User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Yazılım Ve Egzoz Sistemi Hakkında Yardııım :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı araçtan bendede vardı, dp artı ortada susturucuyla kullandım bir dönem ses biraz daha az çıkıyordu ama alt devirler düz borudaki kadar boş olmuyordu. Sonra biraz ses çıksın dedim susturucuyu söktüm sona orj son susturucusunu takmıştım onun önündede vana vardı.Ses aşırı çıkıyordu birde soft yazılımlada kullandım hard yazılımlada arasındaki ses farkı bile çok çok fazlaydı.birde biliyor musunuz bilmiyorum ama 1. viteste dururken dip gaz yapın 3.500de kalıyor araç kesici tarzı bir ses çıkıyor

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B-Devi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de Bursa/Tezel yapımı Warex var (HT Power). Motor 2.0 iken aslan gibi kükrüyordu, şu anda motor 3.0 cc ama aynı egzozun sesi eskisinden biraz daha cansız. Gerçi daha tam devir dönmedim ama yine de farkediliyor.
    Bakalim bi yazilim deneyecegiz ne olacak
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı araçtan bendede vardı, dp artı ortada susturucuyla kullandım bir dönem ses biraz daha az çıkıyordu ama alt devirler düz borudaki kadar boş olmuyordu. Sonra biraz ses çıksın dedim susturucuyu söktüm sona orj son susturucusunu takmıştım onun önündede vana vardı.Ses aşırı çıkıyordu birde soft yazılımlada kullandım hard yazılımlada arasındaki ses farkı bile çok çok fazlaydı.birde biliyor musunuz bilmiyorum ama 1. viteste dururken dip gaz yapın 3.500de kalıyor araç kesici tarzı bir ses çıkıyor
    Kat varken sonu sokmustum ara gazda cuhuhu diye yaz yapiosu smdi oda yok kat sokuk komple duz sonra varex var ama anlamadigim o ses arabadan cikiyor niye sabit kalmiyor ? Yazilimla o ses sabit kalacaksa hemen yaptiricam
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi biz sakliyamadik evde bahcede araba varsa yoksa gazliyoruz hiaminaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakalim bi yazilim deneyecegiz ne olacak

Kat varken sonu sokmustum ara gazda cuhuhu diye yaz yapiosu smdi oda yok kat sokuk komple duz sonra varex var ama anlamadigim o ses arabadan cikiyor niye sabit kalmiyor ? Yazilimla o ses sabit kalacaksa hemen yaptiricam
    o ilk çalıştırmadaki kükremeyi durduğu yerde gaza basarken yazılımda olsa alamazsın ben 2-3 farklı egzoz denedim yapamadım, ama gazlarken ki ses tatmin etmiyorsa yazılımdan sonra büyük ölçüde tatmin eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen vnt sistemi vakumlu, vakum yapana kadar ses çıkıyor, sisteme giren vakum hortumunu çıkartıp basarsanız o sesi alırsınız ancak basınç basmaz araç
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)