o otobüste hiç adam yokmuymuş demeyin arkadaşlar , oradaki adamlarında çoğu ah şu kızı bi götürsem falan demiştir kesin.toplum olarak gebermişiz bi savaş çıksada silkinip kendimize gelsek ak
o otobüste hiç adam yokmuymuş demeyin arkadaşlar , oradaki adamlarında çoğu ah şu kızı bi götürsem falan demiştir kesin.toplum olarak gebermişiz bi savaş çıksada silkinip kendimize gelsek ak
dıcek bısey yok. Otobus soforu hala ıyı cocuktur dıyosa
Sırketın sahıbı kırmızı kalem cekmıyosa bunun ustune
Kımse ses cıkartmıyosa olana
Ozetle bu pustlara ceza verılmedıkce, o otobuse tasaklarından baglayıp dolastırmadıkca daha cok okuruz goruruz gelır basımızA.
Kızın psıkolojısı ne durumda acaba...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu bebeyi otobüsteki erkekler linç etse, tüm kemiklerini kırsa, tanınmayacak hale getirse böyle bir olay bir daha asla yaşanmazdı. Devlet ceza vermiyor anladık. Halk neden sessiz kalmış?
Şimdi muavinle aynı kafadaki adamlar gördü ki böyle durumlarda kimse sesini çıkarmıyor. Devletin zaten umrunda değil. İfade almayı bile külfet görüyor. İşte şimdi vay halimize.
Ozellikle gece seferlerinde cok yaygin yasaniyormus bu tarz olaylar. X firmasinda host olarak calisan arkadasim anlatmisti biraz, daha neler neler var yazmaya dilim varmiyor.
Bunu serbest birakan .....lerde bu sapik kadar suclu en az.
Ben de bir otobüs firmasının şehir acenteliğini yapıyorum. bırakın çoluk çocuk hanımı kızı bir tane paket zarf koli yerine sağ salim ulaşana kadar takip ediyorum. Hatta cebimden otobüstekilere para verdiğim bile olmuştur Allah bu şerefsizlerin belasını versin bunlar yüzünden herkese aynı damga vuruluyor
Bu nasıl bir adiliktir insanları iyice paranoyak yapacaklar bu tür serefsizleri s..ikinden suruyeceksin bir daha aklından bile geçiremesin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Bunların kaçıncı pisliği bu artık. Okurken ben utandım. Sahipleri yalakanın önde gideni bir çete reisi olduğu için bir şey yapmıyorlar.
Edecek küfür bulamıyorum bulsam da yazamıyorum. Metrodaki kaçıncı vukuat belli değil. Hukuk artık kaput olmuş serbest bırakmışlar şerefsizi. Umarım kenarda aletini kesip şişe takıp yedirirler pezevenke.
Hukuk düzeni zaten tecavüzcüleri korur olmuş. İnsanlar pisliğe batmış. Şuan ise en güzel çözüm bireysel silahlanma. Bıçak biber gazı haydar zaten mevcut. Pompalı tüfek tabancayı da envantere ekleyeceğim yakın zamanda. Madem hukuk işlemiyor kendimiz yaratırız.
hayret yola çıkmadan önce metro yedi dememişler!!!!!! (metro göster enerjini)
Valla en güzel yöntem yaşattığını yaşatıcaksın.Bağlıcan abi bi sandalyeye,
Gün yüzü görmemiş bi abimize vericen,
Önce Bukkake,ardından bi gangbang sonra Cum İn Mouth.Boğucan o.çıkarmasını.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bir insanın nasıl aşağılaşacağının bir örneğini daha gördük. Hayvandan aşağı bir duruma nasıl kendini sokar anlayamıyorum. Allah'tan korkmayan kuldan utanmazmış harbiden. Ben bunun gibi üstü örtülen nice olayların olduğunu düşünüyorum. Milletçe değişik bir hâl alıyoruz. Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim. Yani ulan harbi çok zor durum neler neler yazılır, Rabbim mağdur kız kardeşimize de sabır versin.
MR.EVO53
bazen diyorum şeriattan bir kaç şey alsak fena olmaz.
Mesela hırsızlık yapanın eli kesilecek,bu tarz cinsel istismar ve sapkınlara da ***** cezanın verilmesi gibi...
Sırf matematik ve sözel de iyi olanları vicdan duygusu olup, olmadığına bakmadan Avukat, Hakim ve Savcı yaparsak olucağı budur.
Onu aklayanın avukatın savcının hakimin ta a......
Onu evlat diye yetiştiren anne babanın da ta a.....
Onu kollayan şirketin de ta a...
Or*spu Çocuğu
Vay be ... bide serbest bırakmışlar. Nasıl bi ülke olduk nasıl bi halk olduk biz . Ulan kimsede çıkıp iki yumruk sallayamadı mı hiç mj adam yok tu orda
o müavine edicek küfür bulamadım amkmun ibne pezevengi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)