maldivler veya borabora, ikisi de mükemmel olabileceği kanaatindeyim.
maldivler veya borabora, ikisi de mükemmel olabileceği kanaatindeyim.
Amaç deniz değil ise amsterdam gerçekten çok güzel..
Amaç deniz ise de tayland müthiş.. Ancak turistik olan yerlere değilde daha bakir adalara gidebilirseniz müthiş kafa dinlersiniz..
Amaç ne deniz ne kafa dinlemek biraz gezelim diyorsanız da tarih gezmek için italya civarları..
Her türlü şeyi görelim biraz da alışveriş yaparız diyorsanız Amerika yada dubai olabilir..(amerika olursa kuzeyler genel olarak daha sakindir. aşağı indikçe hareket artar)
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Maldivler hem pahalı hem de biraz sıkıcı..
Uçak ve otel, 4-5 gün için 10.000 TL'yi buluyor. Yemekler epey pahalı, 2 kişi pizza kola 40-50 usd civarı. Ayrıca ulaşım da epey problem.. THY'nin direkt uçuşu var ama havaalanından otele transfer yapan pır pır uçaklar günde 1 sefer ve 8 saat beklemek gerekiyor. Deniz, manzara süper ama hep aynı deniz hep aynı manzara..
Onun yerine phuket tercih edilebilir. Adalar, beachler, phuket içi canlı hayat, gece kabareleri, kaplan sevmek, file binmek..
saymakla bitmez..
Önceki sayfada yazılmış Bangkok, Singapur, phuket turu.. Bangkok biraz sıkıntılı ama tavsiye edebileceğim bir tur. Yorucu olsa da epey keyifli.. Gördüklerin, yaşadıkların değiyor o yorgunluğa
Avrupa tercih edilmemeli.. Herhangi bir zamanda, 3-4 günlük bir kısa tatilde gidilebilir avrupaya. Bir özelliği yok balayı için..
bende ekim ortasında evleneceğim bende phuket e baktım ama ekim ayı çok yağmurlu geçebilir diyorlar varmı fikri olan![]()
Team PAŞAOĞLU
Kimse yazmamis heralde ama ben Venedik oneriyorum , tabi ben gezmek amacli gitmistim balayi icin nasip olmadiama gercekten ben cok begendim . Zaten sehrin aksamustunden itibaren kendine has bi romantik havasi olusuyor yaz mevsiminde de san marco da kucuk olmasina ragmen sikilmayacaginiz bir cok aktivite var gunlere bolerseniz diger 2 adayi da gezebilirsiniz . Limit olarak en fazla 7-8 gecmez diye dusunuyorum rezervasyon tarihine gore daha da asagi fiyatlara denk getirmek mumkun
Kasım'da gittim
Gündüz yağmur yok, hava sıcak ama bunaltıcı değil
akşamları 45 dk - 1 saat bir yağmur yağıyordu, yağmurdan 15 dakika sonra yerde su damlası kalmıyordu
Venedik çok güzel, aşık olunacak şehir ama..
Çok küçük.. Hadi 1. gün ağır ağır sokaklarını gezdin, gondola bindin.. diğer gün dükler sarayı yaptın. 3. gün adalara gitsen.. Bitti
Başka yapacak bir şey yok. uzun bir tatil için küçük gelir bence Venedik.
Roma'ya gittiğimde hızlı trenle geçmiştim Venediğe.. Venedik sokaklarını ( arka sokaklar dahil ) rehberli bir şekilde uzun uzun gezmek, alışveriş, gondol turu, yemek, rehberli ve bol anlatımlı dükler sarayı gezisi sabah 11'den akşam 5'e kadar olan sürede tamamlamıştım![]()
İtalya-Como
2 ekim yurtici uygun olmaz diye dusunuyorum bende yurtdisina bakicam. Phuket olur sanki
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Otelde kalmayacaksın, kalmamalısın. Dolayısıyla takılma derim otele. Ben Swiss otelde kaldım ve gayet iyiydi.
Devamlı gezeceğin için, otel seni sabah kahvaltısı ve akşamüstünde ağırlayacak. Phukete gidip gezmezsen de, büyük ayıp etmiş olursun kendine.
Bloğumda yazmıştım yaptıklarımı, yapılabilecekleri. istersen bir göz at
Phuket
Bangkok - Singapur - Phuket turunu tur şirketi ile yapıyorsan, ben ETS'den çok memnun kalmıştım
Phukette swiss te kalmıştık bizde. Tavsiye ederim. Denizi güzel, yemekleri güzel. Deniz kenarında masajı güzel..
Tur için ise ETS öneririm kesinlikle.
Evren'nin tavsiyelerini dikkate alın...
Bende balayı için 9-23 Eylül arasında Miami'ye gideceğim, hatta biraz önce uçak biletlerini alıp pek bi rahatladım
Tahminen sizin yaptıklarınızın aynısını yapacağız.
Tatilinizi bütçeler ile birlikte daha ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim.
Mesaj atmamamın nedeni daha sonra gitmeyi planlayanlarında faydalanabilmesi.
Drehmoment ist wichtig
Düğün telaşı stresi vs en iyi atılabilecek sakin ve huzurlu yer olarak bakıldığı zaman cazip gelen yerler arasında phuket ve Zanzibar görünüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)