadı. kadir hocam emeklerine sağlık umarım bir gün bize de çıkar seni rahatsız ederiz.
turbocuk istiyoruz
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Green Card başvuruları bugün başladı.
Son başvuru tarihi 5 Kasım 2024
Okumadan imzalamam.....
Merhabalar,
Bu sene bana 8xxx sıralamayla greencard çıktı ama maalesef Kadir abinin de dediği gibi Ankara konsolosluğunun hızı sebebiyle insan çıktığına sevinemiyor. Sıralamam yüksek olmamasına rağmen şuan randevu alamama ihtimalim fazla. Mecburen dosyamı Hong Kong'a taşıdım ve mülakat sürecini orada yöneteceğim. Bu sene buradan kazanan arkadaşlar olursa süreçle alakalı bilgi verebilirim.
Herkese bol şanslar.
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)