User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Giuilettayı sattım :)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizi görende markanın düşmanı , biri sanacak amk.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu düzeltme geri gelsin yaw , virgül olmayacaktı
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte böyle böyle saçma sapan arabanın değerleri yükseldikçe yükseldi, yükseldikçe yükseldi. Aman italyan beş para etmez, japon alın, aman japona o parayı vereceğinize 3-5 daha koyun Alman alın diye diye, Golfler, Civicler 3-5 sene öncesinin Mercedes, Bmw parasına yaklaştı. Alfa Romeo alınmaz, iyiki satmışım diyorsunuz diyen arkadaş merak etmeyin gene ne yapar gider Alfa Romeo alır sonra da etrafına çok özlemiştim güzel araç idi o yüzden geri döndüm der. Sen araba alıyorsun, üzerine 4.000 koyup satıyorsun, araçta 9.000 Tl tramer var, çünkü Alfaların boyasında altın var arkadaşlar, yahu sen 4 parça boyanın 9.000 Tl ettiğine nasıl inanıyorsun da araba da bişey yok diyorsun. Birde gelmiş o parayı şu kadar ay şuna yatırsam şu kadar kazanmıştım diye hesap çıkartmışsın ki buna sadece gülüp geçtim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son yorum biraz isabetten de öte olmuş. Sizin ama daha çok alfanın adına sevindim satılmasına ben de.

Bu markanın ticaretini bile yapacaksanız ne bileyim zengin olup beklentiye girmeden yapacaksınız. Keza şu an yapanların da tek geçim kapısı değil.

Ülkeye giren araç sayısı belli, kullanıcı kitlesi belli. Marka imajı ve karalayanlar bir tarafa haliyle şartlar böyleyken bu araçları almak kolay da satmak zaten zor Satmak için de alfa romeo almayın arkadaşım. Elbet şartların değiştiği bir ortamda insanın satması da gerekebilir ama bu amaçla kullanılacak arabalar olmadığı ortada zaten.

Standartın standardı araçlar gayet de güzel gidiyor memlekette. Hatta kendi tespitim uygun yollu filo araçlarından fluence, jetta, linea, corolla filan düşürürseniz sizden iyisi de yok Çok seveni var gerçekten. 200 binim olsa da corolla alırım diyen arkadaşlarım var mesela. Hakaret ettiğimden veya hor gördüğümden değil de piyasanın halinden ötürü bunu size aktarmak istedim. Saygılar.
    hakaret zaten edemezsin , merak etme sattığımız filo çıkmasının haddi hesabı yok. hatta bugünde bir tane fluence sattım.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte böyle böyle saçma sapan arabanın değerleri yükseldikçe yükseldi, yükseldikçe yükseldi. Aman italyan beş para etmez, japon alın, aman japona o parayı vereceğinize 3-5 daha koyun Alman alın diye diye, Golfler, Civicler 3-5 sene öncesinin Mercedes, Bmw parasına yaklaştı. Alfa Romeo alınmaz, iyiki satmışım diyorsunuz diyen arkadaş merak etmeyin gene ne yapar gider Alfa Romeo alır sonra da etrafına çok özlemiştim güzel araç idi o yüzden geri döndüm der. Sen araba alıyorsun, üzerine 4.000 koyup satıyorsun, araçta 9.000 Tl tramer var, çünkü Alfaların boyasında altın var arkadaşlar, yahu sen 4 parça boyanın 9.000 Tl ettiğine nasıl inanıyorsun da araba da bişey yok diyorsun. Birde gelmiş o parayı şu kadar ay şuna yatırsam şu kadar kazanmıştım diye hesap çıkartmışsın ki buna sadece gülüp geçtim...
    sen benim arabamı benden daha mı iyi biliyorsun ? 9 lira tramer nasıl olmuş , ben ekspertiz garantili araba satıyorum.tek parça değişen çıkarsa , şasede direklerde en ufak işlem varsa ekspertiz parası bana ait diyorum herkese.

bende sana gülüyorum , git 2-3 esnafa sor , 7 ay bekledğn arabada 4 lira para kazanmışsın , kar mıdır zarar mıdır de , bakalım ne diyecekler.

