User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Geniş Araç Tercihi

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları incelediniz mi ? diğer motor seçenekleri daha uygun fiyatlı, 1.6tdi ise kullanması daha keyifli olur

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00061165/detay
    MKIV TDI

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erk@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fiyatlar için en geçerli tercihin Scudo olabilir. Scudo TR piyasasında pek bir reklam şansı bulmayan ancak geniş aileler için ideal bir araç bence. Hele Combi Executive modeli olan 2.0-120 HP motorlusu gayet iyi.

Teknik özellikleri ve donanım özelliklerini aşağıdaki linkten bakabilirsin;

https://www.birmot.com.tr/Araclar/Fi.../11/Scudo.aspx

Bizde Combi Executive modeli mevcut, babamız kullanıyor. Zorla değiştirdik. 13 yıl Hyundai Grand Saloon kullandı. Ama şimdi çok memnun. Yaklaşık 5 yılda 90.000 km yaptı. Uzun yolculuklarından sonra maceralarını bol bol anlatıyor.

Fiyat+performans+opsiyonları ile aynı sınıftaki araçlara göre çok ama çok avantajlı.
    çok bakındım ama bulamadım, hatta sitede satılıklarda 1 tane dahi yok an itibariyle
    her zafer acı ister...!

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Superb 2.5 Tdi rengi güzel duruyor ama Superb alacaksan ilk bakacağın şey şanzıman yağının her 40.000 km'de değişip değişmediği.

Ben 11.000 lira şanzımana harcadım o yüzden uyarmak istedim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00033721/detay

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

*MERT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddy düşünülebilir kesinlikle.. sürüşü konforu genişliği sınıfıne göre çok çok iyi..
    Bmw E34

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Superb 2.5 Tdi rengi güzel duruyor ama Superb alacaksan ilk bakacağın şey şanzıman yağının her 40.000 km'de değişip değişmediği.

Ben 11.000 lira şanzımana harcadım o yüzden uyarmak istedim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00033721/detay
    rengi harikaymış cidden... şanzıman uyarısı için teşekkürler, var mı sorunlu şanzımanı (ilk kontrolde) anlamanın kısa yolu vs dostum?

adam gibi superb yok neredeyse, arka diz mesafesinden dolayı şu an favorim, arkasından c5 1,6hdi sx pk bakıyorum...

aslında bugün Ankara'dan bir arkadaş satılıklara land rover freelander td04 hse koydu ama fiyat beni aşıyor
    her zafer acı ister...!

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cagalazade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rengi harikaymış cidden... şanzıman uyarısı için teşekkürler, var mı sorunlu şanzımanı (ilk kontrolde) anlamanın kısa yolu vs dostum?

adam gibi superb yok neredeyse, arka diz mesafesinden dolayı şu an favorim, arkasından c5 1,6hdi sx pk bakıyorum...

aslında bugün Ankara'dan bir arkadaş satılıklara land rover freelander td04 hse koydu ama fiyat beni aşıyor
    Vites gerideyken D'ye aldığında araba ilk öne atıldığında tak tuk diye vuruyorsa arabayı stop etmeden uzaklaş kaç oradan İlanların hiç birinde şanzıman revizyonundan falan bahsedileni görmedim. Hepsinin sağlam bi bozuk benimkiydi sanırım Km itibariyle enjektörlerde ve egzantriklerde problem yaratabilir (12.000'de onlara harcadım) yani uzun lafın kısası bakımsız Superb ciddi yorar alanı. Benim 25.000 liram gitti senin gitmesin.

Arka diz mesafesi konusunda rakibi A6, S ve 7 serisi malesef bu diz mesafesi başka araçlarda yok.

Yakın tarihde satacak olsam bekle derdim ama satmaya niyetim yok benimde bu kadar masraf sonrası

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)