Tamamen oyun odaklı pc toplamak istiyorum monitör dahil. Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bütçem max 2400 tl, vatanda çalışan arkadaş bütçemi söylediğimde bana i3 sistem tavsiye etti![]()
Tamamen oyun odaklı pc toplamak istiyorum monitör dahil. Bilgili arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bütçem max 2400 tl, vatanda çalışan arkadaş bütçemi söylediğimde bana i3 sistem tavsiye etti![]()
Butun parcalari sifir almak hele bu dolar kurunda bana cazip gelmiyor mause monitor mause vs cevre birimleri 2.el temiz garantili bulunursa kasa ici birazdaha butce ayrılabilir kanimca
Ben herhalde 1 ay önce Onur abi sağolsun vatandan oyun sistemi topladım. Emre-Dylan arkadaşımızda sağolsun bileşenleri toplamam da yardımcı oldu.
ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram - Vatan Bilgisayar
MSI GTX950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
http://www.vatanbilgisayar.com/zalma...iyah-kasa.html
http://www.vatanbilgisayar.com/kings...zma-530mb.html
Böyle bir sistem çıktı ortaya 3350 lira falan tuttu.
Ben monitörde biraz uçtum. Monitör 24" 1 ms 3d. Tv olarak da kullandığım için pahalı bir şey aldım. Monitörü kısıp fiyatı daha da aşağı çekebilirsin. Bu bileşenler ile sadece cs-go oynuyorum fps orta ayarlarda 250 lerde dolaşıyor.
asmisinsan nickli arkadaşımıza bir danış, en iyi sistemi en uygun fiyata yardımcı olacaktır.
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=5202
Onur da yardımcı olur ama fiyatlar daha yüksek olabilir, Vatan kaynaklı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
işlemciyi i3 kullansan çok birşey kaybetmezsin performansı gayet iyi bir işlemci sonuşta ust sınıf ekran kartı vs kullanmayacağın için yeterli olur
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bir yorumda ben yapayım.İntele o kadar paralar vermenin bence bir mantıgı yok.İşlemci testlerini 3-4 saniye önce bitirecek diye hiç gerek yok çünkü biz burda server için ugrasmıyoruz günlük ihtiyaclar bizi uzun süre idare edecek birşey istiyorsanız bence amd yönelin ben şöyle birşey topladım ;
ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) Anakart
Powercolor R9 270 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC CURVED MONİTÖR
Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Crucial 8GB Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16 1.2V PC Ram
PIONEER DVR-221LBK 24X ± DOUBLE LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH
ZALMAN R1 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
Total fiyat vatanca 2700 civarı oldu.Parcalar üç aşağı beş yukarı farklı yerlerden daha ucuza temin edilebilir.Kafanızda bir fikir olusturması acısından çünki bende daha yeni yeniledim pcyi bu işlemci şuan çok iyi iş görüyor.
Tekil çekirdek gücünü hesaba katalım mı? Veya inteldeki izlekleri yani sanal çekirdekleri yorumunuzu baltalamak gibi olmasın ama yanlış yönlendirmeyin 2011 2012 mimarili bir işlemci kullanmak akıl karı değil çünkü ileriye dönük bir soket değil ve performansı çok çok geride kaldı ha 2013te amd fx serisi kullanılabilirdi ama şuan işlemci piyasasında amdye yer yok çünkü yeni nesil bir işlemcisi yok amdnin şuan ekran kartını alırım oda F/P oranı başarılı olduğu için örneğin r9 380x gibi...
Vatan çalışanlarına burdan bir selam olsun diyeceğim başka birşey yok sistem tavsiyesi isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Tavsiye verenlere teşekkürler, öm atıyorum.
Toplayabildiğim parçalar bunlar bilgili arkadaşlardan parça yorumu ve oyun kalitesi yüksek monitör tavsiyesi(400-500tl bütçe) bekliyorum;
-i5 4590 4 nesil işlemci(764 tl)
-DDR3 8gb ram Kingston(171 tl)
-MSİ h81 anakart(137 tl)
-Zotac 750ti gtx(433 tl)
-Hi level 120 gb ssd(200 tl)
-Power Supply 500w(200 tl)
-Termaltake kasa(250 tl)
Hiç anlamam sistem işlerinden ama nacizane yorumum ddr3 yerine ddr4 bi sistem toplamaya çalışsan ileride upgrade etmek istediğinde daha rahat edersin diye düşünüyorum. Yanlışsam düzeltin.
Varmıdır yorum/tavsiye yapabilecek kimse?
tek bir tavsiyede bulunucam ne alırsan al sistem olarak
PSU
RAM
CPU
Ekran kartı
SSD
bunları amazon.com'dan alın. Fiyatınız alacağınız ürüne göre Türkiye fiyatından 1000 TL rahat kar edersiniz. Vergisi de dahil olarak.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)