senin gibi ticareti bilmeyenler , 4 lirayı kar sayar ama bence zarardır o. ben alırken 10 lira kazanırım diye almıştım. muayene vergi balata masrafı sigorta boya koruma ıvır zıvır bindi , istedğim fiyata gitmedi falan.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun kilitlenmesini rica ediyorum , masumane olarak anlık bir hissiyatımı yazdım sadece.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tama hocam o zaman parça boyasının 2.250 tl oldugunu göster de inanalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tama hocam o zaman parça boyasının 2.250 tl oldugunu göster de inanalım
    kardeş ben sana bişey demiyorum yaa
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş ben sana bişey demiyorum yaa
    Ya ben arabayi gormesem surmesem neyse deri koltuklu canavar gibi araba boyali diye çöpe mi atalim guzelim arabayi Geldigimde de konusmustuk bi daha firsat olsa benzinlisini alirim demistin. O giu nun ilanini buraya da acmistin bana göre hasar kaydindan sebep piyasa fiyatinin altinda gitti.
    Neyse saglik olsun ibrahim mersinin insanı seviyor jettalari sen onlara devam et
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Giulietta alırken az korkutmadılar bu safsatalarla. Satamazmışım, elimde kalırmış. Bir alırken bir de satarken mutlu olurmuşum.
    Bırakın elimde kalmasını, aracımı satacağım zaman benden haber bekleyen insanlar vardı. Eş dostla ticaret istemediğim için takasa verdiğim halde aldığım fiyatın 3000 üstüne gitti. Sonuç mu Giuliettayı satıp yine giulietta aldım. Ve aldığım araç ilanda yalnızca 1 (bir) gün kalmış oldu.
    Ha sen filo çıkması araçlara yapılan gibi direksiyonu, trimleri parlatıp üstüne 5000 tl çakarak kar planlıyorsan o numarayı Alfa müşterisi yemez arkadaş.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır , alfa romeo'nun ceo su ile mi görüşüyorum ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim repliği bize satma
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakaret zaten edemezsin , merak etme sattığımız filo çıkmasının haddi hesabı yok. hatta bugünde bir tane fluence sattım.
    İyi de ben sana zaten satamazsın demedim ki. Hatta git sat dedim. Ki sen de satmışsın

Olayı laf yarışına dönüştürmeye gerek yok. Hakaret edemeyeceğimden değil zaten -etmeyeceğimden- ötürü olur bu. Neyse hayrını gör her ne yapıyorsan.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa var,Alfa var. Temiz ve cam tavanli ise her sekilde satılır. 9 lira tramer de az değil yani,ben gecen gun doblo sattim tramerde 300 tl vardi ön tampondan ötürü. Adam vazgecer mi diye düşünmüştüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada trameri niye sadece boya olarak dusunuyorsunuz ki? Far var, izgara ivir zivir var, hava yastigi var... Boyasiz degisensiz de pert olur ayrica, sel hasarlidir olur.
    Turkiyede biniciler de nasil satarim dusuncesiyle yaklastigi surece, belli markalar da zor satilir, belli kmyi gecenler de, boyasi olan da.. Binmek icin alan adam bunlari kafaya takmaz, ben esimin km takintisindan bakmamistim mesela bu konuda gecen giu ye

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu açan arkadaş bu işin ticaretini yapan biri olarak alfa dan memnun kalmamış geç satmış kendine göre zarar etmiş.

Forumda bayadır satamadığı bilindiği içinde paylaşmış,ne dert ettiniz bu kadar.

Bindiğiniz alfaları kötüleyen olmadıki hemen savunmaya geçiyorsunuz.Millet olarak neye nasıl tepki vereceğimizi bilmiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden üstüne gidilmiş yahu bu kadar yok hasar kaydı yok boya parası ne kadar bilmem ne ? Kısmet bu işler aynı araba başka dükkanda 2 günde farklı kar marjı ile de satılabilir . Ama bizim memleket seviyor enayiliği o paraya trendline jettalara binip doğuşta sürünmeyi ya da yine aynı paralara maymun götü pembesi hondaları da severler vtec açıyor ya 15'e alıp 30'a da satsa adam vergisini ödüyor galerisi var ticaretini yapıyor kimsenin de laf etme hakkı yok alıcı olmadıktan sonra ya da haksız bir durum görmedikten sonra .

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The professor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha sen filo çıkması araçlara yapılan gibi direksiyonu, trimleri parlatıp üstüne 5000 tl çakarak kar planlıyorsan o numarayı Alfa müşterisi yemez arkadaş.
    Alfa kullanıcıları gayet bilinçli insanlar derken bahsettiğim olay buydu güzel açıklama olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)