User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: "LASERWASH" iş yapar mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinlik içinde oto yıkama işletmiştik 7sene falan işlerimiz çok güzel giderken belediye benzinlik yıkılacak gibi bir söylenti cıkardı başka yere taşınıcak diye bizde elimizden çıkardık. Oto yıkamanın yeri kesinlikle çok önemli yalnız
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son olarak vurdum ama ölmedi dur şunu gömeyim tarzında bakarsak olaya.

Alttaki resim hikaye, Bildiğin duvara sürtmüş arabanın resmini sen kalkıp "fırçalı oto yıkatırsan böyle olur" diye broşürüne koyarsan ben sana inanmam.

Kaldı ki fırçalı sistem mi var artık, hepsi bas kostiği, daya bilmem kaç bar yıkama makinasıyla suyu geç git modunda yıkamacıların.

Ayrıca net sayfasında 2 Dakika 48 Saniye'de Hızlı Yıkama Süresi olarak belirtmiş, broşüründe ise 2 dakika 27 saniye olarak belirtmiş.

21. saniyeden bir şey olmaz ama ben 230 bin USD vereceğim makine için daha profesyonel bir hazırlık beklerim arkadaş.

Şimdi toprak atabilir herkes.

Umarım ürün dist. bu yazılarımı görmez Kulakları çınlatmasınlar sonra.
    hahha yuuh öyle hasar veren yıkama makinası varsa ben boyacıya söyliim alsın 4 geçişte arabayı temizler zımpara ve kazıma yapmasına gerek kalmaz.
    Arkadaş tekstil makinası için gezer temizleyiciler var eskiden sattığım. Tanesi 30k USD. Fotosel ve programlama yapılabilio bundan çok da farklı değil. 2xx eur nerede 30k usd nerede. Bildiğin yakaladıklarına geçirecekler makinayı. Senede 1 tane satsan yanlışlıkla tamam bütün sene yat.
    IN BOOST WE TRUST

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beylikdüzü Migros AVM 'nin içine kurdular bundan. Baya da iş yapıyorlar ama bir kez gelenin bir daha geleceğini hiç sanmıyorum. Keza kirli araçlarda yıkama işlemi çok başarılı değil. Tamponlar ve marşpiyeller olduğu gibi kalıyor. Kalın tabaka kirde sadece görsel olarak çıkıyor ama bir elinizi sürdüğünüzde simsiyah oluyor.
    Kirmi çıkmıyor Fırça var sağdaki dayının elinde

yukardan aşagı inerken fırca tavanda geziyoduda telefondan kamerayı açana kadar yana geçti

1881 - 193

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah olm bu işte dediğim ya, laser wash yazıyor hatta yan tarafında. El değmeden çiziksiz falanmış

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde bagajda kovam olur çok sık yıkadığım için çok kirli olmaz arabalarım.

Kova sünger ile yıkarım en son 1 TL atar durularım bezlerim çok kirlendikçe evdeki çamaşır makinasında yıkarım. Tavsiye ederim.

Sistem güzel ama köpük cidden mahvediyor arabaları

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)