bizi görende markanın düşmanı , biri sanacak amk.
İşte böyle böyle saçma sapan arabanın değerleri yükseldikçe yükseldi, yükseldikçe yükseldi. Aman italyan beş para etmez, japon alın, aman japona o parayı vereceğinize 3-5 daha koyun Alman alın diye diye, Golfler, Civicler 3-5 sene öncesinin Mercedes, Bmw parasına yaklaştı. Alfa Romeo alınmaz, iyiki satmışım diyorsunuz diyen arkadaş merak etmeyin gene ne yapar gider Alfa Romeo alır sonra da etrafına çok özlemiştim güzel araç idi o yüzden geri döndüm der. Sen araba alıyorsun, üzerine 4.000 koyup satıyorsun, araçta 9.000 Tl tramer var, çünkü Alfaların boyasında altın var arkadaşlar, yahu sen 4 parça boyanın 9.000 Tl ettiğine nasıl inanıyorsun da araba da bişey yok diyorsun. Birde gelmiş o parayı şu kadar ay şuna yatırsam şu kadar kazanmıştım diye hesap çıkartmışsın ki buna sadece gülüp geçtim...
sen benim arabamı benden daha mı iyi biliyorsun ? 9 lira tramer nasıl olmuş , ben ekspertiz garantili araba satıyorum.tek parça değişen çıkarsa , şasede direklerde en ufak işlem varsa ekspertiz parası bana ait diyorum herkese.
bende sana gülüyorum , git 2-3 esnafa sor , 7 ay bekledğn arabada 4 lira para kazanmışsın , kar mıdır zarar mıdır de , bakalım ne diyecekler.
senin gibi ticareti bilmeyenler , 4 lirayı kar sayar ama bence zarardır o. ben alırken 10 lira kazanırım diye almıştım. muayene vergi balata masrafı sigorta boya koruma ıvır zıvır bindi , istedğim fiyata gitmedi falan.
Ya ben arabayi gormesem surmesem neyse deri koltuklu canavar gibi araba boyali diye çöpe mi atalim guzelim arabayiGeldigimde de konusmustuk bi daha firsat olsa benzinlisini alirim demistin. O giu nun ilanini buraya da acmistin bana göre hasar kaydindan sebep piyasa fiyatinin altinda gitti.
Neyse saglik olsun ibrahim mersinin insanı seviyor jettalari sen onlara devam et![]()
Giulietta alırken az korkutmadılar bu safsatalarla. Satamazmışım, elimde kalırmış. Bir alırken bir de satarken mutlu olurmuşum.
Bırakın elimde kalmasını, aracımı satacağım zaman benden haber bekleyen insanlar vardı. Eş dostla ticaret istemediğim için takasa verdiğim halde aldığım fiyatın 3000 üstüne gitti. Sonuç mu Giuliettayı satıp yine giulietta aldım. Ve aldığım araç ilanda yalnızca 1 (bir) gün kalmış oldu.
Ha sen filo çıkması araçlara yapılan gibi direksiyonu, trimleri parlatıp üstüne 5000 tl çakarak kar planlıyorsan o numarayı Alfa müşterisi yemez arkadaş.
Alfa var,Alfa var. Temiz ve cam tavanli ise her sekilde satılır. 9 lira tramer de az değil yani,ben gecen gun doblo sattim tramerde 300 tl vardi ön tampondan ötürü. Adam vazgecer mi diye düşünmüştüm
Bu arada trameri niye sadece boya olarak dusunuyorsunuz ki? Far var, izgara ivir zivir var, hava yastigi var... Boyasiz degisensiz de pert olur ayrica, sel hasarlidir olur.
Turkiyede biniciler de nasil satarim dusuncesiyle yaklastigi surece, belli markalar da zor satilir, belli kmyi gecenler de, boyasi olan da.. Binmek icin alan adam bunlari kafaya takmaz, ben esimin km takintisindan bakmamistim mesela bu konuda gecen giu ye
Konuyu açan arkadaş bu işin ticaretini yapan biri olarak alfa dan memnun kalmamış geç satmış kendine göre zarar etmiş.
Forumda bayadır satamadığı bilindiği içinde paylaşmış,ne dert ettiniz bu kadar.
Bindiğiniz alfaları kötüleyen olmadıki hemen savunmaya geçiyorsunuz.Millet olarak neye nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz.
Neden üstüne gidilmiş yahu bu kadar yok hasar kaydı yok boya parası ne kadar bilmem ne ? Kısmet bu işler aynı araba başka dükkanda 2 günde farklı kar marjı ile de satılabilir . Ama bizim memleket seviyor enayiliği o paraya trendline jettalara binip doğuşta sürünmeyi ya da yine aynı paralara maymun götü pembesi hondaları da severler vtec açıyor ya15'e alıp 30'a da satsa adam vergisini ödüyor galerisi var ticaretini yapıyor kimsenin de laf etme hakkı yok alıcı olmadıktan sonra ya da haksız bir durum görmedikten sonra .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)