User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: "LASERWASH" iş yapar mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınternetten gorduk fıyatını sorduk merkezı bolgede dukkan dahıl veya harıc olması lazım tam hatırlıyamadım 600k dan bahsedıyodu fırma yetkılısı . bu benzınlıklerde olan yıkamanın bıraz daha teknolojık halı gıbıme gelıyo 15 lıra verılırmı sadece dıs ıcın orası ayrı tabıkıde

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vardı bi ara forumda konusu; ciddi niyetlenen bir arkadaş vardı sonra vazgeçti herhalde
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fusion_blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tünel yıkama makinaları daha iyi temizliyor gibi geldi bana. Ve yıkama ücreti de 5 TL.
    Orada işin içine fırça giriyor ama.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisi "bayiliği oldukça uygunmuş 600.000tl cik miş yapana satana gelene gidene hayırlı olsun" yazmış ama ??
    Bana gelen maildaki yazıyı aktarıyorum.
    " Türkiye de ilk kurulum Ankara da her konuyu konuşmak bir çok çeşitli araçların yıkanmasını yakından görerek değerlendire bilirsiniz.
    10 metre x 7,30 metre bir alan gerekli üst yapıyı da göreceksiniz. Anahtar teslimi çalışır durumda 230.000 USD+ KDV kurulumuna karar verdiğinizde 90 gün içinde ancak teslim edilmektedir."

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gelen maildaki yazıyı aktarıyorum.
    Allah belasını vermesin 800 bine geliyor. Faize koysan başka bişi yapmasan 8 bin faizi var zaten.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara daki yer Kazım Karabekir caddesindeki petrol ofisinde.

Yıkama fiyatının pahalı oldugunu duymuştum
    Ne zaman gecsem boş olması da bundan kaynaklı diye düşünüyorum.
    Para kazandığını sanmam

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslak opette vardı en son.1 kez girdim ama hiç elimi sürmeden yıkandı kurulandı ve çıktım.sonuç gayet iyiydi,fiyatlarda kademe kademeydi.gayette detaylı,jantı fırçalıyor vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah belasını vermesin 800 bine geliyor. Faize koysan başka bişi yapmasan 8 bin faizi var zaten.
    O kadar parayı tek bir zımbırtıya gömünce insan ister istemez kar beklentisine giriyor ama kimse de öyle bir zımbırtı için 10-15TL vermez. Bunun ederi maksimum 5 TL'dir. Bizim insanımız da sabırsız olunca cihazın önünde 1 tane fazladan otomobil görsün rotayı başka yere çevirir.
    O kadar para etmez üreticinin ve distribütörün takdiridir ama şahsen etmez. Ben tamamen merakımdan sormuştum. Sağolsunlar kirli araçların öncesi sonrası fotoğraflarını da paylaşmışlar ama ben tabi külyutmaz video istedim, onlarda gelin burada gözlemleyin demişlerdi. Birgün Ankara'da işim olursa kiralık otomobili çamura bulayıp o makinaya gitmeyi ve tabiki video çekmeyi düşünüyorum. Benden önce birisi yaparsa daha güzel olur

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sistem tutarmı tutmaz mı bilmem.. ama mantıken çokda zor gözükmüyor benzeri yerli kaynaklarla daha ucuz maliyetlere yapılabilinir gibi.. neticede bir robot kolu ve üstünde sanırım selenoidler gözler var ve bir programlaması var sırayla yaptığı..

eğer 600k ise bu arkadaşlar zaten benzinliklere falan satmaya çalışıyorlar anladığım kadarı ile normal yıkamaya gelmez o rakamlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beylikdüzü Migros AVM 'nin içine kurdular bundan. Baya da iş yapıyorlar ama bir kez gelenin bir daha geleceğini hiç sanmıyorum. Keza kirli araçlarda yıkama işlemi çok başarılı değil. Tamponlar ve marşpiyeller olduğu gibi kalıyor. Kalın tabaka kirde sadece görsel olarak çıkıyor ama bir elinizi sürdüğünüzde simsiyah oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beylikdüzü Migros AVM 'nin içine kurdular bundan. Baya da iş yapıyorlar ama bir kez gelenin bir daha geleceğini hiç sanmıyorum. Keza kirli araçlarda yıkama işlemi çok başarılı değil. Tamponlar ve marşpiyeller olduğu gibi kalıyor. Kalın tabaka kirde sadece görsel olarak çıkıyor ama bir elinizi sürdüğünüzde simsiyah oluyor.
    Ana üreticide envayi çeşit şampuan, kir sökücü...vs var. Maliyet düşsün diye muhtemelen bir tane şampuan seçmişlerdir. Ama kirlerin tek seferde çıkması içinde şampuanın kostik olması gerektiğini düşünüyorum. (saçsız Alper'in dediği gibi )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maslak opette vardı en son.1 kez girdim ama hiç elimi sürmeden yıkandı kurulandı ve çıktım.sonuç gayet iyiydi,fiyatlarda kademe kademeydi.gayette detaylı,jantı fırçalıyor vs.
    maslak opette fırçalı sistem var bu sistemden yok yenimi yapmışlar en son 1 ay önce sokmuşdum orda yıkamaya.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar parayı tek bir zımbırtıya gömünce insan ister istemez kar beklentisine giriyor ama kimse de öyle bir zımbırtı için 10-15TL vermez. Bunun ederi maksimum 5 TL'dir. Bizim insanımız da sabırsız olunca cihazın önünde 1 tane fazladan otomobil görsün rotayı başka yere çevirir.
    O kadar para etmez üreticinin ve distribütörün takdiridir ama şahsen etmez. Ben tamamen merakımdan sormuştum. Sağolsunlar kirli araçların öncesi sonrası fotoğraflarını da paylaşmışlar ama ben tabi külyutmaz video istedim, onlarda gelin burada gözlemleyin demişlerdi. Birgün Ankara'da işim olursa kiralık otomobili çamura bulayıp o makinaya gitmeyi ve tabiki video çekmeyi düşünüyorum. Benden önce birisi yaparsa daha güzel olur
    abi camurda yine tazyikden dolayı atma ihtimali varda. öyle leş öyle pis araçlar cıkıyorki 1+ ay yıkanmamış (özellikle açık renkşirket araçları) tabancayı dibindende vursan kiri akıyor ama boyaya kaynaşmış yağı çıkmıyor kalıyor, kaç sefer dönsende arabayı kopuge suya bulasanda banamasın demiyim cinnetlik oluyorsun
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    230K +KDV ne bee. Benzinliğin varsa sene sonu vergiden düşmek için koyarsın başka da kimse araba yıkayacam para kazanıcam diye kendisine alıp bunun üstüne dükkan kurmaz. Lan selenoid bi arıza yaptı arabanın aynayı aldı hadeeee. range in ayna 2000 Euro falan. Hadi onu geçtim parça yok hadee onu bekle. İşletme yatsın.
    IN BOOST WE TRUST

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maslak opette fırçalı sistem var bu sistemden yok yenimi yapmışlar en son 1 ay önce sokmuşdum orda yıkamaya.
    fırçası plastik gibi birşeydi.hiç zarar vermedi ama..kurulaması çok iyiydi ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede 2 ay sonra içine pril koyup yıkayama devam ederler, suyuda kuyudan oh mis
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiyede 2 ay sonra içine pril koyup yıkayama devam ederler, suyuda kuyudan oh mis
    Yanlış hatırlamıyorsam benzinliklerdeki yikamalarin suları kuyu suyu olmak zorunda.

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koptum , aynen
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlamıyorsam benzinliklerdeki yikamalarin suları kuyu suyu olmak zorunda.
    Doğrudur. Oto yıkamalarda sürekli kontrol ediliyor diye biliyorum
    Coğrafya kaderdir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)